Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubene" un "Lekrings" turpina neklātienes dueli

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" un "Lekrings" turpina neklātienes dueli
Foto: floorball.lv

Šodien notiks piecas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēles – Ulbrokā, Stalbē, Cēsīs, Rīgā un Ķekavā. Cīņu par līderes godu neklātienē turpinās Kocēnu "Rubene", kas viesosies pie "Ulbroka/FS Masters", un Cēsu "Lekrings", kas savā laukumā uzņems Liepājas "Kuršus". Divas spēles paredzētas sieviešu Virslīgā – Ķekavā un Rīgā.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15.00 "Ulbroka/FS Masters" – "Rubene" (Ulbrokas sporta kompleksā)
"Ulbroka/FS Masters" (10.v.) aizvadījusi tikai četras spēles, kurās izcīnītas divas uzvaras. Savā pēdējā mačā ulbrokieši viesos ar 5:9 piekāpās Cēsu "Lekringam". Rezultatīvākais Ulbrokas komandas rindās ar 9 (8+1) punktiem ir Ainārs Juškēvičs, ar 8 (2+6) punktiem viņam seko Pēteris Freimanis. Vārtsargs Edgars Augstkalns atvairījis 78.67 % pretinieku metienu.
Kocēnu "Rubene" (2.v.) svinējusi uzvaru septiņās no astoņām spēlēm. Vakar kocēnieši savā laukumā ar 10:3 sakāva Liepājas "Kuršus". 15 (8+7) punktus komandas labā guvis Atis Stepāns, bet pa 14 – Reinis Mirkšs un Lauris Zaicevs. No vārtsargiem labāk veicies Ārim Ulmanim, kurš neitralizējis 86.54 % pretinieku metienu.

Pulksten 15.00 SK "Pārgauja" – FBK "Valmiera/ViA" (Stalbes sporta zālē)
Stalbes SK "Pārgauja" (11.v.) astoņās spēlēs izcīnījis divas uzvaras. Vakar stalbieši savā laukumā uzņēma "Bausku", kurai piekāpās ar 7:9. Rezultatīvākais starp Stalbes komandas spēlētājiem ar 26 (15+11) punktiem ir Lauris Ābols. Vārtsargs Ģirts Priedītis atvairījis 73.19 % pretinieku metienu.
FBK "Valmiera/ViA" (9.v.) arī ir divas uzvaras astoņās spēlēs, bet nu piedzīvoti pieci zaudējumi pēc kārtas. Vakar valmierieši savā laukumā ar 3:9 zaudēja Cēsu "Lekringam". 9 (2+7) punktus komandas labā guvis Gatis Liepiņš, bet pa astoņiem – Dāgs Rozenbahs un Mārtiņš Kājiņš. Vārtsargs Renārs Arājs ķēris 79.06 % pretinieku metienu.

Pulksten 17.00 "Lekrings" –"Kurši" (Cēsu sporta kompleksā)
Cēsu "Lekrings" (1.v.) astoņās spēlēs izcīnījusi septiņus panākumus. Cēsnieki svinējuši četras uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām bija vakar – viesos pār "Valmiera/ViA" (9:3). Rezultatīvākais Cēsu komandā ar 20 (11+9) punktiem ir Mārtiņš Rajeckis, Andris Rajeckis guvis 18 (10+8) punktus. Vārtsargs Normunds Krūmiņš neitralizējis 81.25 % metienu.
Liepājas "Kurši" (6.v.) septiņos mačos izcīnījusi piecas uzvaras. Vakar liepājnieki viesojās Kocēnos, kur piekāpās "Rubenei" ar 3:10. Rezultatīvākā spēlētāja godu joprojām saglabājis Gints Siliņš, kuram 14 (6+8) punkti. Vārtsargs Edgars Rimarenko atvairījis 77.99 % pretinieku metienu.

Pulksten 17.00 "RTU/Inspecta" – "Bauska" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
Rīgas "RTU/Inspecta" (7.v.) piecās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras. Savā iepriekšējā mačā rīdzinieki ar 13:1 sakāva "Ķekavas Bulldogus". Rezultatīvākais Rīgas komandas rindās ar 15 (9+6) punktiem ir Atis Blinds, bet vārtsargs Viesturs Kikors atvairījis 85.19 % metienu.
"Bauska" (5.v.) septiņās spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras. Vakar Baušķenieki viesos ar 9:7 pieveica Stalbes "Pārgauju". Rezultatīvākais starp baušķeniekiem ar 24 (15+9) punktiem ir Pēteris Zeltiņš.

Pulksten 19.00 "Ķekavas Bulldogi" – "Lielvārde" (Ķekavas sporta namā)
"Ķekavas Bulldogi" (13.v.) astoņās spēlēs izcīnījusi tikai vienu punktu. Savā iepriekšējā mačā ķekavieši viesos ar 1:13 atzina "RTU/Inspecta" pārākumu. Rezultatīvākais starp ķekaviešiem ir Matīss Jansons ar 12 (8+4) punktiem, ar 11 (8+3) punktiem viņam seko Klāvs Ozoliņš. Vārtsargs Edgars Gailītis atvairījis 76.76 % metienu.
"Lielvārde" (8.v.) nospēlējusi sešus mačus, kuros izcīnīja trīs uzvaras. Vakar savā laukumā lielvārdieši ar 17:3 sagrāva "Talsi/Triobet" florbolistus. Rezultatīvākais starp Lielvārdes komandas spēlētājiem ar 17 (7+10) punktiem ir Toms Akmeņlauks, bet vārtsargs Armands Puķītis neitralizējis 86.46 % pretinieku metienu.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 16.00 "Ķekavas Bulldogs" - "Rubene" (Ķekavas sporta namā)
"Ķekavas Bulldogs" (5.v.) aizvadījusi divas spēles, abās piedzīvojot zaudējumu. Pēdējais no tiem bija ar 5:6 pret FK "Ķekava". Rezultatīvākā ar 6 (5+1) punktiem ir Inga Ametere, bet vārtsardze Agnese Rekēviča atvairījusi 86.36 % pretinieču metienu.
"Rubene" (1.v.) uzvarējusi visās trijās spēlēs, pēdējais panākums svinēts savā laukumā pret FK "Ādaži" – 9:2. Rezultatīvākā ar 6 (2+4) punktiem ir Edīte Bankava, bet Lienei Adamanei 5 (3+2) punkti. Vārtsardze Ilga Jēkabsone neitralizējusi 90.77 % pretinieču metienu.

Pulksten 20.00 RSU – FK "Ķekava" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
Rīgas RSU (2.v.) trijās spēlēs izcīnījusi vienu uzvaru. Pēdējā mačā rīdzinieces savā laukumā ar 1:2 piekāpās FK "Ādaži" florbolistēm. Pa četriem punktiem Rīgas komandas labā guvušas Santa Torstere un Ilze Justamente. Vārtsardze Monta Čēma atvairījusi 85.42 % pretinieču metienu.
FK "Ķekava" (3.v.) nospēlējis divus mačus, pirmajā zaudējot, bet otrajā ar 6:5 tika pārspēta "Ķekavas Bulldogs". Divus vārtus ķekaviešu labā guvusi Laura Vancāne. Vārtsardze Jogita Gindra atvairījusi 95.24 % metienu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv