Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Nani: "Ātrā atbilde pēc ielaistajiem vārtiem bija atslēgas moments"

Andrejs Siliņš

Nani: "Ātrā atbilde pēc ielaistajiem vārtiem bija atslēgas moments"
Nani
Foto: AFP/Scanpix

Pēc uzvaras pār Latviju Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē savā laukumā (4:1) Portugāles izlases pussargs Nani atzina, ka izšķirošais brīdis mačā sekojis pēc zaudētajiem vārtiem otrā puslaika vidū.

"Spēle aizritēja labi - tā, kā to gaidījām. Zinājām, ka spēlēsim pret komandu, kas smagi strādā, kas daudz grib aizsargāties un izmantot pretuzbrukumus. Pirmajā puslaikā bijām daudz labāki, rādījām ļoti labu sniegumu. Ir grūti gūt vārtus, kad aizsardzībā ir tik daudz spēlētāju, bet mums bija arī iespējas, ko izniekojām," maču raksturoja Nani, kurš spēlēja līdz 65. minūtei, kad viņu nomainīja Kvarežma.

"Otrajā puslaikā ielaidām vārtus, taču uz to devām ekselentu atbildi. Tas arī bija atslēgas moments šajā spēlē. Pats svarīgākais ir ieturēt savu kursu, izcīnīt uzvaras līdz spēlei pret Šveici, lai varam uzlabot savu sniegumu un uzvarēt arī tajā mačā," sacīja Nani, atceroties turnīra pirmo spēli, kura tika zaudēts grupas līderei Šveicei. Pēc tam portugāļi izcīnījuši trīs uzvaras pēc kārtas.

"Šis ir rezultāts tam darbam, ko paveicam katrs savos klubos. Domāju, ka paveicu labu darbu. Protams, esmu pagodināts, ka tieku izsaukts uz izlasi, bet nejūtos tā, it kā būtu starp svarīgākajiem spēlētājiem izlasē," godīgs bija "Valencia" aizsargs Žoau Kanselu. "Ikvienam patīk gūt vārtus. Esmu tos guvis, taču nevaru sevi saukt par vārtu guvēju. Esmu aizsargs, lai gan man patīk arī uzbrukt."

"Vieglu spēļu nav. Šoreiz to padarījām grūtu paši, tomēr [pēc ielaistajiem vārtiem] atbildējām tā, kā to vajadzēja, un tikām pie lieliska rezultāta," maču rezumēja "Southampton" aizsargs Žuzē Fonte. "Pats svarīgākais bija izcīnīt trīs punktus. Sniegums varēja būt nedaudz labāks, taču beigu beigās svarīgākie ir trīs punkti tabulā un tas, ka palielinājām [gūto un zaudēto] vārtu attiecību, lai tajā brīdī, kad tam būs nozīme, mēs atrastos labās pozīcijās."

Izmantotie resursi:
abola.pt

  +1 [+] [-]

, 2016-11-14 16:59, pirms 7 gadiem
Šī ekselentā atbilde jums izdevās pret Latvijas nogurušajiem aizsargiem,kuri pieļāvi bērnišķīgas kļūdas.Paskatīsimies kā jums ies pret ungāriem.Uz tādām dāvanām varat necerēt.