Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Luiss Enrike: "Spānijas čempionātā mūs gaida ļoti grūta sezona"

Luiss Enrike: "Spānijas čempionātā mūs gaida ļoti grūta sezona"
Luiss Enrike
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas Superkausa izcīņā triumfēja Bilbao "Athletic", kas atbildes spēlē Barselonā cīnījās neizšķirti (1:1) ar vietējo "Barcelona" un divu maču summā triumfēja ar 5:1. Barselonas kluba galvenais treneris Luiss Enrike pēc spēles norādīja, ka titulētā Katalonijas kluba izredzes uz panākumu laupīja Žerāra Pikē sarkanā kartīte.

Pirmā spēle Bilbao beidzās ar ļoti pārliecinošu "Athletic" uzvaru (4:0), taču pirms atbildes spēles "Barcelona" nometnē bija pārliecība, ka, ja kāds spēj atgūties no šādas sagrāves, tad tas ir tieši Barselonas klubs. Pirmā puslaika beigās Lionels Mesi atklāja rezultātu, tomēr otrā puslaika sākumā Žerāra Pikē noraidījums atstāja "Barcelona" mazākumā, un Katalonijas klubs vēlāk ielaida vārtus, mačam noslēdzoties neizšķirti (1:1).

Pikē noraidījums, visticamāk, bija lūzuma punkts šajā spēlē – pēc mača atklāja "Barcelona" galvenais treneris Luiss Enrike. "Domāju, ka spēlējām labi. Panācām, ka "Athletic" šaubās par spēles iznākumu, un manījām pretiniekos satraukumu. Tieši to mēs arī gribējām panākt. Mēs centāmies un ieguldījām lielas pūles, taču viss beidzās līdz ar Pikē noraidījumu," sacīja Luiss Enrike.

"Varu tikai uzslavēt "Athletic" par šādu sniegumu. Dažreiz ir labi zaudēt, lai novērtētu, cik grūti ir uzvarēt. Mūs gaida ļoti grūta sezona Spānijas čempionātā," piebilda "Barcelona" treneris.

"Iespējams, abos mačos mēs nespēlējām pareizi. Iespējams, mēs necentāmies, cik vien spējām," pēc zaudējuma Superkausa izcīņā atzina "Barcelona" aizsargs Dani Alvešs. "Pēc Eiropas Superkausa mums nebija daudz laika gatavoties spēlēm pret "Athletic", taču attaisnojumiem nav vietas," piebilda Brazīlijas izlases futbolists.

Dani Alvešs arī kritizēja spēles galveno tiesnesi, kas atstāja "Barcelona" mazākumā. 56. minūtē Pikē saņēma sarkano kartīti par dusmu izvirdumu, vēršoties pie viena no tiesneša palīgiem. "Pikē bija nikns par šo situāciju. Tiesnesis pieņēma lēmumu, kas mums kaitēja, lai gan arī tas nav attaisnojums neveiksmei," sacīja Dani Alvešs.

Pikē noteikti izlaidīs "Barcelona" pirmo spēli jaunajā Spānijas čempionāta sezonā – 23. augustā "Barcelona" atkal tiksies ar "Athletic". Iespējams, ka Pikē tiks piemērota arī ilgāka diskvalifikācija. Superkausa atbildes spēles galvenais tiesnesis Velasko Karbaljo savā atskaitē esot norādījis, ka Pikē esot veltījis rupjus vārdus tiesneša asistenta mātei. "Barcelona" aizsargam draud četru līdz 12 spēļu diskvalifikācija.

Izmantotie resursi:
Goal.com

     [+] [-]

, 2015-08-18 11:44, pirms 9 gadiem
Un kas draud tiesnesim par nepareiza lēmuma pieņemšanu?!?Pārāk bieži tiesneši sveikā tiek cauri.

     [+] [-]

, 2015-08-18 18:21, pirms 9 gadiem
Marca un As pikee sakaraa raksta no 2-14 speelem DQ var piespriest.

     [+] [-]

, 2015-08-18 20:36, pirms 9 gadiem
Ar Messi-Neimāru-Suarezu priekšējā līnijā būtu grēks sūdzēties, bet nu fakts, ka pārējās līnijas gan klibo...

     [+] [-]

, 2015-08-18 20:39, pirms 9 gadiem
Nebūtu Enrike idiņš, nebūtu problēmu