Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvija ar Koliņko, Rodi, Višņakovu un bez Zjuzina un Verpakovska

Agris Suveizda

Latvija ar Koliņko, Rodi, Višņakovu un bez Zjuzina un Verpakovska
Eduards Višņakovs savā debijas spēlē Lietuvā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Nosaukti pamatsastāvi pirms šovakar gaidāmās Pasaules kausa atlases cikla spēles starp Latviju un Slovākiju. Viesu vienpadsmitnieks ir identisks preses konferencē paziņotajam, savukārt Marians Pahars sastāvā iekļāvis arī tādus futbolistus kā Aleksandrs Koliņko, Renārs Rode un Eduards Višņakovs.

Abās izlasēs dažādu iemeslu dēļ nevarēs spēlēt pa pieciem potenciālajiem pamatsastāva spēlētājiem. Latvijai lielāki vai mazāki pārsteigumi ir visās līnijās. Vārtos, kā jau to varēja prognozēt, Andri Vaņinu nomainījis Aleksandrs Koliņko, savukārt abu malējo aizsargu prombūtnē flangos šovakar darbosies Vitālijs Maksimenko un Andrejs Kovaļovs.

Par spīti tam, ka slovāki tomēr spēlēs tikai ar vienu augumā raženu uzbrucēju, Pahars ir nolēmis atgriezties pie shēmas ar trim centra aizsargiem - bez Naura Bulvīša un Kaspara Gorkša pirmoreiz izlases pamatsastāvā vieta dota Renāram Rodem. Vidējā līnijā bez jau gaidāmajiem Jura Laizāna un Aleksandra Fertova pamatsastāvā iekļauts nevis Artūrs Zjuzins, bet gan Artis Lazdiņš.

Kā otrais uzbrucējs arī šoreiz izvēlēts Valērijs Šabala, toties uzbrukuma smailē spēlēs nevis Māris Verpakovskis, bet gan Eduards Višņakovs. Tāpat kā Rodem un Kovaļovam, arī "Widzew" uzbrucējam tā būs pirmā spēle pamatsastāvā. Tikmēr slovākiem sastāvs ir tieši tāds pats, kādu vakar preses konferencē nosauca galvenais treneris Jāns Kozāks.

Latvija (3-5-1-1) : Koliņko, Maksimenko, Rode, Gorkšs, Bulvītis, Kovaļovs, Lazdiņš, Laizāns, Fertovs, Šabala, Višņakovs.
Slovākija (4-2-3-1): Kozāčiks, Švento, Djurica, Salāta, Pekarīks, Kucka, Koņa, Jendrišeks, Djurišs, Šestāks, Jakubko.

  +4 [+] [-]

, 2013-10-15 20:37, pirms 11 gadiem
Nu Višņakovam tagad laiks sevi parādīt!
Un Verpis uz maiņu.

  -3 [+] [-]

, 2013-10-15 20:38, pirms 11 gadiem
Zāģis būs!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-15 20:50, pirms 11 gadiem
visnakovs <3