Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pēc Spānijas WRC rallija pirmās dienas vadībā Ostbergs

Pēc Spānijas WRC rallija pirmās dienas vadībā Ostbergs
Mads Ostbergs
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadīta Spānijas WRC rallija pirmā diena, pēc kuras nedaudz pārsteidzoši vadībā atrodas Mads Ostbergs. Nepilnu pusminūti zaudē Sebastjans Lēbs.

Spānijas rallija pirmajā dienā sportistiem bija jābrauc pa granti, kamēr nākamās divas dienas būs asfalts. Rallijs iesākās ar stipru lietu, kas arī ieviesa ļoti būtiskas izmaiņas rezultātos. Jau otrajā dopā kļūdas pieļāva Peters Solbergs un Tjerī Noivils, kas abiem braucējiem maksāja izstāšanos. Pēc trīs posmiem vadībā atradās Ostbergs, kuram nepilnas trīs sekundes zaudēja igaunis Ots Tanaks.

Lai arī pēc servisa parka likās, ka Lēbs, Latvala un Hirvonens noķers vai vismaz pietuvosies Ostbergam, tā nenotika, jo Ostbergs turpināja demonstrēt lielisku sniegumu un saglabāja savu diezgan lielo pārsvaru. Visticamāk, jau rīt Lēbs ne tikai noķers Ostbergu, bet arī apdzīs, jo Spānijas ceļus Lēbs zina ļoti labi (franču sportists šajā rallijā uzvarējis septiņus gadus pēc kārtas).

Dienas beigās Ostbergs Lēbu apsteidz par 27 sekundēm, bet Jari Mati Latvala no norvēģa atpaliek 47 sekundes. ''Mans galvenais mērķis ir trešā vieta absolūtajā kopvērtējumā. Mūsu mērķis ir Latvala, tāpēc turpmāk sekošu līdzi viņa laikam, jo abās nākamajās dienās noteikti dominēs Lēbs,” pēc pirmās dienas atzina Ostbergs.

Rīt sportistiem būs jāveic seši posmi.

Rezultāti pēc pirmās dienas

V.PilotsMašīnaLaiks
1.M.OstbergsFord Fiesta RS WRC1:41:32.4
2.S.LēbsCitroen DS3 WRC+27.2
3.J.M.LatvalaFord Fiesta RS WRC+47.0
4.M.HirvonensCitroen DS3 WRC+1:02.6
5.O.TanaksFord Fiesta RS WRC+1:10.8
6.K.BrīnsFord Fiesta S2000+6:00.9

Izmantotie resursi:
World Rally Championship

  -1 [+] [-]

, 2012-11-09 22:27, pirms 11 gadiem
M.Hirvonens ar ford??d

  +1 [+] [-]

, 2012-11-09 23:02, pirms 11 gadiem
Hirvonens jau visu šo sezonu brauc ar Citroen.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-10 00:15, pirms 11 gadiem
Paraleli norisinas WRC akademija, un kur tad ir izslavetaa Neiksana daliba 6 wrc akademijas posmos, lai iegutu apmaksatu dalibu nakama sezona wrc?

     [+] [-]

, 2012-11-10 11:22, pirms 11 gadiem
vf rakstīja: Paraleli norisinas WRC akademija, un kur tad ir izslavetaa Neiksana daliba 6 wrc akademijas posmos, lai iegutu apmaksatu dalibu nakama sezona wrc?
Pirmkārt !!! Neikšāns NAV NEKAD piedalījies WRC akadēmijā ! TAs bija pavisam cits Subaru seriāls.
Otrkārt !!! VIņš jau sen izstājās no šī projekta,jo komanda kura deva viņam automašīnu,.bija neprofesionāla,un auto tika vāji sagatavots,kas liedza pilnvērtīgi cīnīties.Turklāt Ukraiņu braucējam tajā pat laikā ar auto viss bija vislabākajā kārtībā.
Nafig izmest naudu kaut kādā projektā,kur uzvarētājs jau zināms ?!