Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Oličs vasarā pametīs "Bayern" un pievienosies Volfsburgai

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Oličs vasarā pametīs "Bayern" un pievienosies Volfsburgai
Ivica Oličs
Foto: AFP/Scanpix

Horvātijas izlases uzbrucējs Ivica Oličs pēc šīs sezonas beigām pametīs savu līdzšinējo klubu Minhenes "Bayern" un pārcelsies uz citu Bundeslīgas vienību "Wolfsburg". 32 gadus vecajam futbolistam pēdējā laikā cīņā par vietu "Bayern" sastāvā traucējušas biežās traumas.

Oličs jau nesen izteicās, ka ir gatavs pamest "Bayern", kurā viņš šobrīd aizvada savu trešo sezonu. Nu kļuvis zināms, ka uzbrucējs vasarā pievienosies "Wolfsburg" klubam, ar kuru gatavs parakstīt divu gadu līgumu. Par Oliča pakalpojumiem nopietni interesējies arī MLS klubs Sietlas "Sounders", kā arī A Sērijas vienība Romas "Lazio".

Uzbrucējs pievienojās "Bayern" pirms 2009./10. gada sezonas, kurā Bundeslīgā Minhenes kluba sastāvā 29 mačos iesita 11 vārtus un palīdzēja tikt pie titula. Nākamajā čempionātā Oličs traumas dēļ aizvadīja tikai sešas spēles, bet šosezon līdz šim viņam 15 mačos divi vārti, visos gadījumos horvātam nākot laukumā tikai uz maiņu. Oličs paziņojis, ka klubs nav ar viņu runājis par nākamo sezonu (futbolistam pēc šī čempionāta noslēguma beidzas līgums), tāpēc uzbrucējs nolēmis doties prom.

Tikmēr pirms šīvakara mača izbraukumā pret "Hoffenheim" bez viena no pamatsastāva pussargiem Šindzi Okazaki palikusi Štutgarte. Japāņu futbolista labās kājas ceļgala saitē radies neliels plīsums, kā rezultātā Okazaki varētu izlaist aptuveni trīs nedēļas. Pussarga kontā šosezon septiņi vārti, turklāt februārī viņš izcēlās trīs mačos pēc kārtas. Tāpat "Stuttgart" šovakar būs jāiztiek arī bez kapteiņa Serdara Tašči.

Izmantotie resursi:
Goal.com

     [+] [-]

, 2012-03-16 12:24, pirms 12 gadiem
Oliču labprāt redzētu atpakaļ HSV, lai paceļ viņu līmeni uz augšu

     [+] [-]

, 2012-03-16 12:39, pirms 12 gadiem
Nu Bayern politika skaidra, nepagarināt līgumus ar spēlētājiem, kas ir vecāki par 30 gadiem, lai gan vēl 2-3 gadus tie no sastāva ārā nekristu! Tad nu jāskatās uzbrucēja virzienā, un tā kā šie parasti skatās tai pašā Vācija, tad izvēle nav baigi lielā Roiss uz Dortmundi, tad nu nekas prātīgs nenāk prātā...

     [+] [-]

, 2012-03-16 12:48, pirms 12 gadiem
Bayern vasarā stabili paņems kādu ārzemju uzbrucēju

     [+] [-]

, 2012-03-16 13:04, pirms 12 gadiem
Oličs - HIV (HSV iesauka) leģenda!

Mīlu šo epizodi!

Tim Wiese Kung Fu Fighting (Müller und Olic)
...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja