Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Hertha" protests noraidīts, "play-off" mačs netiks pārspēlēts

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Hertha" protests noraidīts, "play-off" mačs netiks pārspēlēts
Fanu "jūra" uz Diseldorfas "Fortuna" stadiona laukuma
Foto: AP/Scanpix

Vācijas futbola asociācija noraidījusi Berlīnes "Hertha" protestu, ko klubs iesniedz par Bundeslīgas "play-off" atbildes mača norisi. "Hertha" un Diseldorfas "Fortuna" mača beigās vēl pirms finālsvilpes laukumā izskrēja mājinieku ("Fortuna") līdzjutēji, aizkavējot spēles beigas.

Berlīnes "Hertha", Bundeslīgas 16. vietas ieguvēja, un Diseldorfas "Fortuna", 2. Bundeslīgas trešā labākā komanda, aizvadīja divus mačus, lai to summā noskaidrotu komandu, kas iegūs ceļazīmi uz nākamās sezonas augstāko čempionātu. Pirmais mačs Berlīnē noslēdzās ar viesu uzvaru (2:1), bet atbildes mačā savā laukumā "Fortuna" tika pie 2:2 neizšķirta, kas ļāva summā uzvarēt ar 4:3. Tiesa, pāris pēdējās kompensācijas laika minūtes tika aizkavētas, jo laukumā izskrēja Diseldorfas vienības līdzjutēji.

"Hertha" pārstāvji apgalvoja, ka pēc šī incidenta pabeigt maču nebija godīgi un iesniedza protestu, pieprasot spēles iznākumu anulēt un mača izspēli atkārtot. Šodien kļuvis zināms, ka apelācija ir noraidīta. Komisija nav atradusi sapratīgus argumentus, lai protestu apstiprinātu. Mača tiesnesis iepriekš aprakstītajā situācijā esot rīkojies adekvāti apstākļiem. Līdz ar to "Hertha" cerības uz izglābšanos un spēlēšanu Bundeslīgā ir zudušas. Klubs gan iesniegšot protestu, tomēr maz ticams, ka otrajā reizē komisijas lēmums mainīsies.

Vēl iepriekšējās nedēļas beigās klubs apstiprināja jaunu galveno treneri – par to kļuvis Joss Lihikajs. Iepriekšējos gados holandiešu speciālists trenēja "Augsburg", palīdzot klubam pirmo reizi iekļūt Bundeslīgā un tajā arī noturēties. "Hertha" sezonu pabeidza ar leģendāro Oto Rehāgelu trenera amatā, tomēr viņš esot bijis tikai pagaidu variants.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de | Alle News zu den Clubs -...

  -1 [+] [-]

, 2012-05-22 00:24, pirms 12 gadiem
vispār tie fortūnisti bija baigie barbari - it kā ne agresīvi, bet cik tur vajag!