Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakela "Reading" pendelēs zaudē "Huddersfield", netiekot uz Anglijas Premjerlīgu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rakela "Reading" pendelēs zaudē "Huddersfield", netiekot uz Anglijas Premjerlīgu
"Huddersfield" svinības
Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images

Šovakar slavenajā Londonas "Wembley"stadionā 76 682 skatītāju klātbūtnē tika aizvadīts Anglijas Futbola līgas (EFL) "Championship" divīzijas play-off fināla mačs, kurā "Huddersfield" ar 0:0, 4:3 11 m s.s. sērijā apspēlēja Denisa Rakela pārstāvēto "Reading", izcīnot ceļazīmi uz Anglijas Premjerlīgu.

Ceļš uz finālu

"Championship" pamatturnīrā "Reading" ieguva trešo vietu, kamēr "Huddersfield" izcīnīja piekto vietu. Pārspēļu pusfinālā "Reading" divu spēļu summā ar 2:1 pieveica ''Fulham", izšķirošo uzvaru gūstot mājās. Tikmēr "Huddersfield" komanda, pēc 0:0 mājas spēlē, nospēlēja 1:1 Šefīldā pret vietējo "Wednesday". Uzvaru "Huddersfield" izrāva tikai 11 metru sitienu sērijā.

Spēle

Spēles gaita bija ļoti saspringta un to pavadīja lieliska atmosfēra "Wembley" stadiona tribīnēs. Abas komandas par katru cenu nedevās gūt izšķirošos vārtus jau spēles pamatlaikā, kopā 90 minūšu laikā pa abām izdarot vien trīs sitienus pa pretinieku vārtiem, rezultātam saglabājoties 0:0 pēc 90 minūtēm.

Spēles papildlaika pirmajā puslaikā turpinājās līdzīga stila spēle. Arī "Reading" spēlētāja Gareta Maklīrija lieliskā iespēja pirmā 15 minūšu puslaika beigās palika neizmantota, rezultātam saglabājoties 0:0. Otrajā papildlaika puslaikā vairāk uzbruka "Huddersfield", kam bija dažas visnotaļ labas izdevības gūt vārtus, tomēr spēle galu galā nonāca līdz saldajam ēdienam - pēcspēles 11 metru sitienu sērijai.

Pirmajā sitienu sērijā abas komandas sita precīzi, tomēr otrajā kļūdījās "Huddersfield" spēlētājs Mihaels Hēfele, kura sitienu atvairīja "Reading" vārtsargs Alī Al Habsī. Trešajā sitienu sērijā abas komandas atkal sita precīzi, tomēr ceturtajā sitienā kļūdījās "Reading" aizsargs Laiems Mūrs, kura spēcīgais sitiens lidoja pāri vārtiem. Piektajā sitienu sērijā par varoni kļuva "Huddersfield" vārtsargs Denijs Vords, kurš lieliski atvairīja pretinieka Džordana Obitas sitienu, dodot iespēju savai komandai izraut uzvaru. Šo iespēju lieliski izmantoja vācietis Kristofers Šindlers, ievedot "Huddersfield" nākamās sezonas Anglijas Premjerlīgā.

Deniss Rakels nebija pieteikts "Reading" sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/skybetchamp

     [+] [-]

, 2017-05-29 20:10, pirms 7 gadiem
Intresants raksts par pirmaam divaam seerijaam uzraksta taalaak pashiem jaaziilee

     [+] [-]

, 2017-05-29 20:26, pirms 7 gadiem
VIDEO: ''Reading''zaudē dramatiskās ''pendelēs''- “Huddersfield” dramatiskās...

     [+] [-]

, 2017-05-29 20:34, pirms 7 gadiem
kā saka - dārgākā spēle pasaulē, 200 mio

     [+] [-]

, 2017-05-29 20:41, pirms 7 gadiem
kā vienmēr par jaunpienācēju interesanti palasīt wiki - izrādās vēsturē pirmie 3x čempioni Anglijā, vai kā izveidojās jaunais kolektīvs un kas to trenēja (J.Kloppa asistents) ..

  +2 [+] [-]

, 2017-05-29 23:08, pirms 7 gadiem
Biju aizgājis klātienē uz šo spēli (vakar biju uz League Two finālu turpat Vemblijā).
Par šodienas spēli. Biju ar Hadersfīldas faniem. Atmosfēra super! Gan Reading, gan Hadersfīldas līdzjutēji aktīvi atbalstīja savus mīluļus.
Spēle super - momentu varbūt nebija pārāk daudz, bet bija labs futbols un bezkompromisa cīņa un beigās vēl tā drāma ar pendelēm. Baigi labās izjūtas pēc spēles. Super!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 00:36, pirms 7 gadiem
Nepopulārs viedoklis, bet labi, ka Reading zaudēja... Tas ir labi priekš Rakela. Viņš tāpat, visticamāk, tiktu izīrēts kādam zemākas līgas klubam. Bet tagad viņam būs iespēja kārtīgi gatavoties ar komandu jau no pirmās starpsezonas dienas. Līdz ar to būs iespējas atkarot regulāru vietu komandas satāvā! Un pacīnīties par PL nākamgad.

     [+] [-]

, 2017-05-30 09:31, pirms 7 gadiem
Atceroties Gorkša gaitas QPR un Reading, iepriekšējam komentāram varu tikai piekrist.