Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rasisms aizēno "Chelsea" uzvaru pār "Totttenham", lieta tiks izskatīta

Emils Ozerinskis

Rasisms aizēno "Chelsea" uzvaru pār "Totttenham", lieta tiks izskatīta
Antonio Rīdigers. Foto: PA Images/Scanpix

Profesionālo futbolistu asociācija vērsusies pie Lielbritānijas valdības, aicinot izskatīt rasisma incidentu vakardienas Premjerlīgas spēlē starp "Tottenham" un "Chalsea", kurā viesi guva panākumu ar 2:0.

Vakardienas spēle tuvojoties cīņas izskaņai tika apturēta un skaļrunī līdzjutējus aicināja pārtraukt rasistiska veida izturēšanos. "Chelsea" tumšādainais aizsargs Antonio Rīdigers vairākkārt dzirdējis savā virzienā vērstu līdzjutēju mērkaķošanos, par ko informēti arī komandu kapteiņi, kuri informāciju nodevuši spēles soģim Entonijam Teiloram, kurš maču līdzjutēju uzvedības dēļ uz brīdi pārtrauca.

Spēlētāju asociācija veikusi paziņojumu: "Jūtamies pretīgi un esam sašutuši, ka atkal Premjerlīgas rezultātus aizēnojušas rasistiskas izpausmes spēlētāju virzienā. Ir kļuvis skaidrs, ka futbolisti saņem klaju rasismu, kas šobrīd plosās Apvienotajā karalistē, bet viņi nav vieni. Profesionālo futbolistu asociācija stāv līdzās katram spēlētājam, kurš saņem diskrimināciju. Mēs turpināsim cīnīties, lai tiktu galā ar šo problēmu. Futbols ir daļa no britu sabiedrības ar milzīgu globālu sekotāju auditoriju, ko piesaista angļu futbols. Mūsu pienākums ir bruģēt ceļu cīņā pret šo problēmu, neizrādot nekādu toleranci rasismam."

Asociācija aicinājusi valdību iesaistīties šīs problēmas risināšanā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2019-12-23 16:04, pirms 4 gadiem
Shi rasisma tema jau ir nedaudz piegriezusies. Nu sedi un spele sava Afrika par 100 dolariem menesi un nebus tev nekada rassisma. Furbola rasisms vienmer ir eksistejis un neviens vinu ipashi galva nenem. Dienvidamerika jau paris gadus smejas, ka futbolu izdomaja Anglija, bet spelet mak vienigi Dienvidamerika ))) Ari sho izteicienu var uzskayiy par rassistisku )))

     [+] [-]

, 2019-12-23 16:42, pirms 4 gadiem
alex_da_silva_817787708613488 rakstīja: Shi rasisma tema jau ir nedaudz piegriezusies. Nu sedi un spele sava Afrika par 100 dolariem menesi un nebus tev nekada rassisma. Furbola rasisms vienmer ir eksistejis un neviens vinu ipashi galva nenem. Dienvidamerika jau paris gadus smejas, ka futbolu izdomaja Anglija, bet spelet mak vienigi Dienvidamerika ))) Ari sho izteicienu var uzskayiy par rassistisku )))
Tas, ka rasisms pastāv, nenozīmē, ka tas būtu pareizi.

     [+] [-]

, 2019-12-23 16:52, pirms 4 gadiem
Analogs PSRS, vēlāk RUS, raudām par rusofobiju Rīgā, kad pamattautas procents jau bija krietni nokritis zem 50%, Londona un daudzas citas Karalistes pilsētas traģikomisks piemērs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-12-25 06:25, pirms 4 gadiem
esprets rakstīja: Tas, ka rasisms pastāv, nenozīmē, ka tas būtu pareizi.
Eiropas afromuhamedu masveida invaazija arii ir pareiza?