Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Gvardiola priekšlaicīgi sveic "Real" ar titulu

Jānis Pārums

Gvardiola priekšlaicīgi sveic "Real" ar titulu
"Barcelona" galvenais treneris Hoseps Gvardiola
Foto: AP/ Scanpix

Pēc vakardienas spēles starp Spānijas futbola grandiem "Barcelona" un "Real" (1:2) komentārus sniedza abu komandu pārstāvji. Kamēr "Barcelona" treneris jau sveica pretinieku ar praktiski izcīnīto titulu, "Real" spēlētāji norādīja, ka čempionāts vēl nav beidzies.

Hoseps Gvardiola, "Barcelona" galvenais treneris: "Mani apsveikumi Madrides komandai ar uzvaru un čempionu titulu. Spēles sākumā mums bija daudz kļūdu, kas laikam skaidrojams ar mača nozīmību. Mēs spējām atgūties pēc zaudētajiem vārtiem un līdz pārtraukumam kontrolējām notikumus laukumā. Otrajā puslaikā darbojāmies vēl labāk – izveidojām vārtu gūšanas momentus, taču neizdevās realizēt savas iespējas. Tādas spēles mēdz gadīties... Tagad mums jākoncentrējas uz Čempionu līgas spēli pret "Chelsea". "

Ikers Kasiljass, "Real" vārtsargs: "Uzvarot Barselonu, komanda spērusi platu soli pretī čempion titulam. Čempionāts, protams, vēl nav beidzies, vēl gaidāmas vairākas spēles, tāpēc mums ar cieņu jāizturas pret saviem pretiniekiem. Tomēr šodien paveicām ļoti daudz, lai pietuvotos titulam, bet vēl neesam čempioni. "Real" bija īsta komanda. Uzvaras vārtu autors Ronaldu izdarīja lielisku darbu, bet kopumā visi komandas spēlētāji šodien bija līmenī. Visi pelnījuši visaugstāko novērtējumu."

Krištianu Ronaldu, "Real" uzvaras vārtu autors: "Komanda parādīja lielisku sniegumu. Apsveicu savus kluba biedrus ar panākumu, viņi nospēlēja teicami un mēs pelnīti tikām pie uzvaras. Esam iepriecināti, ka uzvarējām šeit, tagad varam koncentrēties uz Čempionu līgas pusfināla atbildes spēli. "Bayern", protams, ir spēcīga komanda, bet mēs gribam savus līdzjutējus iepriecināt ar uzvaru."

Šabi Alonso, "Real" pussargs: "Mēs izcīnījām ļoti svarīgu uzvaru, bet tas nenozīmē, ka jau esam čempioni. Mēs tikai veicām ļoti svarīgu soli un galvenais, lai komanda turpinātu tādā pat garā. Mums nenācās mocīties visu spēli, jo mēs lieliski kontrolējām spēles gaitu."

Serhio Ramoss, "Real" aizsargs: "Lai arī galvenais mērķis vēl nav sasniegts, mums visiem ir sajūta, ka komanda ir pelnījusi šo triumfu. Šodien bija tīrs futbols un "Real" līdzjutēji varēja izbaudīt komandas spēli. Panākuma atslēga slēpjas tajā, ka neļāvām pretiniekiem pārāk daudz izvērsties."

Serhio Buskets, "Barcelona" pussargs: "Komanda šobrīd neatrodas savā labākajā formā, bet vienalga laukumā cīnījāmies līdz galam un palikām uzticīgi savai spēles filozofijai. Personīgi es uzskatu, ka bijām labāki par pretinieku. Žēl, ka tik ātri pēc gūtajiem vārtiem ielaidām [otros] vārtus. Paldies līdzjutējiem, ka viņi atbalstīja komandu līdz galam."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Ipsis Daudzvārdis
Slēpts komentārs: fakucis

  -3 [+] [-]

, 2012-04-22 15:16, pirms 12 gadiem
žēl ka barca zaudēja, real ar nav slikta komanda tāpēc apsveicu ar uzvaru

  -1 [+] [-]

, 2012-04-22 16:40, pirms 12 gadiem
Gvardionala ir vecis, nedomāju, ka kaut ko tādu sagaidītu no otras puses.
Real nav slikta komanda, bet tik un tā pārdzīvoju, bet apsveicu ar uzvaru.

  +3 [+] [-]

, 2012-04-22 17:12, pirms 12 gadiem
Gvardiola laikam ir viens no nedaudzajiem Barsas pārstāvjiem, kuru turu augstā cieņā, bet.... tā viņa uzspīlētā pieticība jau sāk pāriet robežas un manās acīs sāk pārvērsties par liekulību, jo Realu viņš ar titulu sveica jau kādas 10 kārtas iepriekš...
un tagad redz pēc zaudes ČL Chelsea esot favorīti (lai gan lieliski zina, ka šī Chelsea uzvara favorītu statusu noteikti nav daudz ko mainījusi...)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-04-22 17:47, pirms 12 gadiem
Barsas spēles filozofija ir kontrolēt bumbu, bet vārtu gūšana tiek atstāta otrajā plānā. Līdz ar to tas vairs nav futbols, bet bumbošanās. Antifutbols. Tāpēc man Barsa nepatīk, kaut arī Barsas spēlētāji ir meistarīgākie pasaulē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-22 20:57, pirms 12 gadiem
Magnijs rakstīja: Barsas spēles filozofija ir kontrolēt bumbu, bet vārtu gūšana tiek atstāta otrajā plānā. Līdz ar to tas vairs nav futbols, bet bumbošanās. Antifutbols. Tāpēc man Barsa nepatīk, kaut arī Barsas spēlētāji ir meistarīgākie pasaulē.
Tu vispar saproti ko esi uzrakstījis? Ceru, ka tas ir kautkāds trollinga mēģinājums..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-04-22 23:37, pirms 12 gadiem
Magnijs rakstīja: Barsas spēles filozofija ir kontrolēt bumbu, bet vārtu gūšana tiek atstāta otrajā plānā. Līdz ar to tas vairs nav futbols, bet bumbošanās. Antifutbols. Tāpēc man Barsa nepatīk, kaut arī Barsas spēlētāji ir meistarīgākie pasaulē.
loģiskā domāšana laikam nav tava stiprā puse lai jau barcas fani tiek ar tevi galā, bet gribētos saprast tavu domu gājienu,kā vispār var nosaukt par antifutbolu kaut ko tādu,kas ir maksimāli (MAKSIMĀLI!) pretējs antifutbolam. nja,dažādi cilvēkji pasaulē,kāda kuram tā domāšana...

  +1 [+] [-]

, 2012-04-23 00:29, pirms 12 gadiem
Swordsman rakstīja: loģiskā domāšana laikam nav tava stiprā puse lai jau barcas fani tiek ar tevi galā, bet gribētos saprast tavu domu gājienu,kā vispār var nosaukt par antifutbolu kaut ko tādu,kas ir maksimāli (MAKSIMĀLI!) pretējs antifutbolam. nja,dažādi cilvēkji pasaulē,kāda kuram tā domāšana...
drīzāk jau Magnija tā sauktio antifutbolu var apstādināt tikai ar īsto antifutbolu,tā teikt ar autobusu savu vārtu priekšā,protams uzvarēt tā var,bet gribētos redzēt kā kāds uzvar Barcu atklātā futbolā vienalga mājās vai viesos

     [+] [-]

, 2012-04-23 01:21, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: drīzāk jau Magnija tā sauktio antifutbolu var apstādināt tikai ar īsto antifutbolu,tā teikt ar autobusu savu vārtu priekšā,protams uzvarēt tā var,bet gribētos redzēt kā kāds uzvar Barcu atklātā futbolā vienalga mājās vai viesos
nu ja real uzvarētu kā chelsea,tad man būtu kauns real spēli tomēr autobusa nominācijai nekvalificējas, disciplinēta aizsardzība plus labi pretuzbrukumi, veseli 2 goli, pa smuko.

     [+] [-]

, 2012-04-23 02:01, pirms 12 gadiem
Swordsman rakstīja: nu ja real uzvarētu kā chelsea,tad man būtu kauns real spēli tomēr autobusa nominācijai nekvalificējas, disciplinēta aizsardzība plus labi pretuzbrukumi, veseli 2 goli, pa smuko.
par Real spēli tiešām nav kur piesieties,aizsardzības paraugdemonstrējums,bet es vairāk par to,ka tas ir vienīgais šobrīd veids kā uzvarēt Barcu,varu saderēt ka tas pats Reals,šobrīd otrs spēcīgākais klubs Eiropā,tāpat spēlēs arī savās mājās un,ja būs lemts arī CL finālā,protams rezultāts uz tablo ir galvenais,bet vai tā jāspēlē klubam kurš pretendē uz pasaules stiprākā statusu,klubam kas savā vēsturē ir izcīnījis visvairāk titulus,par rezultātu protams Real faniem prieks,bet nu par parādīto futbolu un tā spēlē klubs no kā visi baidās Eiropā,apsveicam ar rezultātu,bet vai ar sava mega kluba parādīto spēli (ik pa laikaim kāds te atgādina cik titulu Real ir vēsturē)esat apmierināti?

  +1 [+] [-]

, 2012-04-23 13:26, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: par Real spēli tiešām nav kur piesieties,aizsardzības paraugdemonstrējums,bet es vairāk par to,ka tas ir vienīgais šobrīd veids kā uzvarēt Barcu,varu saderēt ka tas pats Reals,šobrīd otrs spēcīgākais klubs Eiropā,tāpat spēlēs arī savās mājās un,ja būs lemts arī CL finālā,protams rezultāts uz tablo ir galvenais,bet vai tā jāspēlē klubam kurš pretendē uz pasaules stiprākā statusu,klubam kas savā vēsturē ir izcīnījis visvairāk titulus,par rezultātu protams Real faniem prieks,bet nu par parādīto futbolu un tā spēlē klubs no kā visi baidās Eiropā,apsveicam ar rezultātu,bet vai ar sava mega kluba parādīto spēli (ik pa laikaim kāds te atgādina cik titulu Real ir vēsturē)esat apmierināti?
nu īstenībā jau lielāko daļu spēles real bija vadībā (kad pat pietiktu ar neizšķirtu), bet līdz pirmajiem vārtiem neteikšu,ka barselonai vispār jelkāds pārsvars būtu bijis, real paši smuki saspēlējās. Bet kā tad tu reāli iedomājies, kamēr barcai tāds sastāvs, kāds pie viņiem aizbrauks un visu spēli uzbruks? tur jau citplanētiešiem jābūt. priekš tam jau ir treneris un taktikas. un jā,autobuss nebija,real fani var būt apmierināti.
Pret minheni gan tā dīvaini palika, cik ļoti var apstāties,tiklīdz 1:1. Tas nebija pārāk smuki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-24 20:42, pirms 12 gadiem
Pirmo reizi dzirdu, ka Barselona nav labākajā formā. Pēdējos 3 gadus bija tikai ''nepaveicās''

     [+] [-]

, 2012-05-01 23:33, pirms 12 gadiem
Kas Gvardas treniņfutbols sāk izlaist garu - sen bija laiks!