Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

D. Ikaunieka divi vārti četrās minūtēs nodrošina komandai uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

D. Ikaunieka divi vārti četrās minūtēs nodrošina komandai uzvaru
Dāvis Ikaunieks
Foto: Petr Lemberk, MAFRA

Čehijas čempionātā tikai trešo panākumu pēdējās desmit spēlēs izcīnīja "Jihlava", un par galveno varoni kļuva Dāvis Ikaunieks, kurš atklāja rezultātu un četras minūtes vēlāk iesita uzvaras vārtus.

Čehijas čempionātā "Jihlava" guva trīs vārtus pirmajā puslaikā un savā laukumā ar 3:1 kopvērtējuma kaimiņu cīņā pārspēja "Hradec Kralove". Iegūtie trīs punkti ļāvuši pamest priekšpēdējo vietu un apsteigt konkurentus.

Galvenais uzvaras arhitekts bija latviešu pussargs Dāvis Ikaunieks, kurš guva divus vārtus ar četru minūšu intervālu. Vispirms viņš pameta bumbu garām sāncenšu aizsargam, ielauzās soda laukumā un izdarīja sitienu pretkustībā, bet 27. minūtē pārsvaru dubultot izdevās pēc stūra sitiena – viesi dabūja bumbu ārā no soda laukuma, sekoja vēl viena augstā piespēle, uzbrukuma smailē Ikaunieks bija nepieskatīts un ietrieca bumbu tuvajā stūrī.

18 aizvadītajās spēlēs (12 sāktas starta sastāvā) 23 gadus vecais Ikaunieks guvis piecus vārtus, tādējādi viņš ir "Jihlava" labākais snaiperis. Iepriekš kuldīdznieks pārstāvēja 2015. gada Latvijas čempioni "Liepāju".

Turcijas pēc spēka otrajā līgā sesto uzvaru pēc kārtas izcīnīja otrajā vietā esošā "Giresunspor", kas savā laukumā ar 2:1 pieveica "Elazigspor". Viesi 80. minūtē realizēja 11 metru soda sitienu un panāca izlīdzinājumu, tomēr divas minūtes vēlāk sekoja atbilde. Igors Tarasovs nebija cīņas pieteikumā, un 2017. gadā viņš laukumā nav devies.

Polijas Ekstraklasē "Arka Gdynia" mājās ar 4:1 apspēlēja "Korona Kielce", lai gan 31. minūtē netika realizēta pendele un pēc pirmā puslaika rezultāts bija neizšķirts. "Arka", kuras vārtsargs Pāvels Šteinbors palika rezervē, ir 8. vietā, bet "Korona", kuras aizsargs Vladislavs Gabovs arī maču noraudzījās no malas, sakrājusi tikpat punktus, tomēr atrodas pozīciju zemāk.

  +9 [+] [-]

, 2017-02-24 22:41, pirms 7 gadiem
Lieliski! Tādi uzbrucēji LV izlasei vajadzīgi.

Cerams ka turpinās sist iekšā

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 22:46, pirms 7 gadiem
Diez kas ar Tarasovu, Polīja tīri labi spēlēja, bet šeit 2. līgā netiek... Vai arī ir kāda trauma?

  -2 [+] [-]

, 2017-02-24 23:22, pirms 7 gadiem
redh rakstīja: Diez kas ar Tarasovu, Polīja tīri labi spēlēja, bet šeit 2. līgā netiek... Vai arī ir kāda trauma?
Ar tādu uzvārdu nekas labs nevar būt.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-25 01:04, pirms 7 gadiem
redh rakstīja: Diez kas ar Tarasovu, Polīja tīri labi spēlēja, bet šeit 2. līgā netiek... Vai arī ir kāda trauma?
pofig tie vatniki...gribas latvisku izlasi

     [+] [-]

, 2017-02-25 10:33, pirms 7 gadiem
Iet tā lieta!