Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pjaničs noslēdz jaunu piecu gadu līgumu ar ''Juventus''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Pjaničs noslēdz jaunu piecu gadu līgumu ar ''Juventus''
Miralems Pjaničs
Foto: AFP/Scanpix

Titulētais futbola klubs Turīnas ''Juventus'' pagarinājis sadarbību ar pussargu Miralemu Pjaniču, vienojoties par jaunu līgumu uz nākamajām piecām sezonām.

Bosnijas un Hercegovinas izlases spēlētājs Miralems Pjaničs, noslēdzot jauno līgumu, kļūs par trešo visaugstāk apmaksāto spēlētāju ''Juventus'' komandā. Sezonā nopelnītie 6,5 miljoni eiro Pjaniču ierindo aiz komandas biedriem Paulo Divalas (7,3 miljoni) un Krištianu Ronaldu (31 miljons). ''Juventus'' komanda par pussargu 2016. gada vasarā konkurentei ''Roma'' samaksāja 35 miljonus eiro.

Divu līdzšinējo Turīnā pavadīto sezonu laikā Pjaničs dažādu turnīru ietvaros laukumā devies 62 mačos un guvis desmit vārtus. Bosnietis kopā ar ''Juventus'' izcīnījis divus Itālijas A Sērijas titulus, kā arī divreiz kļuvis par Itālijas kausa ieguvēju. Tāpat Pjaničs spēlējis arī Čempionu līgas finālā, kur gan atzīts Madrides ''Real'' pārākums.

Starpsezonā tika baumots par 28 gadus vecā futbolista pārcelšanos uz citu komandu, bet tagad ''Juventus'' izdevies komandā paturēt vienu no vidējās līnijas balstiem līdz 2023. gadam. ''Esmu ļoti priecīgs, ka varēšu tik ilgi turpināt spēlēt šajā lieliskajā klubā,'' prieku paudis Pjaničs.

Pjaničs Turīnā pavadītajā laikā ir komandas līderis vairākos statistikas rādītājos - rezultatīvajās piespēlēs (17) un radītajās vārtu gūšanas iespējās (120). Centra pussargs bijis arī regulārs Bosnijas un Hercegovinas izlases spēļu dalībnieks, 81 spēlē izlases kreklā gūstot 11 vārtu.

Izmantotie resursi:
https://www.gazzetta.it/Calcio/Seri...

  +3 [+] [-]

, 2018-08-21 23:29, pirms 6 gadiem
Lūk, šī ir ieliska ziņa!
Forza Juve!

  +1 [+] [-]

, 2018-08-22 16:30, pirms 6 gadiem
Gaidīta un priecīga ziņa. Tā tam bija jābūt. Vienmēr esmu apbrīnojis šo futbolistu.

     [+] [-]

, 2018-08-23 00:15, pirms 6 gadiem
Un tikpat bēdīga ir par Markizio..