Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Rīgas derbijā neizšķirts

Beāte Neimane
Beāte Neimane
Šovakar SynotTip futbola virslīgas ietvaros Rīgas futbola skola savā laukumā uzņēma citu Rīgas komandu - "Rīga" FC. Spēli komandas iesāka līdzīgi,te spēli kontrolēja viena, te otra komanda, puslaika pārtraukumā dodoties ar bezvārtu neizšķirtu. Otrajā puslaikā abas komandas spēlēja aktīvāk un izveidoja vairāk bīstamu momentu pie pretinieku vārtiem. 53.minūtē veiksmīgi spēlēja viesi, izvirzoties vadībā. Vēlāk vienu no savām izspēlēm izmantoja arī mājinieki. Turpinājumā komandas spēlēja aktīvi, spēles 89. minūtē pēc stūra sitiena RFS bija lieliska iespēja izraut uzvaru, taču viesu vārtsargs izrādījās pārāks. Spēle noslēdās neizšķirti - 1:1.
Piedāvājam spēles labāko momentu apskatu.
Vērtējums: +1

  +1 [+] [-]

, 2016-06-20 02:01, pirms 8 gadiem
Jāuzteic abu komandu vārtsargi. Skaisti seivi Ļitovkam un arī Māliņš kā savos ziedu laikos - velk ārā vairākus sitienus pēc kārtas. Prieks, ka Germanam izdevies tik veiksmīgi restartēt savu karjeru pēc dīkstāves BATE un pērn Skonto.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja