Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rūnijs: "Tāda sajūta, it kā mediji man cenšas uzrakstīt nekrologu"

Rolands Eliņš

Rūnijs: "Tāda sajūta, it kā mediji man cenšas uzrakstīt nekrologu"
Veins Rūnijs
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas izlases futbolists Veins Rūnijs pēc vakardienas spēles Mančestras „United” rindās asi kritizēja britu medijus par to nerimšanos pievērt uzmanību Rūnija pieņemtajam uzaicinājumam piedalīties ballītē, esot valstsvienības sastāvā.

„Veids, kādā mediji pret mani izturas, parāda, ka mani neciena,” sacīja Veins Rūnijs. „Tāda sajūta it kā mediji cenšas man priekšlaicīgi uzrakstīt nekrologu, taču es nepieļaušu, ka tas piepildās.”

Rūnijs, kurš jau iepriekš publiski atvainojās par radušos situāciju un pauda nožēlu, ka publicēti foto ar viņu Anglijas izlases krāsās un alkohola reibumā. Taču Rūnijs par notikušā atspoguļojumu medijos nav sajūsmā un nodēvējis notiekošo procesu par apkaunojošu.

„Es joprojām izbaudu savas izlases pārstāvēšanu starptautiskajā arēnā un esmu lepns par saviem sasniegumiem tajā, taču es vēl neesmu beidzis karjeru,” pavēstīja Rūnijs, kurš tika nofotografēts, savā brīvajā laikā viesnīcā lietojot alkoholu un pieņemot negaidītu uzaicinājumu uz blakus telpā notiekošajām kāzām, kur viesi ar prieku uzņēma Anglijas izlases zvaigzni.

Anglijas Futbola asociācija (FA) nekādus disciplinārsodus pagaidām nevienam nav uzlikusi, taču tiek ziņots, ka tā grasās aizliegt nākotnē uz izlasi izsauktajiem spēlētājiem naktīs doties brīvsolī arī reizēs, kad nākamajā dienā nav gaidāma spēle.

Rūnijam atbalstu izteikuši vairāki britu futbola pārstāvji, norādot, ka sacelts pārāk liels tracis par pilnībā normālu lietu. „Rūnijs vienmēr bijis izlases rīcībā, kad vien bijis nepieciešams,” sacīja bijušais izlases kapteinis Alans Šīrers. „Ja viņam bija iedots brīvs vakars un viņš izvēlējās palikt viesnībā un nedaudz iedzert, nedomāju, ka to var saukt par kaut ko sliktu. Cita lieta, ja tas noticis pretēji izlases trenera vēlmēm vai ieteikumam. Tādā gadījumā gan Veinam jāuzņemas atbildība.”

Izmantotie resursi:
Wayne Rooney claims he suffered 'disgraceful'...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-20 20:46, pirms 7 gadiem
Interesanti, cik taisnprātīgi un pareizi ir visi paši šie publiskie bļāvēji un nosodītāji?! Cik liela divkosība valda sabiedrībā, taisni riebjas!

     [+] [-]

, 2016-11-20 21:53, pirms 7 gadiem
denebs rakstīja: Interesanti, cik taisnprātīgi un pareizi ir visi paši šie publiskie bļāvēji un nosodītāji?! Cik liela divkosība valda sabiedrībā, taisni riebjas!
This

     [+] [-]

, 2016-11-21 18:40, pirms 7 gadiem
Kam negadās ';