Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" piekrāpj fanus, izplatot viltus paziņojumu par lielu pirkumu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Bayern" piekrāpj fanus, izplatot viltus paziņojumu par lielu pirkumu
Minhenes ''Bayern'' fani
Foto: www.ran.de

Vācijas Bundeslīgas klubs Minhenes "Bayern" šodien pamatīgi sadusmojis savus atbalstītājus, izplatot viltus informāciju par ļoti augstas klases futbolista nonākšanu vienībā. Pats klubs šo publicitātes triku nosaucis par veidu, kā parādīt faniem, cik nozīmīgi viņi ir klubam.

Šorīt Minhenes "Bayern" oficiālajā mājas lapā tika ievietots paziņojums, ka klubs šodien paziņos par augstas klases futbolista iegādi, kura vārds tiks atklāts vēlāk. To uzzināt gribētāji tika aicināti to noskaidrot kluba profilā sociālajā tīklā "Facebook", tomēr "Bayern" fanus sagaidīja vilšanās.

Tika parādīts video, kurā kluba menedžeris Kristians Nerlingers it kā atklāj jaunieguvuma vārdu, tomēr tad patiesībā skatītājiem tika parādīta viņu pašu "Facebook" profila bilde, bet pēc tam viņu vārds uz "Bayern" 8. numura krekliņa fona. Klubs arī izplatīja paziņojumu, ka šo aplikāciju izveidojuši, lai parādītu to, cik "Bayern" fani ir svarīgi klubam. Lieki piebilst, ka šis triks izpelnījies gandrīz tikai negatīvas atsauksmes.

Tikmēr vakar pēc piecām sezonām "Hoffenheim" rindās uz Štutgarti devās bosniešu uzbrucējs Vedads Ibiševičs. "Stuttgart" par futbolistu samaksās 5,5 miljonus eiro, bet līgums noslēgts līdz 2016. gadam. Tā kā Ibiševičs devies prom, "Hoffenheim" jau ir gatava "Wolfsburg" uzbrucēja Srdžana Lakiča iegādei. Tāpat kļuvis zināms, ka vasarā uz "Hamburger SV" dosies Leverkūzenes "Bayer" vārtsargs Renē Adlers, kuram ar klubu beidzas līgums.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  +1 [+] [-]

, 2012-01-26 17:09, pirms 12 gadiem
Man gan tas liekas labs mārketinga triks savas Facebook lapas popularizēšanai. Vāciešiem ir tomēr OK humora izjūta. Tas, ka būs kaut kas tamlīdzīgs varēja jau sagaidīt, parasti taču neviens šādas paziņošanas neizziņo iepriekš, turklāt par Bayern potenciālajiem pirkumiem (par tiešām lielām zvaigznēm) pirms tam neviens nerunāja, vismaz tā, lai tas būtu plašākai auditorijai pamanāms.

  -4 [+] [-]

, 2012-01-26 17:12, pirms 12 gadiem
facebook ir ir galigi garām, līdz ar to arī šī akcija

  +6 [+] [-]

, 2012-01-26 17:14, pirms 12 gadiem
Ja Messi aizietu uz to linku un ieraudziitu tur savu feisbuka feisu, laikam saaktos tiesas darbi Bayern, Minhenes cirks.

  +4 [+] [-]

, 2012-01-26 17:24, pirms 12 gadiem
Kušs! Deivids Bekhems, dalot autogrāfus, esot parakstījis līgumu ar "Skonto".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-01-26 17:58, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Man gan tas liekas labs mārketinga triks savas Facebook lapas popularizēšanai. Vāciešiem ir tomēr OK humora izjūta. Tas, ka būs kaut kas tamlīdzīgs varēja jau sagaidīt, parasti taču neviens šādas paziņošanas neizziņo iepriekš, turklāt par Bayern potenciālajiem pirkumiem (par tiešām lielām zvaigznēm) pirms tam neviens nerunāja, vismaz tā, lai tas būtu plašākai auditorijai pamanāms.
Tur jau tā lieta, ka Vāciešiem ļoti smagi klibo humora izjūta salīdzinot ar britiem
Slēpts komentārs: ingaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-26 18:45, pirms 12 gadiem
LAIKS rakstīja: facebook ir ir galigi garām, līdz ar to arī šī akcija
Facebook nav ne vainas- labākais sociālais portāls, kāds jebkad bijis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-26 21:39, pirms 12 gadiem
South Park pareizi teica - Vāciešiem ir sliktākā humora izjūta uz pasaules.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-26 21:49, pirms 12 gadiem
dekstors rakstīja: South Park pareizi teica - Vāciešiem ir sliktākā humora izjūta uz pasaules.
un latviešiem labāka'

     [+] [-]

, 2012-01-26 23:36, pirms 12 gadiem
Tiešām muļķīgs joks. Bet "Bayern" nevajag nekādus lielus pirkumus, jo arī pašreizējam sastāvam nav ne vainas. Jāturpina audzēt pašiem savas zvaigznes.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-26 23:37, pirms 12 gadiem
dekstors rakstīja: South Park pareizi teica - Vāciešiem ir sliktākā humora izjūta uz pasaules.
Diemžēl amerikāņiem ir vēl sliktāka...vismaz spriežot pēc jaunajām amerikāņu komēdiju tendencēm. Jēli joki un maz intelektuālā humora. Skumja bilde.

P.S.- Tas gan neattiecas uz to pašu "South Park".

  +1 [+] [-]

, 2012-01-27 04:13, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Diemžēl amerikāņiem ir vēl sliktāka...vismaz spriežot pēc jaunajām amerikāņu komēdiju tendencēm. Jēli joki un maz intelektuālā humora. Skumja bilde.

P.S.- Tas gan neattiecas uz to pašu "South Park".
tu vispār zini,cik amerikāņiem to komēdiju ir? un vispār,tā nemaz nav īsta tauta.
vācietim gan nav humora izjūtas,tas ir skaidrāks par skaidru.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-27 07:55, pirms 12 gadiem
Swordsman rakstīja: tu vispār zini,cik amerikāņiem to komēdiju ir? un vispār,tā nemaz nav īsta tauta.
vācietim gan nav humora izjūtas,tas ir skaidrāks par skaidru.
Es, protams, biju domājis jaunākās Holivudas tendences (labi joki visbiežāk ir dažādu grāmatu ekranizējumos). Par visiem vāciešiem nemācēšu teikt, bet vissliktākā humora izjūta varētu būt Vācijas žīdiem...tam gan varētu būt vairāki objektīvi iemesli.
Un nezinu, kas ir sliktāk - jēli joki un briesmīgs humors vai humora izjūtas trūkums/slikta humora izjūta.

     [+] [-]

, 2012-01-27 11:59, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Es, protams, biju domājis jaunākās Holivudas tendences (labi joki visbiežāk ir dažādu grāmatu ekranizējumos). Par visiem vāciešiem nemācēšu teikt, bet vissliktākā humora izjūta varētu būt Vācijas žīdiem...tam gan varētu būt vairāki objektīvi iemesli.
Un nezinu, kas ir sliktāk - jēli joki un briesmīgs humors vai humora izjūtas trūkums/slikta humora izjūta.
nu labi,labi es jau pārspīlēti saku par vāciešiem kā tādiem,ja pašam iespaids tikai no atsevišķiem indivīdiem plus stereotips par pedantismu,plus riebeklības visos iespējamajos individuālajos sporta veidos.
par holivudas jaunumiem diez vai var spriest par amerikāņiem mūziku,filmas jau visvairāk tīņi pērk, priekš viņiem arī taisa stulbos jociņus. ar parastu,vidēju amerikāni nemaz TIK traki nav.