Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Unibet skats uz šodienas Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm

Unibet.com
Unibet.com

Unibet skats uz šodienas Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm
Vai Zviedrija spēs aizstāt diskvalificēto Zlatanu Ibrahimoviču?
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar noslēgsies Eiropas zonas atlases cikla grupu turnīra spēles. Mariana Pahara vadītā Latvija novājinātā sastāvā uzņems tikpat novājinātā virknējumā esošo Slovākiju, savukārt Zviedrija mēģinās aizķert vismaz punktu pret spēcīgo Vāciju, kurai gan nebūs maksimāla motivācija. Pirmā apļa spēle Vācijā noslēdzās ar pamatīgu vārtu birumu – 4:4. Vai šovakar tiks atkārtots kas līdzīgs?

Latvijai un Slovākijai šovakar nekas būtisks neizšķirsies, un abas izlases ne tuvu nebūs optimālajos sastāvos. Gan Latvijai (Rudņevs, Cauņa, Rugins, Sineļņikovs, Gabovs), gan Slovākijai (Hamšīks, Škrtels, Stohs, Veiss, Hubočans) nebūs pa pieciem pamatsastāva spēlētājiem. Labākas sastāva rezerves gan varētu būt slovākiem (@2.10), kuri arī tiek uzskatīti par mača favorītiem. Savukārt Latvijai (3.40) īpašas problēmas varētu būt aizsardzības flangos, un šodienas spēle lielo iztrūkumu dēļ varētu būt pietiekami haotiska un momentiem bagāta – koeficients uz spēles kopējo "Over 2.5" ir 2.05.

Kamēr Polija (uzvara @12.00) grupā vairs nevar uzkāpt augstāk par trešo vietu, Anglijai (@1.23) šovakar izšķirsies pirmās vietas liktenis – lai to izcīnītu, praktiski derēs tikai un vienīgi uzvara. Anglija ir itin labā formā un nav zaudējusi deviņās spēlēs pēc kārtas, mājās demonstrējot krietni labāku sniegumu nekā viesos. Tikmēr poļi viesos pēdējo sešu spēļu laikā uzvarējuši tikai Sanmarīno. Paredzams, ka Anglijai, kurai nevarēs palīdzēt malējie aizsargi Ešlijs Kouls un Kails Vokers, piederēs liels pārsvars un milzīgā punktu nepieciešamība pārvērtīsies drošā uzvarā – domājams, ar vairāk nekā vienu vārtu pārsvaru (@1.73).

Arī Vācijai (@1.60) sportiskajā ziņā nekas nav nepieciešams, savukārt Zviedrijai (@5.50) vajag vismaz neizšķirtu (dubultiespēja @2.25), lai, visticamāk, iekļūtu starp izsētajām izlasēm "play-off" kārtā. Vāciešiem savainojuma dēļ nebūs Marko Roisa un Larsa un Svena Benderu, taču citādi Joahims Lēvs varētu laukumā sūtīt tuvu optimālajam virknējumam. Toties Zviedrijai, kas uzvarējusi pēdējās piecās spēlēs pēc kārtas, vēla brīdinājuma dēļ šovakar nevarēs spēlēt tās kapteinis un uzbrukuma līderis Zlatans Ibrahimobičs. Vācija pēdējo astoņu maču laikā guvusi 26 vārtus un ik spēli guvusi vismaz trīs vārtus. Koeficients uz kopējo "Over 2.5" ir 1.60, savukārt iespējamība, ka abas komandas gūs vārtus, ir ar koeficientu 1.63. Kopējais "Over 3.5" – 2.50.

Vēl viena spēle, kurā vienai komandai nekas nebūs vajadzīgs, bet otrai izšķirsies pilnīgi viss, notiks Stambulā. Ņemot vērā, ka Rumānija mājās pret Igauniju ir neapšaubāma favorīte (@1.11), Turcijai (@2.45) acīmredzot tikai ar uzvaru būs gana, lai nosargātu otro pozīciju un izkļūšanu no grupas. Nīderlandei (@2.55) šajā mačā minimāla pastarītes loma. Tikmēr jau "play-off" mači norisinās Āfrikā, kur šoreiz savā starpā tiksies 2010.gada Āfrikas Nāciju kausa finālistes - Gana (@1.80) un Ēģipte (@4.50). Gana kvalifikācijas turnīrā mājās spēlēja pārliecinoši, bet ļoti labu ciklu aizvadīja arī Ēģipte, kas turpina rāpties ārā no bedres un uzvarēja visās sešās grupas spēlēs. Ēģiptiešu dubultiespēja izbraukumā novērtēta ar koeficientu 1.88.

     [+] [-]

, 2013-10-15 17:36, pirms 11 gadiem
uzliku riskanti uz Nīderlandes uzvaru, un arī uz Ganu, domāju, ka arī
angļi vinnēs.

     [+] [-]

, 2013-10-15 18:38, pirms 11 gadiem
Labs apskats !
bet nu domāju, ka šodienas neapšaubāmi favorīti būs Izraēla, īrija, Francija, Serbija, Melnkalne un Anglija ! Neskaitot spēles kur nav jēgas likt to mazo koef dēļ !

     [+] [-]

, 2013-10-15 20:59, pirms 11 gadiem
Ir 12 spēļu akumulators 10 Eur uz Rus, Rom, Hol, Cze, Ser, Aut, ROI, Ger, Eng, Fra, Mont, Cro. Atdeve 1732.22. Redzēs, kas sanāks, pēdējās 3 reizes izčakarēja viena komanda..

     [+] [-]

, 2013-10-15 22:21, pirms 11 gadiem
Bļin, krievu klauni...