Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Nedabiski nav zaudēt punktus, bet gan uzvarēt tik daudz spēļu, cik esam uzvarējuši mēs"

Agris Suveizda

Mourinju: "Nedabiski nav zaudēt punktus, bet gan uzvarēt tik daudz spēļu, cik esam uzvarējuši mēs"
Žozē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Vakar Spānijas futbola čempionāta līdervienība Madrides "Real" savā laukumā izlaida uzvaru pret "Malaga" (1:1), tādējādi zaudējot pirmos punktus kopš neveiksmes decembrī pret "Barcelona" (1:3). "Real" galvenais treneris Žozē Mourinju gan nebija pārāk sarūgtināts par to, ka neizdevās izcīnīt 12.uzvaru pēc kārtas, jo, viņaprāt, komanda laukumā demonstrēja savu labāko sniegumu un spēles satura ziņā bija krietni pārāka pār pretiniekiem.

"Jautājumam vajadzētu būt, kas notika ar manu komandu, lai tā uzvarētu tik daudz spēļu un iegūtu tik neticamus skaitļus. Spēlēt neizšķirti vai zaudēt - tas čempionātā ir normāli. Man būtu iemesls būt neapmierinātam vai kritiskam, ja spēlētāji punktus zaudētu sliktas attieksmes dēļ, bet nevaru viņus kritizēt, jo viņi spēlē atdeva sevi visu un otrajā puslaikā demonstrēja lielisku sniegumu. Mēs visu laiku dominējām, un mums bija daudz izdevību, kamēr "Malaga" knapi bija kāda," pēc spēles, par spīti izlaistajai uzvarai, mierīgs bija Žozē Mourinju.

"Nav tāda čempionāta, kurā kāda komanda uzvarētu visās spēlēs. Tiesneši pieņēma divus sliktus lēmumus, bet tam nav nozīmes, jo arī viņi var kļūdīties. Līnijtiesnesis mums divreiz kļūdaini fiksēja aizmuguri situācijā, kad būtu vienatnē izgājuši pret vārtiem. Tā arī ir daļa no čempionāta. Dzīve turpinās, rīt būs vēl viena diena un trešdien aizvadīsim vēl vienu spēli [izbraukumā pret "Villarreal" - A.S.]," Mourinju turpināja. ""Malaga" ir laba komanda, kas šobrīd atrodas Čempionu līgas zonā. Pretinieki mums apgrūtināja spēli pirmajā puslaikā, bet ne otrajā. No visām iespējām, kas mums bija, guvām tikai vienus vārtus. Jautājumam vajadzētu būt, kāpēc parasti gūstam tik daudz vārtu.

Gūt vienus vai neizdarīt to - arī tas ir normāli. Nedomāju, ka man pret spēlētājiem vajadzētu būt kritiskam, jo viņiem netrūka ambīciju. Nekritizēju arī tiesnesi. Viņam vajadzēja mūsu labā piešķirt divus 11m soda sitienus, bet arī tā notiek. Var gan uzvarēt, gan spēlēt neizšķirti, gan zaudēt. Dažreiz iespējams neuzvarēt, pat demonstrējot savu labāko sniegumu. Nedabiski ir uzvarēt tik daudz spēļu, cik esam uzvarējuši mēs. Ja ne šodien, spēlēt neizšķirti varējām arī citā spēlē, piemēram, pret "Rayo Vallecano". Vēl atlikušas ir 11 spēles un pieejami 33 punkti ["Real" pārsvars pār tuvāko sekotāju "Barcelona" ir astoņi punkti - A.S.], kas nozīmē, ka viss vēl nav beidzies. Bet es uztraucos tikai par mums, jo, ja iegūsim pietiekami daudz punktu, mēs uzvarēsim."

Izmantotie resursi:
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-03-19 13:48, pirms 12 gadiem
Kurš sunim asti cels, ja ne pats TSO savā elementā, par ko mēs viņu mīlam un ienīstam vienlaicīgi Iespējams, dotajā brīdī planētas izcilākais treneris.

     [+] [-]

, 2012-03-19 14:23, pirms 12 gadiem
ko tādu pec zaudējuma var pateikt tikai Mourinjo , izcils treneris!

  -3 [+] [-]

, 2012-03-19 16:12, pirms 12 gadiem
Šādi teikumi Mourinjo nāk tikai par labu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-03-19 17:43, pirms 12 gadiem
Aknas čupā rakstīja: ko tādu pec zaudējuma var pateikt tikai Mourinjo , izcils treneris!
Vispār bija neizšķirts...

  -1 [+] [-]

, 2012-03-19 18:45, pirms 12 gadiem
viss okz mes esam pirmie un mums ir janotur ssis paarsvars vai jaapalielina
hala madrid

     [+] [-]

, 2012-03-20 00:06, pirms 12 gadiem
vecais muri, vispār atceries, kad uzvarēji vienīgo Real līmeņa pretinieku Spānijā?