Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Vāgners paziņo par vēlmi ziemā atgriezties "Bayern", Dortmunde atkal atstādina Obamejangu

Agris Suveizda

Vāgners paziņo par vēlmi ziemā atgriezties "Bayern", Dortmunde atkal atstādina Obamejangu
Zandro Vāgners
Foto: imago/Horstmüller/Scanpix

Bundeslīgas futbola kluba "Hoffenheim" galvenais treneris Julians Nāgelsmans šodien preses konferencē publiski apstiprināja, ka Vācijas izlases uzbrucējs Zandro Vāgners kluba vadībai izteicis vēlmi atgriezties Minhenes "Bayern".

Laikraksts Bild šodien ziņoja, ka Minhenes "Bayern" meklējot dublieri Polijas izlases uzbrucējam Robertam Levandovskim. "Bayern" galvenais treneris Jups Hainkess intervijā Kicker gan piebilda, ka viņš vēlas tikai augstākās klases uzbrucēju, kurš turklāt varētu ātri adaptēties komandā un sadzīvē – tātad, vēlams, ne uzbrucēju no Dienvidamerikas vai citiem tāliem reģioniem -, un ka janvārī varētu būt grūti nokārtot finansiālajā ziņā izdevīgu darījumu.

Kā raksta Bild, visdrīzāk par Levandovska dublieri kļūšot nepilnus 30 gadus vecais Zandro Vāgners, kurš ir dzimis Minhenē un kurš "Bayern" pavadīja lielāko daļu jaunieša gadu. Nāgelsmans apstiprināja medijos pausto informāciju, ka Vāgners paziņojis par vēlmi doties prom un uzstājis uz pāreju jau janvārī: Tā ir tiesa, un mēs to zinām jau daudz ilgāku laiku [nekā informācija bijusi medijos]. Esam lietas kursā par viņa vēlmi, bet paziņojumu izdarīsim tad, kad būs kas paziņojams." Kā vēsta laikraksti, "Hoffenheim" par 194 centimetrus garo uzbrucēju, kurš šosezon Bundeslīgā deviņās spēlēs guvis četrus vārtus un kuram līgums spēkā ir līdz 2020. gada vasarai, vēlas desmit miljonus eiro.

Vāgners pēc "Bayern" pabija "Duisburg", Brēmenes "Werder", "Kaiserslautern" un Berlīnes "Hertha", bet 2015. gada augustā par velti pievienojās "Darmstadt", pēcāk pirmoreiz karjerā Bundeslīgā sasniedzot divciparu vārtu robežu (14 vārti 32 spēlēs). Pēc sezonas beigām viņu par 2,8 miljoniem eiro nopirka "Hoffenheim", un Vāgners 31 spēlē guva 11 vārtus. Vācijas izlasē Vāgners septiņās spēlēs guvis piecus vārtus. Šajā atlases ciklā viņš aizvadīja trīs spēles, visās izceļoties ar kaut vienu precīzu sitienu. Pret Sanmarīno (7:0) Vāgners nopelnīja hat-trick.

Trešajā vietā esošā Dortmundes "Borussia" rītvakar Štutgartē iztiks bez sava uzbrukuma līdera Pjēra Emerika Obamejanga. Klubs paziņoja par viņa neiekļaušanu pieteikumā disciplināru iemeslu dēļ, taču sīkākus paskaidrojumus nesniedza. Obamejangs jau pirms gada tika uz laiku atstādināts, jo bez atļaujas bija devies uz Itāliju, taču pēc tam atgriešanās spēlē guva četrus vārtus Hamburgā (5:2). Obamejangs šosezon 11 spēlēs ir guvis desmit vārtus, Bundeslīgā atpaliekot vienīgi no Levandovska (11). Iepriekšējās divās sezonās gabonietis 63 mačos izcēlās ar 56 vārtiem.

Izmantotie resursi:
Sandro Wagner zum FC Bayern? Jupp Heynckes...
Sandro Wagner schon bei den Bayern: Noch guckt...
Hoffenheim-Trainer Nagelsmann bestätigt Sandro...
https://twitter.com/BVB/status/9312...

     [+] [-]

, 2017-11-17 02:22, pirms 6 gadiem
Strupie friči - Aubemanjangs ir tīrasiņu ērzelis ar rezultātu...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-17 08:54, pirms 6 gadiem
par Abumejangu jau kaadu laiku baumo,ka Dortmunde beidzot ir gatava no vinja tikt valjaa un pat piedaavaajusi vairaakaam komandaam,kas vareetu buut ieintereseetas(Real,Barcai un,ja nemaldos,tad Juvei ar)