Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lampards varētu kļūt par "Derby County" galveno treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lampards varētu kļūt par "Derby County" galveno treneri
Frenks Lampards
Foto: PA Wire/Scanpix

Bijušais pussargs Frenks Lampards gatavojas spert pirmos soļus trenera karjerā – viņš ir tuvu līguma parakstīšanai ar Anglijas pēc spēka otrās līgas klubu "Derby County".

Aizvadīto sezonu "Derby County" noslēdza sestajā vietā un kvalificējās izslēgšanas cīņām, tomēr iekļūt Premjerlīgā neizdevās, jo pusfinālā tika atzīts Londonas "Fulham" pārākums. Galvenais treneris Gerijs Rovets neilgi pēc tam pievienojās citai otrās līgas komandai "Stoke City".

Anglijas mediji vēsta, ka galvenais kandidāts uz vakanci ir bijušais pussargs Frenks Lampards. Līgumā atlicis precizēt pāris detaļas, taču abas puses ir noskaņotas vienoties par kontraktu un sākt sadarbību. Sagaidāms, ka Lampardam palīdzēs Džodijs Moriss, kurš divas reizes pēc kārtas aizvedis Londonas "Chelsea" U18 futbolistus līdz FA kausam.

39 gadus vecais Lampards vēl nav spēris pirmos soļus trenera karjerā. Savukārt spēlētāja karjerā viņš aizvadīja 106 spēles Anglijas izlasē, trīs reizes uzvarēja Premjerlīgā, izcīnīja četrus FA kausus, kā arī triumfēja Čempionu un Eiropas līgās.

Izmantotie resursi:
Frank Lampard close to signing deal to become...