Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Ventspils" izrauj uzvaru pret RFS un turpina cīņu par Eirokausiem

28. oktobrī Arkādijas stadionā, Rīgā, norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas 27. kārtas spēle starp RFS un FK "Ventspils". Šajā spēlē labāk izskatījās viesi, vairāk kontrolējot bumbu un radot vairāk bīstamu momentu. Likumsakarīgi pirmos vārtus guva ventspilnieki, kad pēc stūra sitiena izspēles precīzi sita Adeleke Akinjemi. Turpinājumā RFS spēja atgūties, un divos pretuzbrukumos Eduards Višņakovs jau izvirzīja vadībā mājiniekus. "Ventspils" deva prettriecienu, un atkal tika izmantoti stūra sitieni, pēc šo standartsituāciju izspēlēm pirmā puslaika beigās un otrā puslaika sākumā dubli noformēja Nauris Bulvītis. Mačam punktu pielika Akinjemi, kas guva vēl vienus vārtus pretuzbrukumā, un līdz ar to spēle noslēdzās ar "Ventspils" uzvaru - 4:2 (2:2; 2:0).
Vērtējums: +2

     [+] [-]

, 2017-10-28 23:40, pirms 6 gadiem
Skaista spēle ventspilnieku izpildījumā. RFS aizsardzība neturēja līdzi FKV tempam šodien. Individuāli gan jāuzteic Eduards Višņakovs, kuram ļoti labs sniegums uzbrukumā. Pirmie vārti ļoti skaisti padevās Eduardam.

Bulvītis parādīja, ko, Anglijā spēlējot, ir uztrenējis un guva divus skaistus vārtus ar galvu. Pie pēdējā FKV gola Sergelašvili paklupa un zaudēja pozīciju, un Akinjemi parādīja savas ātruma un tehnikas dotības.

Malači FKV.