Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Džibrils Sisē pēc piecarpus gadu prombūtnes atgriezīsies Francijā

Agris Suveizda

Džibrils Sisē pēc piecarpus gadu prombūtnes atgriezīsies Francijā
Džibrils Sisē izdara sitienu
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Bijušais Francijas izlases uzbrucējs Džibrils Sisē ir nolēmis pēc piecarpus gadu pārtraukuma atgriezties Francijā, vēsta Francijas un Krievijas masu mediji. 32 gadus vecais futbolists lauzīs līgumu ar Krasnodaras "Kuban" un uz pusotru gadu parakstīs vienošanos ar "Bastia".

"Sisē vienkārši nepietika laika [lai iejustos Krievijā], plus viņš vēl nebija pilnībā gatavs fiziskās kondīcijas ziņā," Sisē vēlmi aiziet komentēja Krasnodaras apgabala vicegubernators Ivans Peronko. "Iespējams, viņš negaidīja, ka Krievijas čempionātā ir tik augsts līmenis un ka ir jāgatavojas spēlēm."

"Varbūt kaut kur treneriem pietrūka pacietības, lai dotu viņam iespēju spēlēt vairāk. Bet atsevišķos mačos Sisē, protams, spēlēja augstā līmenī. Kas attiecas uz viņa vēlmi atgriezties Francijā, tad var viņu cilvēciski saprast," Peronko turpināja.

2013.gadu Sisē sāka Kataras klubā "Al Gharafa", kur deviņās spēlēs guva vienus vārtus, savukārt vasarā viņš parakstīja 1+1 gada līgumu ar "Kuban". Krievijas Premjerlīgā Sisē laukumā devās 15 spēlēs, taču tikai piecas sāka pamatsastāvā, un guva četrus vārtus.

Iepriekšējās sezonās Sisē spēlēja Anglijā (QPR, "Sunderland"), Itālijā ("Lazio") un Grieķijā ("Panathinaikos"), bet pēdējoreiz Francijā Sisē spēlēja 2008.gada vasarā, kad vēl pārstāvēja Marseļas "Olympique". Bez "Bastia" kā iespējamais galamērķis tika minēta arī Monpeljē, taču "Montpellier", kas par Sisē interesējās jau vasarā, īrē līdz gada beigām pievienojās "Milan" uzbrucējs Mbajs Niangs.

"Bastia" ar 24 punktiem 19 spēlēs Francijas čempionātā ieņem 13.vietu, taču tikai par septiņiem punktiem atpaliek no Eirokausu zonas. Savukārt izkrišanas zona ir desmit punktu attālumā. Šosezon "Bastia" spēlē tādi pazīstami futbolisti kā Mikaels Landro, Sebastjēns Skilači, Milošs Krasičs un Romariks, kuriem visiem ir ap 30 gadiem vai vairāk. Interesanti, ka arī "Kuban" ir 24 punkti 19 mačos, kas Krievijas Premjerlīgā dod devīto pozīciju.

Izmantotie resursi:
Sport : l'actualité sur l'EQUIPE Match en...

  +4 [+] [-]

, 2013-12-27 00:03, pirms 10 gadiem
TAXI
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-27 00:13, pirms 10 gadiem
ČL uzvarēja, tātad karjera izdevusies..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-12-27 00:32, pirms 10 gadiem
tas kājas lūzums uz wc 2006 atstāja milzīgu iespaidu uz viņa tālāko karjeru

  +6 [+] [-]

, 2013-12-27 00:32, pirms 10 gadiem
Nelaimes putns. Puisis divu gadu laikā, pilnīgi nevainīgās situācijās pamanījās salauzt abas kājas. Un nevis tā mazliet, bet tā, ka kāja reāli nolūzt!

  +4 [+] [-]

, 2013-12-27 00:47, pirms 10 gadiem
spēlētājs,kam paredzēja lielu nākotni,bet traumas pārvilka svītru visām iespējām un ar raksturs nav no tiem labākajiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-27 01:14, pirms 10 gadiem
Daugavpils taurētājs rakstīja: Un pamanījies būt viens no pelnošākajiem futbolistiem. QPR viņam nedēļā maksāja 90 k mārciņas, + 360k par golu Krievijā domāju kaut kas līdzīgs.. Respect! Tas tiešām ir apbrīnojami.
neviens nav aizsargāts no traumām,talanta viņam bija pietiekoši lai riskētu,daži tā ar izdarīja un nu QPR nav tas labākais piemērs,bišku pārvērtēja savas naudas iespējas un spēlētāju iespējas,kas būtu ar mieru pie viņiem pārcelties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja