Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Rīga" izcīna uzvaru pār "Metta/LU"

Beāte Neimane
Beāte Neimane
11.jūnijā SynotTip futbola virslīgā mājas spēli pret FS "Metta/LU" aizvadīja "Rīga FC". Pirmā puslaika izskaņā vadībā izvirzījās mājinieki, otrā puslaika sākumā "Rīga" FC futbolistiem vēl viens precīzs raidījums vārtu virzienā un jau 2:0. Spēles izskaņā "Metta/LU" izdevās atspēlēt vienus vārtus, taču rezultātu izlīdzināt neizdevās un spēle noslēdzās 2:1, par labu mājiniekiem.
Piedāvājam spēles labāko momentu apskatu.
Vērtējums: +2

     [+] [-]

, 2016-06-13 14:50, pirms 8 gadiem
Lielisks apskats. Nav iekļauta epizode, kad Metta no 7m divreiz neguva 100% vārtus, kā arī moments, kad FC Riga spēlētājs izslēdza Mettas leģionāru. Tā vietā ir kaut kādi jēli sitieni pa vārtiem.

     [+] [-]

, 2016-06-13 15:41, pirms 8 gadiem
Pilnīgi piekrītu par abām epizodēm... Iespējams, ka izšķirošais spēles moments bija, kad pretinieku rupjas spēles rezultātā tika traumēts Metta/LU spēlētājs un komanda palika mazākumā, jo visas maiņas jau bija veiktas... Nožēlojami, ka tiesnesis šajā epizodē pat pārkāpumu nesaskatīja. Un FC Riga spēlētājs neuzskatīja par vajadzīgu pat atvainoties traumētajam spēlētājam.