Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekavai" 4. uzvara pēc kārtas, "Lielvārdei/Fat Pipe" - 12.

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekavai" 4. uzvara pēc kārtas, "Lielvārdei/Fat Pipe" - 12.
Moments no spēles starp "Ķekavu" un "Ogres Vilkiem"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgā vīriešiem šovakar notika piecas spēles: ceturto panākumu pēc kārtas svinēja "Ķekava", kas viesos ar 8:5 pieveica "Ogres Vilkus", bet jau 12. uzvaru pēc kārtas guva "Lielvārde/Fat Pipe", izbraukumā ar 4:3 pārspējot "Talsu NSS/Krauzeru". Vēl "EMU SK" savā laukumā ar 7:3 pārliecinoši sakāva "Valmieru", "Lekrings" Cēsīs pēcspēles metienos ar 4:3 pārspēja "Betsafe/Ulbroku", bet "Rubene" Kocēnos ar 4:1 uzvarēja Liepājas komandu "Kurši/Ekovalis".

FK "Ogres Vilki" šovakar savā laukumā uzņēma "Ķekavu", kas bija izcīnījusi jau trīs uzvaras pēc kārtas. Arī spēli Ogrē ķekavieši sāka ļoti apņēmīgi, pēc Edžus Bunkas, Endija Kleistrova un Henrija Uzrauga metieniem izvirzoties vadībā ar 3:0. Laukuma saimnieki pirmajā periodā uz to spēja atbildēt ar tikai vienu golu, ko iemeta Edgars Birkenfelds - 1:3. Pēc otrās trešdaļas viesu pārsvars bija jau ļoti iespaidīgs - 8:2. Lai arī pēdējā periodā ar 3:0 uzvarēja "Ogres Vilki", galarezultāts bija nelabvēlīgs ogrēniešiem. Ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja "Ķekava", kas bija pārāka ar 8:5.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Roberts Blumbergs, kurš "Ķekavas" vārtus sargāja spēles otrajā pusē. Rezultatīvākie starp ķekaviešiem ar trim punktiem katram bija Edžus Bunka, Henrijs Uzraugs un Ēriks Akulovs, bet Klāva Jansona kontā divi goli. Par labāko starp ogrēniešiem atzina Edgaru Birkenfeldu, kurš guva 4 (3+1) punktus, viņa komandas biedram Tomam Rislingam 3 (1+2) punkti. Pēc šī panākuma "Ķekava" ar 17 punktiem droši ieņem 7. vietu turnīra tabulā, bet "Ogres Vilkiem" punktu vēl nav, tāpēc attiecīgi jāsamierinās ar pēdējo pozīciju.

FK "Ogres Vilki" - "Ķekava" 5:8 (1:3, 1:5, 3:0)
Metienu attiecība:
15:30 (4:11, 3:11, 8:8)
Rezultatīvākie:
FK "Ogres Vilki" - Edgars Birkenfelds 4 (3+1), Toms Rislings 3 (1+2), Elvijs Jankovskis 1 (1+0), Kārlis Krastiņš 1 (0+1), Markuss Januševskis 1 (0+1).
"Ķekava" - Edžus Bunka 3 (2+1), Henrijs Uzraugs 3 (2+1), Ēriks Akulovs 3 (1+2), Klāvs Jansons 2 (2+0), Endijs Kleistrovs 1 (1+0), Jānis Bramanis 1 (0+1), Oskars Repke 1 (0+1).

"Lielvārde/Fat Pipe" duci nosvin Talsos

"Lielvārde/Fat Pipe", kas varēja palepoties ar 11 pēc kārtas nosvinētām uzvarām, šovakar viesojās Kurzemē pie "Talsu NSS/Krauzera" florbolistiem. Spēles rezultātu jau 5. minūtē atklāja talsinieks Krišs Treimanis (1:0), bet līdz pirmajam pārtraukumam ar rezultatīviem metieniem atbildēja lielvārdieši Rūdis Žukelis un Toms Pļevoks - 2:1. Otrās trešdaļas vidū pēc Toma Akmeņlauka un Nika Blumfelda vārtu guvumiem viesi panāca jau triju vārtu handikapu - 4:1. Pēdējā periodā mājinieki Krišs Treimanis un Artis Raitums Lielvārdes komandas pārsvaru samazināja līdz minimumam, tomēr atņemt kaut punktu nespēja. "Lielvārde/Fat Pipe" svinēja jau 12. uzvaru pēc kārtas - 4:3.

Par labāko starp uzvarētājiem tika atzīts komandas kapteinis Atis Blinds, kurš šajā mačā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Rūdis Žukelis. Labākā spēlētāja balvu komandā "Talsu NSS/Krauzers" saņēma divu vārtu autors Krišs Treimanis. "Lielvārdei/Fat Pipe" pēc šī panākuma ir jau 35 punkti, kas lielvārdiešiem ļauj nostiprināties turnīra tabulas pirmajā vietā. "Talsu NSS/Krauzers" ar 12 punktiem ieņem 9. vietu.

"Talsu NSS/Krauzers" - "Lielvārde/Fat Pipe" 3:4 (1:2, 0:2, 2:0)
Metienu attiecība:
25:27 (8:8, 11:13, 6:6)
Rezultatīvākie:
"Talsu NSS/Krauzers" - Krišs Treimanis 2 (2+0), Artis Raitums 1 (1+0), Oskars Bergmanis 1 (0+1), Toms Bitmanis 1 (0+1).
"Lielvārde/Fat Pipe" - Rūdis Žukelis 3 (1+2), Atis Blinds 2 (0+2), Niks Blumfelds 1 (1+0), Toms Akmeņlauks 1 (1+0), Toms Pļevoks 1 (1+0).

Valmierieši paliek jaņos Igaunijā

FBK "Valmiera" šodien bija devusies uz Igaunijas pilsētu Tartu, lai pirmo šosezon mērotos spēkiem ar šīs valsts čempionvienību "EMU SK", kas pēdējā laikā Latvijas turnīrā demonstrē samērā nevienmērīgu sniegumu. Tomēr šoreiz igauņi bija kārtīgi noskaņojušies cīņai un jau pirmā perioda laikā pēc diviem Simona Georga Mahlas metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. Otrās trešdaļas pašā sākumā vārtus guva valmierietis Mārtiņš Broks (1:2), tomēr lauzt spēles gaitu viesiem nebija lemts. Pēc otrā perioda laukuma saimnieki atradās vadībā ar 5:2, bet visā mačā "EMU SK" bija pārāka ar 7:3.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma ELVI florbola līgas rezultatīvākais spēlētājs Pāvels Semjonovs, kurš ar 5 (2+3) punktiem tāds bija arī šajā mačā. Par labāko starp valmieriešiem tika atzīts pirmo vārtu autors Mārtiņš Broks. "EMU SK" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir 18 punktu un nosargāta sestā pozīcija, bet valmieriešiem 24 punkti un 3. vieta.

"Lekrings" bullīšos pārspēj čempioni "Betsafe/Ulbroka"

Cēsu "Lekrings", kas vakar tā arī nespēja ne reizi sarūgtināt "Lielvārdes/Fat Pipe" vārtsargu (0:1), šovakar uzņēma čempioni "Betsafe/Ulbroka". Jau 34. sekundē rezultātu atklāja cēsnieks Pēteris Trekše (1:0), kuram pēc pusotras minūtes neizdevās realizēt soda metienu. Otrās trešdaļas vidū Ulbrokas komandas līderis Kaspars Šķēls ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu (1:1). Pēdējo periodu ļoti veiksmīgi sāka mājinieki - īsā laika sprīdī Jānis Melderis un Pēteris Trekše izvirzīja "Lekringu" vadībā ar 3:1. Trešdaļas vidū viesiem jau atkal izdevās panākt neizšķirtu - pa golam iemeta Krišjāni Zeps un Ainārs Juškēvičs - 3:3, ar tādu rezultātu noslēdzās pamatlaiks. Pagarinājumā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienos izšķirošie izrādījās sestie mēģinājumi, kad cēsnieks Lauris Zaicevs savu iespēju izmantoja, bet ulbrokietis Ainārs Juškēvičs neprata pārspēt "Lekringa" vārtsargu Normundu Krūmiņu - 4:3.

Labākā spēlētāja balva Cēsu komandā tika pasniegta izšķirošā bullīša autoram Laurim Zaicevam, bet par labāko starp ulbrokiešiem atzina Aināru Juškēviču, kuram šajā mačā viens vārtu guvums. Rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija cēsnieks Pēteris Trekše, bet viņa komandas biedram Tomam Rīsmanim divas piespēles. "Lekrings" pēc šīs uzvaras ar 22 punktiem turnīra tabulā joprojām ieņem 5. vietu, bet "Betsafe/Ulbrokai" 32 punkti un 2. vieta.

"Rubene" liepājniekiem ļauj gūt tikai goda vārtus

Vakar Kocēnu "Rubene", nebūdama savā optimālajā sastāvā, viesos atzina "Ķekavas" pārākumu, bet šovakar, papildinājusi sastāvu, uzņēma Liepājas komandu "Kurši/Ekovalis". Jau pirmā perioda laikā Ingars Matisons, Reinis Mirkšs un Mārtiņš Jēkabsons kocēniešus izvirzīja vadībā ar 3:0. Otrajā trešdaļā vārti netika gūti, bet pēdējā perioda sākumā Klāvs Bošs panāca jau 4:0. Liepājniekiem šoreiz nācās samierināties tikai ar goda vārtiem, ko nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām iemeta Ingars Jansons - 1:4.

Par labāko starp uzvarētājiem atzina vārtsargu Robertu Trepšu, kurš atvairīja 19 no 20 pretinieku metieniem, bet rezultatīvākais viņa komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Mārtiņš Jēkabsons. Labākā spēlētāja balvu komandā "Kurši/Ekovalis" saņēma vienīgā gola autors Ingars Jansons. "Rubenei" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 24 punkti un 4. vieta, bet liepājniekiem 11 punktu un 11. vieta.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  +2 [+] [-]

, 2017-11-26 20:17, pirms 6 gadiem
Zini, autor, nevajag rakstīt to, ko nejēdz! Zoli, cik noprotu, spēlējis neesi, tāpēc par tur esošajiem punktiem varbūt no opīša pa ausu galam esi dzirdējis, un ar to plātīties, nejēdzot lietas būtību, ir, maigi sakot, slikta gaume... Redz, ausaini, zolē uz galda ir kopā 120 punkti, un "jańi" ir tad, ja no tiem savāc 30 vai mazāk. Kur tu redzi, ka rezultātā 7:3 būtu kaut kas līdzīgs?! Novikam līdzi māžoties ar virsrakstiem nenozīmē ko izcilu paveikt!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-26 20:36, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Zini, autor, nevajag rakstīt to, ko nejēdz! Zoli, cik noprotu, spēlējis neesi, tāpēc par tur esošajiem punktiem varbūt no opīša pa ausu galam esi dzirdējis, un ar to plātīties, nejēdzot lietas būtību, ir, maigi sakot, slikta gaume... Redz, ausaini, zolē uz galda ir kopā 120 punkti, un "jańi" ir tad, ja no tiem savāc 30 vai mazāk. Kur tu redzi, ka rezultātā 7:3 būtu kaut kas līdzīgs?! Novikam līdzi māžoties ar virsrakstiem nenozīmē ko izcilu paveikt!
Piekrītu.
Vienīgie analogi būtu zaudējot palikt uz 0 vai gūt mazāk kā 30% no spēles punktiem, piemēram 3:10.

p.s. Lielajam jaņi ir 30 un mazāk, mazajiem - 29 un mazāk.

     [+] [-]

, 2017-11-27 00:24, pirms 6 gadiem
rakstā figurē divi Pāveli... Semjonovs un Stepanovs. Kurš tad ir īsti no viņiem turnīra rezultatīvākais spēlētājs?

     [+] [-]

, 2017-11-27 13:15, pirms 6 gadiem
Rezultatīvākais tas kurš Pavels Semenovs😁