Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" galvenais treneris Konte baumas par konfliktu ar spēlētājiem nosauc par muļķībām

Agris Suveizda

"Chelsea" galvenais treneris Konte baumas par konfliktu ar spēlētājiem nosauc par muļķībām
Antonio Konte
Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Anglijas futbola premjerlīgas čempionvienības Londonas "Chelsea" galvenais treneris Antonio Konte medijos izskanējušās runas par viņa konfliktu ar spēlētājiem piektdien nodēvēja par izdomājumu un muļķībām.

Vairāki angļu mediji ziņoja, ka "Chelsea" futbolisti ir neapmierināti ar Kontes darbu, jo rakstījuši SMS īsziņas kluba bijušajam galvenā trenera palīgam Stīvam Holandam, sūdzoties par itāļa treniņu metodēm. Konte piektdien neslēpa sašutumu par šādām ziņām, uzsverot, ka tās ir pilnīgas muļķības un respekta trūkums no mediju puses. Tāpat treneris arī noraidīja apgalvojumu, ka viņam ir konflikts ar kluba vadību, tāpēc itālis varētu zaudēt amatu, bet viņa vietā varētu tikt apstiprināts nesen no Minhenes "Bayern" atlaistais tautietis Karlo Ančeloti.

"Taisnība ir tā, ka mums apkārt ir daudz muļķību un mēslu. Ja paskatos pagātnē, tad kas tāds ir noticis arī ar citiem treneriem. Ļoti daudz nepatiesības," sašutis bija Konte, kura vadītā komanda sestdien premjerlīgas spēlē viesos tiksies ar "Bournemouth" vienību. "Viņi (mediji) cenšas radīt problēmas starp mani, klubu un spēlētājiem. Ja kāds ir laimīgs, ko tādu rakstot, tad es jau iepriekš esmu skaidri pateicis, ko par to domāju. Tas ir respekta trūkums," dusmīgs bija Konte. Jo īpaši viņš bija sašutis par to, ka šajos rakstos bijis minēts Holands, kurš pats Kontem pastāstījis, ka rakstā minētais nav taisnība. "Tas ir ļoti nekorekti - iesaistīt vēl kādu citu personu. Viņš man atvainojās, sakot, ka tā nav taisnība," piebilda Konte. "Mediji mani nepazīst, taču, ja kāds laikraksts ir laimīgs, ko tādu publicējot, lai turpina, taču lai neiesaista citu personu."

"Sezonas sākums mums vairāku iemeslu dēļ nav bijis veiksmīgs, taču mēs veicam lielu darbu, nopelnot tik punktus, cik bijām pelnījuši. Arī UEFA Čempionu līgā mums klājies labi," uzsvēra Konte. "Chelsea" šosezon premjerlīgā ar 16 punktiem deviņos mačos ieņem ceturto vietu, taču līderei Mančestras "City" jau zaudē deviņus punktus. Pagājušajā nedēļā tā pārtrauca trīs neuzvarētu spēļu sēriju turnīrā, ar 4:2 uzvarot "Watford" komandu, savukārt trešdien Anglijas Līgas kausa izcīņas ceturtās kārtas spēlē trešdien ar 2:1 uzveica Liverpūles "Everton" futbolistus.

Izmantotie resursi:
leta.lv