Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" līdz 2025. gadam pagarina līgumu ar Maktomineju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester United" līdz 2025. gadam pagarina līgumu ar Maktomineju
Skots Maktominejs un Veins Rūnijs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" līdz 2025. gadam pagarinājis līgumu ar skotu pussargu Skotu Maktomineju. Turklāt līgumā iekļauta iespēja sadarbību pagarināt uz vēl vienu sezonu.

Skots Maktominejs debiju "Manchester United" sastāvā piedzīvoja 2017. gadā pret Londonas "Arsenal", un kopumā viņš aizvadījis 75 spēles un guvis sešus vārtus. "Lai gan saprotu, ka mums visiem šobrīd ir arī svarīgākas lietas, par kurām domāt, esmu ļoti priecīgs parakstīt jaunu līgumu un būt kluba nākotnes plānos," teica 23 gadus vecais skots.

"Skots kopš manas pievienošanās ir spēlējis ļoti labi, viņš bijis svarīga daļa no mūsu pussargu līnijas," izteicās galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs. "Vienmēr esmu teicis, ka akadēmija ir kluba pamats, un visi zina, ka Skots savā ceļā uz pirmo komandu ir parādījis pareizo mentalitāti. Sagaidu, ka tuvākajos gados viņš progresēs vēl vairāk."

Premjerlīgas sezonā aizvadītas 30 no 38 kārtām, un "United" ar 46 punktiem ieņem piekto vietu. Priekšā esošā "Chelsea" atrodas piecu punktu attālumā, savukārt aiz muguras esošajai "Wolverhampton Wanderers" arī ir 46 punkti. Turklāt sestās vietas īpašniecei "Sheffield United" ir 44 punkti, un tieši pret šo vienību "Manchester United" sagaida nākamais mačs.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...