Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Navass: "Raudāju, kad uzzināju, ka palikšu Madridē"

Agris Suveizda

Navass: "Raudāju, kad uzzināju, ka palikšu Madridē"
Keilors Navass
Foto: PA Wire/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" kostarikāņu vārtsargs Keilors Navass. sarunā vietējā radio atklāja, ka transfēru perioda pēdējā diena viņam bijusi ļoti emocionāla.

"Aģents [pēdējā dienā] teica, lai esmu gatavībā pie sava telefona," 28 gadus vecais Keilors Navass sacīja radio stacijā "Cadena COPE". "Mums vajadzēja doties uz Barahasu [lidostu], lai gan tā arī nemaz neiekāpu lidmašīnā – atrados uzgaidāmajā telpā. Domāju, ka, ja Dievs vēlējās, lai es pametu Madridi, tas būtu uz labu, bet viņš to nevēlējās un joprojām esmu te."

"Raudāju tonakt, kad uzzināju, ka palikšu. Emocijas bija sakāpinātas. Nevēlējos pamest Madridi, tās ir manas mājas," Navass turpināja. "Līgumu ar Mančestras "United" parakstīju uz izlaižamās gultas, kad izgāju medicīniskās pārbaudes, bet vēlos rakstīt pats savu vēsturi šajā klubā un šosezon izcīnīt visas iespējamās trofejas. Mums vēl ir ko uzlabot, taču atrodamies uz pareizā ceļa."

Kostarikas izlases vārtsargs Navass Madrides "Real" pievienojās pirms gada, kad Spānijas superklubs par desmit miljoniem eiro izpirka viņa līgumu ar "Levante". Šovasar "Real" un Mančestras "United" bija vienojusies par darījumu, kas paredzētu Davida De Hejas došanos uz Madridi un Navasa pārcelšanos uz Mančestru, taču Spānijas transfēru perioda pēdējā dienā pāreja netika laikus noformēta. Abi klubi vēlāk atbildību par izgāzušos darījumu novēla viens uz otru.

Izmantotie resursi:
When Manchester United deal collapsed I cried,...

1 2 36 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2015-09-22 12:36, pirms 9 gadiem
Nu tad vajag ilgāku laiku palietot nervostrong!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-09-22 12:47, pirms 9 gadiem
Labaak butu ieliciss rakstu par barsas afeeristiem kuri jau berzee rokas un taisaas izluugties, lai lauj Ardu pieteikt Rafinjas vietaa..

     [+] [-]

, 2015-09-22 12:58, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Labaak butu ieliciss rakstu par barsas afeeristiem kuri jau berzee rokas un taisaas izluugties, lai lauj Ardu pieteikt Rafinjas vietaa..
Tavs nick name jau pasaka visu

  +1 [+] [-]

, 2015-09-22 13:00, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Labaak butu ieliciss rakstu par barsas afeeristiem kuri jau berzee rokas un taisaas izluugties, lai lauj Ardu pieteikt Rafinjas vietaa..
afeeristiem? tas ir la ligas noteikums, ka speeleetaaju var pieteikt aarpus transfeera loga ilgstoshi traumeetaa vietaa. tiesa, baumo, ka FIFA nepiekritiis.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-22 13:12, pirms 9 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Nu tad vajag ilgāku laiku palietot nervostrong!
Nepalīdz, esmu mēģinājis

     [+] [-]

, 2015-09-22 13:44, pirms 9 gadiem
Zinu par noteikumu, piesakat kuru gribat no akadeemijas... Arda buus jusu janvaarii.

  -1 [+] [-]

, 2015-09-22 13:51, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Zinu par noteikumu, piesakat kuru gribat no akadeemijas... Arda buus jusu janvaarii.
Barcai vienkaarshi juristi beidzot pie darba pielikti
1) bans beidzaas 31.augustaa, to it kaa FIFA apstiprinaajusi
2) pati FIFA neliedza bana laikaa pirkt speeleetaajus, tikai nedriiksteeja pieteikt aizliegto transfeera logu laikaa
3) liigai ir noteikums par iespeeju aizvietot speeleetaaju aarpus transfeera loga (nosaciiti - taadu Gorkshu vareetu pieteikt)

no malas izskataas, ka nebuutu nekaada pamata liegt FCB sho proceduuru veikt, bet mees jau zinaam, kaada ir FIFA attieksme pret Barcu, turklaat Barca tagad muhljii ar vecaaku kolektiivo veershanos pret FIFA tiesaa (pamatoti!), liidz ar to maz ticams, ka FIFA kaut ko neizdomaas, lai iegrieztu FCB.

     [+] [-]

, 2015-09-22 14:04, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Labaak butu ieliciss rakstu par barsas afeeristiem kuri jau berzee rokas un taisaas izluugties, lai lauj Ardu pieteikt Rafinjas vietaa..
bail, ja ?

     [+] [-]

, 2015-09-22 14:28, pirms 9 gadiem
Šodien iznāk jaunā Fergija grāmata, ja ir interese un palaists garām.

     [+] [-]

, 2015-09-22 14:39, pirms 9 gadiem
555 vai tad banam bij datums vai konkrets skaits uz cik transferu logiem barsa nevar rikoties ar parakstitajiem speletajiem? Filgud, ne nav bail vienkarshi kaut kaa nepareizi buus, ja laus spelet speletajam kursh pec idejas drikstes to darit no janvaara un traumam vai citam kibelem nevajadzeetu buut kaa iznjeemumiem.

     [+] [-]

, 2015-09-22 14:43, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: 555 vai tad banam bij datums vai konkrets skaits uz cik transferu logiem barsa nevar rikoties ar parakstitajiem speletajiem? Filgud, ne nav bail vienkarshi kaut kaa nepareizi buus, ja laus spelet speletajam kursh pec idejas drikstes to darit no janvaara un traumam vai citam kibelem nevajadzeetu buut kaa iznjeemumiem.
jaa, bija 2 transfeera logi. visur runaa, ka 31.augustu pati FIFA apstiprinaajusi.
par iznjeemumiem runaajot, FIFAi nebija nekaadu probleemu izdariit iznjeemumu balsoshanaa par zelta bumbu - peec tam, kad vecais perdelis liidz sirds dziljumiem bija apvainojis kristiini, un vajadzeeja kaut kaa savu vainu izpirkt

anyway - uzskatu, ka FCB sho iespeeju (transfeera banu) nav izmantojusi pienaaciigi un savaa labaa. bezjeedziigu transfeeru vietaa bija iespeeja celt augshaa jaunos, bet reaali tas taa nav noticis, varbuut vieniigi Gumbau tagad paveiksies, un tad cita nelaimes deelj.

     [+] [-]

, 2015-09-22 14:43, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: 555 vai tad banam bij datums vai konkrets skaits uz cik transferu logiem barsa nevar rikoties ar parakstitajiem speletajiem? Filgud, ne nav bail vienkarshi kaut kaa nepareizi buus, ja laus spelet speletajam kursh pec idejas drikstes to darit no janvaara un traumam vai citam kibelem nevajadzeetu buut kaa iznjeemumiem.
Barsai bija bans uz diviem transfēru periodiem - 2015. ziemu un 2015. vasaru. Abi ir izciesti, neredzu pamatu, kāpēc Barsa tagad nedrīkstētu izmantot džokeri un pieteikt Ardu. Francijā ir tāds pats punkts, kuru pirms dažiem gadiem Marseļa izmantoja decembrī, kad līdz sezonas beigām traumu dabūja Aspi un viņi no Rennes nopirka Fanī. Arī Liona tagad pēc Fekira traumas drīkstēja to darīt, taču izdomāja dot iespēju mazajiem.

     [+] [-]

, 2015-09-22 14:46, pirms 9 gadiem
555 rakstīja: (nosaciiti - taadu Gorkshu vareetu pieteikt)
Vai tad punkts neattiecas uz spēlētājiem no konkrētās valsts kluba? Man liekas, ka Barsa drīkst pieteikt tikai no Spānijas klubiem, bet ne ārzemēm. Varbūt gan maldos.

     [+] [-]

, 2015-09-22 14:56, pirms 9 gadiem
Quo vadis? rakstīja: Vai tad punkts neattiecas uz spēlētājiem no konkrētās valsts kluba? Man liekas, ka Barsa drīkst pieteikt tikai no Spānijas klubiem, bet ne ārzemēm. Varbūt gan maldos.
to es preciizi nezinu - es vairaak domaaju kaa principu, ka, ja speeleetaajs ir bez kluba un liiguma, tad, piemeeram, Anglijaa vinju var pieteikt aarpus transfeera loga. nezinu, kaa ir Spaanijaa.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-22 14:56, pirms 9 gadiem
Nu un tagad iedomaajamies, ka bans ir normaals bans nevis shii te parodija kuraa barsa darbojaas tirgu uz urraa. Ziemas un vasaras transferi garaam, nakamais logs 2016 janvaaris, barsa paraksta ko veelas un var speeleet. Reali bans nozimee to ka visas veiktaas darbiibas 2015g transferu logos bija barsas rezervaacijas 2016g ziemas logam un tas nozime, ka nu taa, ja njemam reaali barsa ardu varetu pirkt tik ziemas logaa 16gadaa.

     [+] [-]

, 2015-09-22 14:59, pirms 9 gadiem
555 rakstīja: to es preciizi nezinu - es vairaak domaaju kaa principu, ka, ja speeleetaajs ir bez kluba un liiguma, tad, piemeeram, Anglijaa vinju var pieteikt aarpus transfeera loga. nezinu, kaa ir Spaanijaa.
Gorkšs vairs nav brīvais aģents, un brīvajiem aģentiem nevajag nekādus džokeru punktus - viņus tāpat drīkst pieteikt jebkurā laikā (ja vien nav lauzis līgumu jau pēc transfēru perioda beigām). Šis noteikums ir par spēlētājiem, kas ir reģistrēti citās komandās.

  -1 [+] [-]

, 2015-09-22 15:00, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Nu un tagad iedomaajamies, ka bans ir normaals bans nevis shii te parodija kuraa barsa darbojaas tirgu uz urraa. Ziemas un vasaras transferi garaam, nakamais logs 2016 janvaaris, barsa paraksta ko veelas un var speeleet. Reali bans nozimee to ka visas veiktaas darbiibas 2015g transferu logos bija barsas rezervaacijas 2016g ziemas logam un tas nozime, ka nu taa, ja njemam reaali barsa ardu varetu pirkt tik ziemas logaa 16gadaa.
par ko tu iisti suudzies - par to, ka FCB kaa vieniigo sodiija par to, ko visi lielie klubi, ieskaitot RM, dara? turklaat pilniigi skaidrs, ka FIFA reguleejums shajaa jomaa ir arhaisks un netaisniigs, un Barca tika sodiita pilniigi nepamatoti.

     [+] [-]

, 2015-09-22 15:10, pirms 9 gadiem
Man pa lielam kaa RM fanam shada tipa bans pilnigi neko nenoziimee, jo Barsa vareeja brivi manevret tirgu un aizsist sev veelamos speeletaajus. Nesudzos, gribu, lai tiek iztureets sods lidz galam nevis sanaak taa ka otrais logs, shis te vasaras nemaz nav bijis banaa, ja tagad Arda vai Vidals saks spelet atrak par janvaari. Ja citi lielie butu parkaapushi to pashu ko barsa saistiba ar jaunieshiem, tad nu nereaali, ka sodita buutu viena barsa.

  -1 [+] [-]

, 2015-09-22 15:14, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Man pa lielam kaa RM fanam shada tipa bans pilnigi neko nenoziimee, jo
Barsa vareeja brivi manevret tirgu un aizsist sev veelamos speeletaajus. Nesudzos, gribu, lai tiek iztureets sods lidz galam nevis sanaak taa ka otrais logs, shis te vasaras nemaz nav bijis banaa, ja tagad Arda vai Vidals saks spelet atrak par janvaari. Ja citi lielie butu parkaapushi to pashu ko barsa saistiba ar jaunieshiem, tad nu nereaali, ka sodita buutu viena barsa.
paaraak daudz "ja"... klubam ir tiesiibas sevi aizstaaveet, turklaat tik absurdaa lietaa.
jebkuraa gadiijumaa runaa, ka FIFA noraidiis. savukaart FCB atkal dosies uz CAS Lozannaa.

     [+] [-]

, 2015-09-22 15:17, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Man pa lielam kaa RM fanam shada tipa bans pilnigi neko nenoziimee, jo Barsa vareeja brivi manevret tirgu un aizsist sev veelamos speeletaajus. Nesudzos, gribu, lai tiek iztureets sods lidz galam nevis sanaak taa ka otrais logs, shis te vasaras nemaz nav bijis banaa, ja tagad Arda vai Vidals saks spelet atrak par janvaari. Ja citi lielie butu parkaapushi to pashu ko barsa saistiba ar jaunieshiem, tad nu nereaali, ka sodita buutu viena barsa.
Tu vispār zini, ko nozīmē reģistrācijas aizliegums? Barsai aizliedza reģistrēt spēlētājus, un Barsa viņus šo divu periodu laikā arī nav reģistrējusi. Kāda starpība, ko viņi ir vai nav aizrunājuši - runāt un slēgt priekšlīgumus jau neviens nav aizliedzis. Savukārt Ardas iespējamai pieteikšanai pirms janvāra vispār nav nekāda sakara ar banu. To drīkst darīt jebkurš klubs, ja tam diemžēl gadās nelaime un spēlētājam ir smaga trauma.

Jebšu - scēnu taisi no nekā.

     [+] [-]

, 2015-09-22 15:26, pirms 9 gadiem
Tad atbildi uz diviem jautaajumiem. 1. 2015.g vasaras loga bana jeega, ja speleetaajs driikst un var speeleet peec taa aizveershanas. 2. Kaapeec tika runaats no bana saakuma, ka parakstiitie speeletaji drikstees doties laukumaa no 16.g janvaara.

     [+] [-]

, 2015-09-22 15:34, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Tad atbildi uz diviem jautaajumiem. 1. 2015.g vasaras loga bana jeega, ja speleetaajs driikst un var speeleet peec taa aizveershanas. 2. Kaapeec tika runaats no bana saakuma, ka parakstiitie speeletaji drikstees doties laukumaa no 16.g janvaara.
Ko tu vari visu laiku ābolus jaukt ar bumbieriem? Pašreizējai Ardas iespējamajai pieteikšanai ar vasaras banu nav absolūti nekāda sakara. Iedomājies, ja tagad Benzemā uz desmit mēnešiem dabūtu traumu (tfu, tfu, tfu) un Real rīt pēc perioda beigām nopirktu, piemēram, Toresu. Tieši tāda pati situācija - kāda gan jēga no vasaras pāreju perioda beigu termiņa, ja Real drīkstētu tagad pirkt citu spēlētāju?

Tas, ka parakstītie spēlētāji varētu spēlēt no janvāra, ir sekas tam, ka normālos apstākļos Barsa viņus nedrīkstētu reģistrēt ātrāk par janvāri. Nejauc aizliegumu ar tā sekām. Un, kā jau rakstīju, tas būtu pie normāliem apstākļiem. Rafinjas trauma nav normāli apstākļi, kādu gadījumā reglamentā ir paredzēts konkrēts izņēmums.

     [+] [-]

, 2015-09-22 15:44, pirms 9 gadiem
Nu es tak to visu labi saprotu, bet kaa tu nesaproti, ka reaali arda un vidals veel "neskaitaas" taa pasha bana iemesla deelj, kaapec FIFA buutu peekshnji kaut kas jaatlauj? Barsai ir akadeemija luudzu, lai registree. Tu atsakies saprast pashu elementaraako, ka reaali barsai nav tada ardas pagaidaam bus janvari, ja gribi vari teikt, ka vinji parakstiis veel tikai vinju janvari, ja tev saprotamaak taa ir.

     [+] [-]

, 2015-09-22 15:52, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Nu es tak to visu labi saprotu, bet kaa tu nesaproti, ka reaali arda un vidals veel "neskaitaas" taa pasha bana iemesla deelj, kaapec FIFA buutu peekshnji kaut kas jaatlauj? Barsai ir akadeemija luudzu, lai registree. Tu atsakies saprast pashu elementaraako, ka reaali barsai nav tada ardas pagaidaam bus janvari, ja gribi vari teikt, ka vinji parakstiis veel tikai vinju janvari, ja tev saprotamaak taa ir.
Kāpēc gan Ardam tagad būtu jābūt Barsā? Vēlreiz piemērs: iedomājies, ja tagad Benzemā uz desmit mēnešiem dabūtu traumu (tfu, tfu, tfu) un Real rīt pēc perioda beigām nopirktu, piemēram, Toresu.

Toress taču arī nav Real īpašums, bet pieteikt viņu drīkstētu.

     [+] [-]

, 2015-09-22 15:57, pirms 9 gadiem
Jaa, bet Arda ir parakstiits produkts bana procesaa.

     [+] [-]

, 2015-09-22 15:58, pirms 9 gadiem
Labi, skatiisimies kaa Barsai ies ar sho probleemu.

     [+] [-]

, 2015-09-22 15:59, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Jaa, bet Arda ir parakstiits produkts bana procesaa.
Jei bogu, kaut 1513. gadā viņš parakstīts būtu. Kāda starpība?

     [+] [-]

, 2015-09-22 16:30, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Nu es tak to visu labi saprotu, bet kaa tu nesaproti, ka reaali arda un vidals veel "neskaitaas" taa pasha bana iemesla deelj, kaapec FIFA buutu peekshnji kaut kas jaatlauj? Barsai ir akadeemija luudzu, lai registree. Tu atsakies saprast pashu elementaraako, ka reaali barsai nav tada ardas pagaidaam bus janvari, ja gribi vari teikt, ka vinji parakstiis veel tikai vinju janvari, ja tev saprotamaak taa ir.
Hala Madrid,paskaidro kaada sunja peec Barcai buutu jaaregjistree kaads no savas akadeemijas uz La Ligas speeleem,ja Arda atljaus pieregjistreet vinjsh tik un taa nevarees speeleet CL,bet tik vieteejaa chempii un kausaa

     [+] [-]

, 2015-09-22 16:44, pirms 9 gadiem
un tas Arda un Vidals peec principa veel nemaz neskaitaas nopirkti,tas ka klubi ir savaa starpaa vienojushies,ka speeleetaajs jau tagad pievienojas Barcai,ir vinju savstarpeejaa dariishana,kur FIFA nevar iejaukties,liidz kaads no vinjiem peekshnji netiek pieteikts speelei vai iziet laukumaa,Reals kaut vai shodien var nopirkt Tevesu no Bocas piemeeram un ar Real ir iespeejas sarunaat lai vinjsh jau naakamajaa dienaa ir kopaa ar jauno komandu,bet speeleet varees saakt tik janvaarii,kad diils tiks noformeets liidz galam

  -1 [+] [-]

, 2015-09-22 18:53, pirms 9 gadiem
Quo vadis? rakstīja: Gorkšs vairs nav brīvais aģents, un brīvajiem aģentiem nevajag nekādus džokeru punktus - viņus tāpat drīkst pieteikt jebkurā laikā (ja vien nav lauzis līgumu jau pēc transfēru perioda beigām). Šis noteikums ir par spēlētājiem, kas ir reģistrēti citās komandās.
Vai tad Spanija nav free transfer deadline - parasti taa lidz menesim, pusotram? (Kaa nu kur, to ir tiesibas noteikt pasham ligam)
Tas taa, par to teicienu ka brivie agenti (kuru pievienoshanas ir tads pats free transfer kaa jebkura speletaja it kaa pardoshana par nulli (kas notiek komandam, kuras izkrit uz zemaku ligu un palaizh savus liderus jo, visbiezhak, ligumaa ir tads punkts)) var iet un nakt kad grib
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-09-22 19:11, pirms 9 gadiem
Quo vadis? rakstīja: Tu vispār zini, ko nozīmē reģistrācijas aizliegums? Barsai aizliedza reģistrēt spēlētājus, un Barsa viņus šo divu periodu laikā arī nav reģistrējusi. Kāda starpība, ko viņi ir vai nav aizrunājuši - runāt un slēgt priekšlīgumus jau neviens nav aizliedzis. Savukārt Ardas iespējamai pieteikšanai pirms janvāra vispār nav nekāda sakara ar banu. To drīkst darīt jebkurš klubs, ja tam diemžēl gadās nelaime un spēlētājam ir smaga trauma.

Jebšu - scēnu taisi no nekā.
Pilnigi pareizi par to, ka var slegt priekshligumus kaut vai gadiem uz priekshu ja pats speletajs tam piekrit. Taisniba.

Bet, tas par ko Hala Madrid runaa ir tas, ka nav godigi ja tagad vares Arda spelet delj ta ka kads ilgstoshi savainots. Un sheit es piekritu. 555 atkal runa par lielajam netaisnibam pret Barcu, bet nemaz negrib saprast, ka speletaji, kuri NEDRIKST komanda spelet lidz janvarim, nedrikst tikt iekljauti shaja opcijaa par ilgi traumeto aizstashanu.
Uz Ardu ka speletaju ar to nakotnes ligumu, taa prasti izsakoties, attiecas vienkarshs bans. Tads pats, ka jebkursh bans, kuram vnk butu janozime NEDRIKST un viss.
Savadak, uz ko tad mes ejam, uz to, ka jebkuru banu vares apiet ar likumu? Ar ko shii bana apieshana atshkjirsies no gadijuma, ja tiktu apiets aizliegums spelet speletajam, kursh vnk kko noziedzies, kaa, piemeram, bija Suaresa gadijuma. Lai spele jaunie, vai ari lai panem kadu brivo agentu ja ESP to ari vel var. Ne jau speletaju ar nakotnes ligumu.

Nu un tad ir... visur visi heito Barcu it kaa (according to 555), likumigi klubam uzliktas sankcijas saucam par muljkjibam un izdomajumu, tachu pashi tagad mekles veidus ka likumu apiet ar likumu.

Nee, nu ir jau saprotama un cienijama neobjektivitate attieciba uz sev dargu klubu, bet... man tiesibas paust viedokli, Jums tiesibas tam nepiekrist.
Mes que un club... lai jau butu. Bet, parnestaa nozime, ne jau normativo aktu priekshaa

  +1 [+] [-]

, 2015-09-22 20:05, pirms 9 gadiem
DaMarcus rakstīja: Nu un tad ir... visur visi heito Barcu it kaa (according to 555), likumigi klubam uzliktas sankcijas saucam par muljkjibam un izdomajumu, tachu pashi tagad mekles veidus ka likumu apiet ar likumu.

Nee, nu ir jau saprotama un cienijama neobjektivitate attieciba uz sev dargu klubu, bet... man tiesibas paust viedokli, Jums tiesibas tam nepiekrist.
Mes que un club... lai jau butu. Bet, parnestaa nozime, ne jau normativo aktu priekshaa
klausies, zilais narkomaan. taa pati FIFA liidziigaa kaartaa izriikojaas arii ar tavu klubu. vari, protams, par to priecaaties un plaukshkjinaat rocinjas, tachu fakts ir taads, ka tas reguleejums ir novecojis, jebkaadas cilveeka tiesiibas paarkaapjosh, un shaadu praksi piekopj visi lielie klubi. piemeeram, tas pats RM, kuram parakstiit 14 gadus jauno Neimaaru savulaik patrauceeja tikai alkatiigais agjents. vai Arsenal, kuriem vareetu buut atveerts neliels ofiss Mini Estadi

domaajams, ka sho ciinju Barca pashlaik ir zaudeejusi, bet karsh veel nav zaudeets un liela iespeeja pieveikt sho korupcionaaru kantori. lai vai ko visaadas padibenes-zemenju lasiitaaji pljurkshkjeetu

     [+] [-]

, 2015-09-22 20:45, pirms 9 gadiem
DaMarcus peec tevis teiktaa sanaak ka,ja Barca tagad parakstiitu Koke no Atletico vai Isco no Real,tad viss buutu bumbaas,bet Arda vot nevar,jo sarunaats nevis nopirkts neiistajaa laikaa,Barca savu banu ir iztureejusi, nevienu speeleetaaju nav nopirkusi,taa kaa taa ir piesieshanaas pie burta,kad un kur sarunaajushi nevis regjistreejushi
1 2 36 komentāri