Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Benitess: "Izveidojām gana daudz iespēju, lai izcīnītu uzvaru "

Benitess: "Izveidojām gana daudz iespēju, lai izcīnītu uzvaru "
Rafaels Benitess
Foto: AFP/Scanpix

Madrides „Real” neprata pārvērst lieliskas iespējas vārtu guvumā un komandai nācās samierināties ar neizšķirtu pret „Malaga” (0:0). Pēc mača Rafaels Benitess pastāstīja, ka, neskatoties uz rezultātu, ir apmierināts ar futbolistu sniegumu, un, viņaprāt, "Real" bija pelnījusi uzvaru. Savukārt spāņu grands „Barcelona” ar minimālu rezultāta starpību pārspēja „Las Palmas” (2:1), tomēr otrajā puslaikā labu iespēju neizmantoja brazīļu superzvaigzne Neimārs, kurš nespēja realizēt 11 metru soda sitienu, par ko izpelnījies galvenā trenera sašutumu.

Madrides „Real” nespēja atrast veidus, kā uzlauzt „Malaga” cietoksni, rezultātā zaudējot divus vērtīgus punktus. Pēcspēles preses konferencē Rafaels Benitess uzsvēra, ka tāds ir futbols. „Tā futbolā notiek, tu dominē lielāko spēles daļu, izveido vairākas vārtu gūšanas iespējas, bet nespēj gūt vārtus un jāsamierinās ar neizšķirtu. Spēlētāji izveidoja labus momentus. Kad komanda sēž aizsardzībā, kā tas notika otrajā puslaikā, kļūst grūtāk atrast brīvas vietas, bet, neskatoties uz to, mums tāpat bija vairākas reālas vārtu gūšanas iespējas.”

Uz žurnālista jautājumu par Isko neieskaitīto vārtu guvumu, spāņu treneris atbildēja atturīgi. „Neredzēju, vai bumba šķērsoja vārtu līniju. Bija divas vai trīs epizodes, par kurām mēs varētu runāt, taču es neko neteikšu.”

Benitess uzsvēra, ka viņa vadītā komanda dominēja visu spēli un ka bija pelnījusi uzvaru. „Komanda dominēja, centāmies spēlēt plašāk. Varējām spēlēt enerģiskāk, tomēr problēma bija precizitātē. Spēlētājiem laukumā bija pietiekami daudz kvalitātes, tomēr pretinieku vārtsargs aizvadīja lielisku spēli. Tas, ka izveidojām tik daudz vārtu gūšanas momentus, ir pozitīvi, taču vajadzētu lielāku uzmanību pievērst tam, lai atturētu pretinieku no uzbrukšanas. Kad pretinieku vārtsargs ir labākais spēlētājs, tas nozīmē, ka esam izdarījuši savu darbu. Mēs uzbrukām un izveidojām tik daudz iespēju, ka viņam vajadzēja iesaistīties ļoti bieži.”

Benitess atzina, ka nav īsti apmierināts ar diviem neizšķirtiem sešās spēlēs. „Man tas nepatīk, bet, ja mēs runājam par divām spēlēm – mums bija iespējas un sitieni. Šādās situācijās vienīgais, ko varam darīt, ir izveidot vairāk momentus. Tāpat svarīgi ir labāk aizvadīt mača pēdējās minūtes,kuru laikā vari izveidot vienu vai divas iespējas, kas var pilnībā mainīt mača rezultātu.”

Savukārt citā mača "Barcelona" izcīnīja trīs punktus, pārspējot "Las Palmas". 66.minūtē Neimāram bija lieliska iespēja palielināt rezutāta starpību, kad viņš devās izpildīt 11 metru soda sitienu. Lai gan viņa raidītā bumba lidoja pāri vārtiem, tas neietekmēja spēles rezultātu, tomēr Luiss Enrike uzvēra, ka drastiski jāuzlabo momentu realizācija šajā komponentē. „Neimārs izpildījis 11 metru soda sitienus gan valstsvienības, gan kluba rindās, ir skaidrs, ka mums ir jāuzlabo realizācija,” preses konferencē atzina komandas treneris. „Vienmēr ir iespējami uzlabojumi, un 11 metru soda sitieni noteikti ir lauciņš, kurā mums vajadzētu spēlēt labāk.”

Izmantotie resursi:
Barcelona news: Luis Enrique frustrated with...
Benítez: “We created chances to score and take...

     [+] [-]

, 2015-09-27 19:44, pirms 9 gadiem
Benitess šo sezonu diez novilks? Ceru ka nē.