Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Ranjēri un "Monaco" sadarbība beigusies

Rolands Eliņš

Oficiāli: Ranjēri un "Monaco" sadarbība beigusies
Klaudio Ranjēri
Foto:AFP/Scanpix

Francijas spēcīgāko līgu pārstāvošā "Monaco" viceprezidents Vadims Vasiļjevs apstiprinājis, ka līdzšinējais galvenais treneris Klaudio Ranjēri neturpinās darbu šajā komandā.

"Esam pieņēmuši lēmumu pieņemt citu galveno treneri, taču vēlamies arī izteikt pateicību Klaudio Ranjēri par paveikto darbu," "Monaco" kluba vārdā paziņoja viceprezidents Vadims Vasiļjevs. "Tā nav Ranjēri vaina, ka viņam jāaiziet, mēs vienkārši vēlamies jaunu dinamiku komandā."

"Jauno treneri es vēl oficāli paziņot nevaru," preses konferencēs turpināja Vasiļjevs. "Vēl ir jāvienojas par pāris detaļām, taču varu jau tagad pateikt, ka vēlamies rādīt daudz atvērtāku futbolu, vairāk uzbrukt, lai sniegtu mūsu līdzjutējiem prieku. Mes vēlamies modernu treneri, kurš var ienest jaunas vēsmas un metodes, kā arī skatījumu pretinieku vārtu virzienā."

"Monaco" šajā sezonā Francijas "Ligue 1" ieņēma drošu otro vietu, par deviņiem punktiem atpaliekot no PSG, bet par tikpat punktiem apsteidza "Lille". Ranjēri klubam pievienojās 2012. gadā, kad tas vēl atradās pēc spēka otrajā Francijas līgā, un viņa vadībā tas ieguva vietu Francijas elitē. Savulaik itāļu speciālists trenējis arī tādus klubus kā Milānas "Inter", "Roma", "Juventus", "Valencia", Madrides "Atletico" u.c.

Par viņa potenciālo pēcteci tiek uzskatīts 49 gadus vecais portugālis Leonardu Žardims, kurš šajā sezonā vadīja Lisabonas "Sporting". Atsevišķi avoti vēsta, ka abas puses jau vienojušās par divu gadu līgumu.

Izmantotie resursi:
Ranieri, départ officialisé - Ligue 1

     [+] [-]

, 2014-05-20 21:27, pirms 10 gadiem
Nu ziniet, vienā sezonā pacelties uz Ligue 1 no zemākas līgas un jau uzreiz nākamajā sezonā tikt pie sudraba... kā var ar to būt neapmierināti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-21 00:20, pirms 10 gadiem
shkura rakstīja: Nu ziniet, vienā sezonā pacelties uz Ligue 1 no zemākas līgas un jau uzreiz nākamajā sezonā tikt pie sudraba... kā var ar to būt neapmierināti?
ar taadu pikji,kas tur iegruust,un ar taadu sastaavu Francijaa tas nu gan nav paarsteigums,Ranjeri lielaakaa probleema,ka PSG bija paaraak taalu un par titulu nekaadas ciinjas nebija