Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Slovāku treneris nosauc sastāvu un velta Latvijai komplimentus

Agris Suveizda

Slovāku treneris nosauc sastāvu un velta Latvijai komplimentus
Jāns Kozāks
Foto: AFP/Scanpix

Slovākijas futbola izlases galvenais treneris Jāns Kozāks šovakar notikušajā pirmsspēles preses konferencē slavēja Latvijas izlasi par tās progresu un kombinacionālo spēles stilu. Tāpat slovāku treneris nekautrējās atklāt rītdienas mača pamatsastāvu.

"Esmu redzējis visas Latvijas izlases spēles – gan ar Lietuvu, gan pirms tam ar Grieķiju. Esmu redzējis Latvijas izlases spēles gan mājās, gan izbraukumā, un esmu redzējis spēles dažādos sastāvos. Ir redzams Latvijas izlases progress – rezultāti par to varbūt neliecina, bet progress noteikti ir redzams," sacīja Slovākijas izlases galvenais treneris Jāns Kozāks.

Slovākijai abas spēles pret Lietuvu izvērtās ļoti sīvas - abas reizes tika fiksēts neizšķirts 1:1. Slovāku treneris domā, ka Lietuva un Latvija ir aptuveni viena līmeņa komandas: "Uzskatu, ka abas izlases ir ļoti līdzvērtīgas, taču jāatzīst, ka Latvijas komanda, ja tā var teikt, ir vairāk "spēlējoša" un tai labāk nekā Lietuvai izdodas kombinacionālā spēle. Tāpat Lietuvā ir jāspēlē uz mākslīgā seguma," teica Kozāks.

Latvijai rītvakar nevarēs palīdzēt pieci potenciālie pamatsastāva futbolisti, taču milzīgas problēmas ir arī Slovākijai – savainotajai superzvaigznei Marekam Hamšīkam pievienojušies arī diskvalificētie Martins Škrtels, Vladimīrs Veiss, Miroslavs Stohs un Tomāšs Hubočans. "Protams, tas, ka nevarēs spēlēt daudzi svarīgākie futbolisti, mums būs liels zaudējums. Taču domāju, ka mums ir ļoti labi spēlētāji un ka varam parādīt ļoti labu sniegumu arī bez viņiem," uzskata Kozāks.

Kozākam jau ir kļuvis skaidrs pamatsastāvs, kuru viņš arī brīvi atklāja: "Kozāčiks, Pekarīks, Salāta, Djurica, Švento, Koņa, Kucka, Šestāks, Djurišs, Jendrišeks un Jakubko. Domāju, ka rītdienas spēle noteikti būs ļoti interesanta, tā noteikti nebūs tik nervoza kā Grieķijā un būs daudz taktiskāka. Tajā pašā laikā domāju, ka arī pretiniekiem ir ļoti labas izredzes. Latvijai ir spēcīgi spēlētāji, un tā spēlē gudru kombinacionālo futbolu. Esmu pārliecināts, ka abas komandas centīsies uzvarēt."

"Neesmu pārliecināts, ka rītvakar būsim favorīti, jo, manuprāt, abu komandu spēku samēri ir visai līdzvērtīgi. Turklāt vairāki spēlētāji iepriekš nav tik daudz spēlējuši izlasē, kas mums nav priekšrocība," Kozāks turpināja. "Vai sekošu līdzi arī rezultātam Lietuvā, kas varēs ietekmēt cīņu par 3.vietu? Vairāk domājam par savu spēli un to, lai tā būtu kvalitatīva un lai arī skatītājiem būtu interesanti."

     [+] [-]

, 2013-10-14 21:04, pirms 11 gadiem
Nav neviens spēlētājs no tiem kurus gribēju redzēt..

  +8 [+] [-]

, 2013-10-14 21:14, pirms 11 gadiem
nekas, jāatvadās no Skonto stadiona
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2013-10-14 21:30, pirms 11 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Un ko tad tu cerēji? Šai spēlei maz vērtību, tas ka tā ir jāizspēlē un viss!
toč dubriks esi. es arī gribēju redzēt Hamšīku, Škrtelu, Kohu, Veisu. Uzzināju, ka šamie nebūs, kkā vairāk negribas maksāt 8ls par biļeti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-14 22:45, pirms 11 gadiem
visi uz Skonto stadionu!!!
ir jaatvadas no laukuma, kura LV ir guvusi daudz nozimigas un vesturiskas uzvaras

  +1 [+] [-]

, 2013-10-14 22:56, pirms 11 gadiem
Man personīgi ir ļoti liela apetīte redzēt Jakubko klātienē. Amkar spēlēs viņa spējas ir manītas, redzēt šamo skraidot pa Skonto stadiona zālāju būtu diezgan baudāmi.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-14 22:58, pirms 11 gadiem
picamen2 rakstīja: toč dubriks esi. es arī gribēju redzēt Hamšīku, Škrtelu, Kohu, Veisu. Uzzināju, ka šamie nebūs, kkā vairāk negribas maksāt 8ls par biļeti.
Apskatoties biļetes cenu ir skaidrs, ka Tevi čakarējuši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-15 08:53, pirms 11 gadiem
.......Latvijas kombinacionālo spēles stilu. Slovāku treneris laikam skatījies pirmās Latvijas (pirmskara) komandas spēli.

     [+] [-]

, 2013-10-15 11:27, pirms 11 gadiem
Pampars5 rakstīja: .......Latvijas kombinacionālo spēles stilu. Slovāku treneris laikam skatījies pirmās Latvijas (pirmskara) komandas spēli.
Un tās 1:12, 1:7 utt. zaudējumus Zviedrijai, Francijai, ne?