Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubenei" laiks revanšēties

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Rubenei" laiks revanšēties
Pirmajā tikšanās reizē "Bulldogs" izcīnīja pārliecinošu uzvaru
Foto: Ķekavas Bulldogs

Elvi sieviešu florbola līgā šodien ieplānota viena spēle, kurā "Rubene" savā laukumā uzņems "Ķekavas Bulldogs", kurām pirms pāris mēnešiem ļoti negaidīti piekāpās.

Pulksten 20:15 Inčukalnā
Šī būs abu komandu otrā savstarpējā spēle šajā sezonā. Līdz šim vienīgo reizi komandas nūjas krustoja oktobra vidū, kad "Ķekavas Bulldogs" savā laukumā izcīnīja šokējošu uzvaru ar rezultātu 11:5 (5:1, 3:2, 3:2). Spīdošu spēli aizvadīja Inga Ametere, kurai pieci gūti vārti un trīs rezultatīvas piespēles, bet Zanda Ozoliņa izdarīja trīs precīzus metienus. "Rubene" uz maču devās nebūt ne labākajā sastāvā, ar diviem vārtu guvumiem atzīmējoties Edītei Bankavai.

"Rubenes" komandas šīs sezonas rezultatīvākā spēlētāja ir tieši Bankava, kura gan nav tik naska uz punktu vākšanu kā iepriekšējās sezonās. Viņai desmit mačos 23 (16+7) punkti. Turpat netālu ir Laura Gaugere ar 22 (12+10), bet trešā ar 18 (5+13) punktiem ir Liene Adamane.

"Ķekavas Bulldogs" ir daudz izteiktāka līdere, jo Ametere savākusi 29 (21+8) punktus, kamēr Zanda Ozoliņa (8+6) un Līga Vancāne (4+10) tikušas pie 14 punktiem.

Ņemot vērā faktu, ka Kocēnu sporta namā joprojām nav pabeigušies grīdas ieklāšanas darbi, "Rubenes" klubiem nepieciešams meklēt alternatīvas, kur aizvadīt savas mājas spēles. Ja vīru komanda cīņu ar "Rockets" aizvadīja Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā, tad šovakar gaidāmā cīņa tiks izspēlēta Inčukalnā.