Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ibrahimovičs pēc līguma pagarināšanas: "Eiropā nav ambiciozāka kluba par PSG"

Agris Suveizda

Ibrahimovičs pēc līguma pagarināšanas: "Eiropā nav ambiciozāka kluba par PSG"
Zlatans Ibrahimovičs PSG rindās 54 spēlēs ir guvis 37 vārtus
Foto: AFP/Scanpix

Francijas spēcīgākā futbola kluba PSG uzbrukuma līderis Zlatans Ibrahimovičs vēl uz gadu pagarināja līgumu, kura beigu termiņš tagad ir 2016.gada 30.jūnijs. Pēc līguma parakstīšanas Ibrahimovičs izteica cerību, ka PSG būs pēdējais lielais klubs viņa karjerā.

"PSG vadība ir priecīga paziņot, ka klubs ir vienojies ar Zlatanu Ibrahimoviču par līguma pagarināšanu vēl uz vienu gadu," teikts PSG paziņojumā. "Eiropā neredzu citu ambiciozāku klubu nekā PSG. Mana vēlme ir, ka PSG ir mans pēdējais lielais klubs. Šis klubs ir kā es - sapņi nekad nav pietiekami lieli," teica Zlatans Ibrahimovičs, kuram oktobrī apritēs 32 gadi.

"Kopš manas ierašanās šeit esmu teicis, ka PSG ir nākotnes klubs. Šodien vēlos beigt karjeru šeit - šajā klubā, kas turpina augt katru dienu. Tas bija mans sapnis, un tagad katru dienu daru, ko spēju, lai piepildītu šo sapni," Ibrahimovičs, kurš pirms gada par 20 miljoniem eiro tika nopirkts no "Milan", turpināja. Ibrahimovičs karjerā ir pārstāvējis astoņus klubus, nevienā no tiem neesot ilgāk par trim gadiem. Ja Ibrahimovičs Parīzē paliks līdz līguma beigām, tas viņam būs jauns rekords: "Jā, tas tiešām ir notikums! Esmu pieredzējis dažādus izaicinājumus visā Eiropā, bet tagad noteikti jūtos ļoti laimīgs un nevaru domāt par ko citu kā tikai Parīzi."

PSG šovasar par Francijas rekordsummu 64 miljoniem eiro iegādājās Edinsonu Kavani. Ibrahimovičam tika vaicāts, vai PSG tagad ir stiprākais uzbrukums pasaulē: "Jā, pilnīgi noteikti. Ar Kavani ierašanos tas ir droši, ka mūsu spēks ir palielinājies desmitkārtīgi. Arī aizsardzībā, manuprāt, Tjagu Silva ir labākais pasaulē. Spēlētāju sajaukums ir perfekts."

Tāpat Ibrahimovičs uzskata, ka PSG var reāli cīnīties par uzvaru UEFA Čempionu līgā: "Es tā domāju. Komanda ir ļoti ātri pastiprinājusies. Tas ir jūtams - Parīzi arvien vairāk ciena visā Eiropā. Tas ir pierādījies laukumā, un domāju, ka pēc katras spēles pretinieku jūt mūsu straujo progresu. Vēlos uzvarēt Čempionu līgā kopā ar PSG, un mēs to izdarīsim."

Kataras Investīciju kompānija (QSI) 2011.gadā kļuva par jauno PSG īpašnieci un kopš tā laika jaunu spēlētāju iegādē iztērējusi vairāk nekā 350 miljonus eiro, iegādājoties tādus spēlētājus kā Ibrahimovičs, Kavani, Silva, Havjers Pastore, Lukašs Moura un citi. Pirmajā sezonā jauno īpašnieku vadībā PSG kļuva par Francijas vicečempioni, bet aizvadītajā sezonā "Ligue 1" izcīnīja pirmo vietu un Čempionu līgā ceturtdaļfinālā sīvā cīņā zaudēja "Barcelona' (2:2, 1:1). Pēc sešām kārtām PSG ar 12 punktiem Francijas čempionātā ieņem otro vietu un šobrīd septītajā kārtā viesojas Valansjēnā.

Izmantotie resursi:
PSG.fr - Site officiel du Paris Saint-Germain

 +13 [+] [-]

, 2013-09-25 20:43, pirms 11 gadiem
Auda bļ*
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-09-25 21:00, pirms 11 gadiem
Medveščak!
Slēpts komentārs: fagcentrs

  -1 [+] [-]

, 2013-09-25 23:27, pirms 11 gadiem
Tik tiešām kāda jēga + iesitis pašlaik spēlē vienīgos vārtus ! Tas ta priekš visziņa Mērgļa4 .