Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabalam brīdinājums un zaudējums pret savainotā Gutkovska komandu

Rolands Eliņš

Šabalam brīdinājums un zaudējums pret savainotā Gutkovska komandu
Valērijs Šabala. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Valērijam Šabalam neizdevās palīdzēt savai komandai Polijas pirmajā līgā izvairīties no zaudējuma.

Valērijs Šabala devās „Podbeskidzie” sākumsastāvā un aizvadīja pilnu maču, taču viņa pārstāvētā komanda vārtus neguva. Pretiniece „Termalica”, kas spiesta spēlēt bez ceļgala operāciju pārcietušā Vladislava Gutkovska, izdarīja tikai trīs sitienus pa vārtiem, bet izcēlās ar spēles vienīgo precīzo sitienu, gūstot uzvaras vārtus 77. minūtē.

Šabala spēles protokolā izcēlās ar saņemtu brīdinājumu pāris minūtes pēc pretinieku vārtu guvuma. Šabalam tā ir piektā dzeltenā kartīte šosezon Polijas pirmajā līgā. Jāatgādina, ka iepriekšējā Latvijas izlases spēlē Šabala tika noraidīts.

Polijas pirmajā līgā „Podbesikidzie” ar 29 punktiem ieņem sesto vietu, kamēr Gutkovska komanda pēc vājā sezonas sākuma tagad četrās spēlēs tikusi pie astoņiem punktiem un ar 24 punktiem pakāpusies uz 11. vietu.

Šabala ar astoņiem vārtu guvumiem joprojām ir Polijas pirmās līgas labākais vārtu guvējs.

Izmantotie resursi:
Sport.pl - Wiadomo¶ci sportowe

  -1 [+] [-]

, 2018-11-28 22:52, pirms 5 gadiem
nu Virslīga gaida Valēriju! Nav tur no viņa nekas lai vismaz spēlē virslīgā būs apmaksātākais futbolists Latvijā bez stress