Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Mirkšs: "Pāris stundiņas pie psihologa un neviens neizvedīs no pacietības"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Mirkšs: "Pāris stundiņas pie psihologa un neviens neizvedīs no pacietības"
Reinis Mirkšs sezonu sācis ļoti rezultatīvi.

Lielisku sezonas pirmo spēli "Rubenes" komandas sastāvā aizvadījis Reinis Mirkšs, izceļoties ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli, kas sekmēja pārliecinošu 9:4 uzvaru pār EMU. Tiesa, tika nopelnīts arī lielais noraidījums.

Pirms pāris nedēļām "Rubene" un EMU SK cīnījās "Latvian Open" florbola turnīrā par nepalikšanu pēdējā vietā savā grupā. Pēc puslaika esot iedzinējos, otrajā mača daļā latvieši bija pārāki, izcīnot panākumu ar 4:2. Šoreiz nopietna spēkošanās neiznāca, jo jau no spēles sākuma pārliecinoši bija "Rubenes" spēlētāji, svinot uzvaru ar rezultātu 9:4. Uzvarētājiem ar trim vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Reinis Mirkšs.

"Vasarā esam daudz strādājuši pie fiziskās sagatavotības un šķita, ka mēs vairāk gribējām uzvarēt šajā konkrētajā mačā nekā igauņi. Pats esmu atgriezies un visu sezonu plānoju būt kopā ar komandu, bet par pirmo spēli varu teikt, ka kopumā bija laba spēle, izņemot lielo noraidījumu."

Brīdī, kad līdz mača beigām bija atlikušas mazāk par deviņām minūtēm un "Rubene" bija pārliecinošā 8:4 vadībā,Mirkšs par nesportisku uzvedību nopelnīja 2+10 minūšu noraidījumu, kas viņu pašlaik padara par čempionāta nedisciplinētāko spēlētāju. "Neizturēja nervi pēc tiesneša lēmuma, tādēļ arī dabūju lielo noraidījumu. Pāris stundiņas jāpavada pie komandas psihologa un no pacietības mani neizvedīs šādi tiesnešu lēmumi," sarunu ar Sportacentrs.com noslēdza Mirkšs.

Jāpiezīmē, ka Mirkšs līdz ar to sasniedzis 100 punktu robežu Latvijas florbola virslīgā. Pēc šīs spēles viņa rēķinā ir 61 vārtu guvums un 39 rezultatīvas piespēles.

Nākamo spēli "Rubene" aizvadīs 23. septembrī, savā laukumā tiekoties ar Cēsu "Lekringu".