Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

"Viasat Sport Baltic" piedāvā WRC Itālijas rallija apskatus

Jānis Pārums

"Viasat Sport Baltic" piedāvā WRC Itālijas rallija apskatus
Sebastjans Lēbs un Miko Hirvonens
Foto: AP/Scanpix

Šīs nedēļas nogalē piektdien, sestdien un svētdien „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvās Pasaules čempionāta rallijā (WRC) Itālijas posma - Sardīnijas rallija apskatus. Baudiet ralliju no 19.oktobra kanālā VSB!

WRC Itālijas rallijs

Itālijas jeb Sardīnijas rallijs ir 2012.gada pasaules čempionāta priekšpēdējais, 12.posms. Iepriekšējā posmā fenomenālais „Citroen” pilots francūzis Sebastians Lēbs vēlreiz pārrakstīja pasaules rekordu grāmatas, Pasaules čempionātā uzvarot jau devīto reizi pēc kārtas. 2.vietu kopvērtējumā sev praktiski garantējis Lēba komandas biedrs Miko Hirvonens. Trīs pilotiem vēl ir iespēja izcīnīt trešo vietu - Jāri Mati Latvalam, Madam Ostbergam un Peteram Solbergam.

Sardīnijā Pasaules čempionāta posms notiek kopš 2004.gada, nomainot Sanremo ralliju. Izņemot 2010.gadu, visu šo laiku Sardīnijas rallijs bijis arī Pasaules čempionāta ieskaitē. Četras reizes Sardīnijā uzvarējis Sebastians Lēbs, pa reizei trīs ziemeļnieki - Peters Solbergs, Markuss Gronholms un Jāri Mati Latvala. Itālijas ralliju komentēs VSB komentētājs Aldis Putniņš.

Eksperts par ralliju

A.Putniņš par ralliju: ”Itālijas rallijs WRC kalendārā ir bijis jau kopš 1973.gada, bet uz kolorīto Sardīnijas salu tas pārcēlās tikai 2004.gadā. Grants ceļi Sardīnijas ziemeļu daļā ir ātri un šauri, turklāt nereti gadās seklas upju brasla vietas, kuru šķērsošana TV ekrānos izskatās īpaši baudāmi. No čempionāta viedokļa šobrīd lielākā intriga jau ir zudusi, tomēr aizraujoša cīņā sāk izvērsties par trešo vietu kopvērtējumā, kur abu "Ford" braucēju Jāri Mati Latvalas un Petera Solberga duelī pēc Francijas ir iejaucies privātās komandas pārstāvis un Latvijā labi zināmais norvēģis Mads Ostbergs. Tāpat interesanti būs pasekot rallija aizkulisēm un noskaņojumam pēc "Ford" un "Mini" paziņojumiem par fabrikas komandu slēgšanu uz 2013.gada sezonu. Kas attiecas uz uzvarētājiem, tad Sebastianam Lēbam Sardīnijā ir četras uzvaras, kamēr Latvalam un Solbergam pa vienai, lai gan norvēģis tur triumfēja tālajos "Subaru" laikos. Favorīta statusā atkal būs nu jau deviņkārtējais pasaules čempions Lēbs, kurš šeit uzvarēja pērn, taču šoreiz sagaidām nopietnu konkurenci arī no komandas biedra Miko Hirvonena, kurš pagājušā gadā ar "Ford" Lēbam finišā zaudēja tikai 11 sekundes - cerēsim uz tik pat aizraujošu cīņu arī šogad.”

WRC Itālijas rallijs kanālā VSB

• Piektdien, 19.oktobrī 23:00 WRC Itālijas rallijs. 1.dienas apskats
• Sestdien, 20.oktobrī 23:00 WRC Itālijas rallijs. 2.dienas apskats
• Svētdien, 21.oktobrī 21:00 WRC Itālijas rallijs. Labāko momentu apskats
• Svētdien, 21.oktobrī 22:00 WRC Itālijas rallijs. 3.dienas apskats

Informāciju sagatavoja:
Viasat Sport Baltic

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-10-18 11:53, pirms 12 gadiem
vienīgais koments no cilvēka, kurš darba dienā dirn mājās, nestrādā un vienkārši nevar atļauties Viasat

  +2 [+] [-]

, 2012-10-18 12:53, pirms 12 gadiem
nost ar viasat!!!

  +2 [+] [-]

, 2012-10-18 13:08, pirms 12 gadiem
vansboards rakstīja: vienīgais koments no cilvēka, kurš darba dienā dirn mājās, nestrādā un vienkārši nevar atļauties Viasat
Visiem jau nav standarta 8 stundu darbs no pirmdienas līdz piektdienai, to jau nu Tev vajadzētu zināt. Un Viasatu principa pēc negribētu ņemt.

     [+] [-]

, 2012-10-18 17:21, pirms 12 gadiem
Pilnīgi vienalga par to viasatu

     [+] [-]

, 2012-10-18 23:06, pirms 12 gadiem
kad LTC VTV piedāvās Viasat sporta paku?