Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "City" izvairās no transfēru aizlieguma par jauniešu pāreju pārkāpšanu

Agris Suveizda

Mančestras "City" izvairās no transfēru aizlieguma par jauniešu pāreju pārkāpšanu
Žuzeps Gvardiola ar Premjerlīgas kausu. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Starptautiskās futbola asociāciju federācijas (FIFA) Disciplinārā komiteja pieņēmusi lēmumu Anglijas spēcīgāko klubu Mančestras "City" sodīt tikai ar 370 tūkstošu Šveices franku jeb 340 tūkstošu eiro lielām sankcijām. Iepriekš virkne superklubu par nepilngadīgu spēlētāju piesaistes noteikumu pārkāpšanu saņēma jaunu spēlētāju reģistrācijas aizliegumu uz diviem pāreju periodiem.

"Mančestras "City" ir saņēmis sodu par starptautisko transfēru un spēlētāju, kuri ir jaunāki par 18 gadiem, reģistrācijas noteikumu pārkāpšanu," sacīts FIFA paziņojumā. "Viens no kluba pārkāptajiem noteikumiem bija FIFA Spēlētāja statusa un pāreju noteikumu 19. punkta pārkāpums. Disciplinārā komiteja ņēma vērā faktu, ka Mančestras "City" uzņēmās atbildību par noteikumu pārkāpšanu."

Nedaudz sīkāk situācijas apstākļus savā mājaslapā skaidroja sodītais klubs: "Varam apstiprināt, ka esam saņēmuši 370 tūkstošus Šveices franku lielu sodu par jauniešu starptautisko pāreju pārkāpumiem, īpaši saistībā ar pārbaudes laika periodiem un dalību pārbaudes spēlēs. Klubs uzņemas atbildību par pārkāpumiem, kas radās spēkā esošo noteikumu pārprašanā. Visi pārkāpumi radās līdz 2016. gada decembrim."

Rudenī Mančestras "City" gan sagaida lēmums krietni nopietnākā lietā. Par Finansiālā Fair Play noteikumu pārkāpšanu un neētisku uzvedību pret UEFA amatpersonām varētu pat ieteikt Mančestras "City" izslēgt no Eirokausiem.

Izmantotie resursi:
Who We Are - News - Manchester City Football...
https://www.mancity.com/news/club-n...

     [+] [-]

, 2019-08-14 08:46, pirms 5 gadiem
Tiesi ta izslegt un basta!