Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG piedāvā Ibrahimovičam pēc karjeras beigām kļūt par sporta direktoru

Agris Suveizda

PSG piedāvā Ibrahimovičam pēc karjeras beigām kļūt par sporta direktoru
Zlatans Ibrahimovičs šosezon visos turnīros 46 spēlēs guva 41 vārtus
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola kluba PSG prezidents Nasers Al Kelaifi atklājis, ka piedāvājis Zlatanam Ibrahimovičam pēc karjeras beigām palikt klubā un pievērsties sporta direktora amatam.

"Runāju ar Zlatanu, sakot, lai viņš paliek kopā ar mums pēc tam, kad beigs spēlētaja karjeru, un kļūst par sporta direktoru. Ja viņš tā darīs, viņš kļūs par labāko sporta direktoru pasaulē. Viņam ir milzīga personība, un visi viņu ciena," teica Nasers Al Keilaifi.

"Novērtēju to, kāds Zlatans ir profesionāls, un to, kāds viņš ir cilvēks. Vēlos pēc karjeras beigām saglabāt klubā vairākus bijušos spēlētājus. Piemēram, Zumana Kamarā ir starp tiem, kuru vēlētos paturēt," Al Kelaifi turpināja. 35 gadus vecais centra aizsargs Kamarā šosezon Francijas čempionātā aizvadīja tikai sešas spēles, taču ar viņu tika pagarināts līgums. Treneru korpusā asistenta funkcijas pilda bijušais kluba kapteinis Klods Makelelē.

Vaicāts par UEFA Financial Fair Play sankcijām, Al Kelaifi noliedza, ka tās būtiski ietekmēšot komandas komplektāciju: "Esam pieņēmuši UEFA sankcijas, un tas nav manā ziņā, vērtēt, vai tās ir taisnīgas vai nav. Pirksim tos spēlētājus, kurus vēlēsimies. Mums nevajag pirkt daudz jaunu spēlētāju, jo mums jau tāpat ir spēcīga komanda. Edinsons Kavani paliks pie mums, un tāpat vēlamies pagarināt līgumu ar Aleksu. Nākamās nedēļas sākumā ar treneri apspriedīsim gaidāmos pirkumus un mūsu vajadzības."

Izmantotie resursi:
Ligue1.com - Ibrahimovic to be offered role as...

  -1 [+] [-]

, 2014-05-18 15:53, pirms 10 gadiem
vinam no taa nav jeegas