Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

LFS Sacensību komiteja precizē Žīgura un Maksurova diskvalifikācijas

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

LFS Sacensību komiteja precizē Žīgura un Maksurova diskvalifikācijas
Nikita Maksurovs (Bauskas BJSS)
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

Aizvadītās sezonas izskaņā izcēlās konflikts Latvijas florbola Junioru līgas mačā starp "Bauskas BJSS" un "Ķekavas Bulldogs" komandām, diviem spēlētājiem piešķirot vairāku maču diskvalifikāciju, kā rezultātā radās absurda situācija.

Pēc mača "Ķekavas Bulldogs" komandas florbolistam Reinim Žīguram tika piešķirta triju spēļu diskvalifikācija Junioru līgas turnīrā, savukārt baušķeniekam Ņikitam Maksurovam tika piemērots četru spēļu diskvalifikācijas sods. Abi spēlētāji paspēja izciest divu spēļu diskvalifikāciju un … noslēdza savas gaitas Junioru līgā.

Diskvalifikācija paredzēja, ka spēlētāji nevar spēlēt Latvijas čempionātā arī citās kategorijās līdz nebūs izciestas šīs diskvalifikācijas. Jaunās sezonas priekšvakarā Latvijas Florbola savienības Sacensību komiteja precizējusi sodus, neizciestās diskvalifikācijas pārceļot uz Elvi florbola līgas mačiem. Tā rezultātā Žīgurs bija spiests izlaist jaunās sezonas pirmo maču, kurā "Ķekava" savā laukumā uzņēma "FBK Valmiera", savukārt Maksurovs būs spiests izlaist "Bauskas" pirmās divas jaunās sezonas spēles – 22. septembrī viesos pret to pašu "FBK Valmiera" un divas dienas vēlāk paredzēto maču Ogrē pret vietējiem "vilkiem".

  -1 [+] [-]

, 2017-09-19 11:03, pirms 7 gadiem
Tas ir tas pats Maksurovs, kuru Grunckis aiz ausīm ievilka izlasē kā aizsargu, atstājot Savinu aiz strīpas.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-19 11:24, pirms 7 gadiem
LXI rakstīja: Tas ir tas pats Maksurovs, kuru Grunckis aiz ausīm ievilka izlasē kā aizsargu, atstājot Savinu aiz strīpas.
Par kuru sporta veidu Tu runā?

     [+] [-]

, 2017-09-19 13:36, pirms 7 gadiem
LXI rakstīja: Tas ir tas pats Maksurovs, kuru Grunckis aiz ausīm ievilka izlasē kā aizsargu, atstājot Savinu aiz strīpas.
Nezinu gan vai Maksurovs bijis izlasē

     [+] [-]

, 2017-09-19 18:50, pirms 7 gadiem
Dāvis Dedumets rakstīja: Nezinu gan vai Maksurovs bijis izlasē
Pa pārbaudes spēlēm vilka līdzi, deva spēles laiku, lai gan viņš pat uz vidējā Virslīgas spēlētāja fona nebija nekas dižš.