Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Simeonem trīs spēļu diskvalifikācija par liekas bumbas izmešanu laukumā

Rolands Eliņš

Simeonem trīs spēļu diskvalifikācija par liekas bumbas izmešanu laukumā
Djego Simeone
Foto: Alex Nicodim/SIPA/Scanpix

Spānijas kluba Madrides „Atletico” galvenais treneris Djego Simeone saņēmis trīs spēļu diskvalifikāciju un nevarēs vadīt komandu izšķirošajos "La Liga" mačos.

Madrides „Atletico” šosezon vairs atlikušas tikai trīs „La Liga” spēles, kurās paredzama sīva cīņa ar Madrides „Real” un „Barcelona” par čempionu titulu. Šobrīd visas trīs komandas iekārtojušās viena punkta intervālā, taču „Atletico” priekšrocības mazina Spānijas Futbola asociācijas lēmums diskvalificēt treneri Djego Simeoni uz trim spēlēm jeb līdz sezonas beigām.

Simeone šādu sodu izpelnījies par atgadījumu iepriekšējā mačā pret „Malaga”. Viņa komanda uzvarēja ar 1:0, bet spēles gaitā, rezultātam esot 0:0, bīstamā uzbrukumā devās „Malaga” futbolisti. „Malaga” spēlētājs ar bumbu skrēja tieši gar „Atletico” rezervistu soliņu, no kura tika izmesta vēl viena bumbu ar acīmredzamu nolūku samulsināt pretinieku. Simeone par to tika izraidīts no spēles, bet šodien saņēmis arī diskvalifikāciju.

„Atletico” treneris apgalvoja, ka viņa komandas pārstāvji nav vainojami pie šāda izgājiena, jo bumbu laukumā izmeta puika, kurš atradies turpat blakus. Taču Simeone atzina, ka viņš ir atbildīgs par notiekošo uz savas komandas rezervistu soliņa un uzņemas atbildību arī šajā gadījumā, turklāt Simeona arī norādīja, ka tiesnesis pieņēmis pilnīgi pareizu lēmumu, viņu izraidot no spēles. Spānijas FA lēmumu iespaidoja arī tas, ka tika nofilmēts brīdis, kurā Simeone ar žestu mudina zēnu izsviest bumbu laukumā.

Diskvalifikācijas laikā Simeonem būs liegts atrasties savas komandas tehniskajā zonā un spēles viņam nāksies vērot no tribīnēm. Diskvalifikācija, protams, neattiecas uz Čempionu līgas pusfinālu, kurā „Atletico” šovakar tiksies ar Minhenes „Bayern”.

Spānijas čempionātā „Atletico” vēl palikuši mači ar „Rayo Vallecano”, „Levante” un „Celta de Vigo”. Lai iegūtu Spānijas čempionu titulu, „Atletico” šajās trīs spēlēs jāiegūst par vienu punktu vairāk nekā „Barcelona” , kamēr pret„Real” Simeones komandai ir savstarpējo spēļu priekšrocība.

Izmantotie resursi:
rfef.es

     [+] [-]

, 2016-04-27 17:37, pirms 8 gadiem
Simeone, manuprāt, šobrīd ir visemocionālākais treneris Eiropā, tapēc nav jābŗīnās par biežajiem diskābeļiem, ko viņš saņem!
Slēpts komentārs: BayernM

     [+] [-]

, 2016-04-27 19:39, pirms 8 gadiem
Tas ir tik treneris , spēlē ar sirdi un galvu, upurēja sevi, bet neatņēma komandai cerību!!!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-27 20:39, pirms 8 gadiem
Izcils treneris.

     [+] [-]

, 2016-04-28 10:45, pirms 8 gadiem
Īsts vecis!