Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VEF viesos pret spēcīgo ''Lokomotiv-Kuban"

Krišs Upenieks

VEF viesos pret spēcīgo ''Lokomotiv-Kuban"
Latvijas čempioni Iļja Gromovs un Jānis Gailītis vasaru sāka, trenējoties Mežaparkā
Foto: Aivars Ķesteris, f64

"VEF Rīga" svētdien, 12. novembrī, izbraukuma spēlē VTB Vienotajā līgā tiksies ar Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban". Spēles sākums plkst.15:00..

"VEF Rīga" šīs nedēļas pirmajā spēlē trešdienā viesos Latvijas līgā ar 86-59 uzvarēja "Jēkabpili". Savukārt četras dienas vēlāk noslēgs nedēļu ar spēli VTB Vienotajā līgā pret daudz spēcīgāku pretinieku - Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban".

Šosezon "Lokomotiv-Kuban" ir trīs uzvaras četrās VTB Vienotās līgas spēlēs. "Lokomotiv-Kuban" sezonu sāka ar panākumu viesos pār Tallinas "Kalev/Cramo" (88-62), kam sekoja zaudējums savā laukumā pret Kazaņas "Unics" (67-77). Tad VTB Vienotās līgas spēles "Lokomotiv-Kuban" turpināja ar uzvarām mājās pār "Nizhny Novgorod" (94-64) un viesos pār Saratovas "Avtodor" (110-77).

Paralēli dalībai VTB Vienotajā līgā Krasnodaras klubs sacenšas arī ULEB rīkotajā Eiropas kausa izcīņā. Tur līdzšinējās piecās spēlēs "Lokomotiv-Kuban" ir piecas uzvaras. Tieši Eiropas kausa izcīņā "Lokomotiv-Kuban" bija nesenākā spēle. 8. novembrī izbraukumā Serbijā "Lokomotiv-Kuban" pieveica Belgradas "Partizan" ar 93-83.

"Lokomotiv-Kuban" sastāvā ir septiņi meistarīgi viesspēlētāji (seši amerikāņi un viens austrālietis), kuri arī nosaka galveno toni komandas rezultātā. Tāpat "Lokomotiv-Kuban" rīcībā ir laba līmeņa vietējie basketbolisti. Oktobra izskaņā komandas sastāvu papildināja arī Dmitrijs Kulagins, kurš bija Krievijas valstsvienības sastāvā 2017. gada Eiropas čempionātā.

Krasnodaras komandas galvenais treneris ir serbs Saša Obradovičs, kurš pie "Lokomotiv-Kuban" stūres stājās 2016. gada novembrī.

"VEF Rīga" vienība ar "Lokomotiv-Kuban" spēlējusi astoņas reizes, divreiz vefiešiem izdevies pieveikt ambiciozo klubu, kas nu jau vairākus gadus izveidojis spēcīgu komandu visas Eiropas mērogā. Interesanti, ka abus panākumus VEF guva tieši izbraukuma spēlēs Krasnodarā.

Izmantotie resursi:
Svētdienā ciemos pie ambiciozās...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 12:50, pirms 6 gadiem
Jaunups laikam šogad ieslēdzis ekonomisko režīmu,praktiski komandā ir 11 spēlētāji,viens no tiem Vecvagars,par kuru vispār nav nekāds info vai vispār spēlēs,Skotu atlaida,Freimis ar Rozīti prom,laikam paņems kādu uz pavasari,lai vismaz LBL būtu konkurentspējīgi ventiņiem vai tai Ogrei,jebšu krievi tik maz iedeva šogad ,lai nelīztu PO VTB līgā..

  -1 [+] [-]

, 2017-11-12 14:01, pirms 6 gadiem
Nu te atkal loterija - jāmin, cik nopietni spēlēs Kubaņa. Ja nopietni, tad -40, ja ākstīsies, tad zem 20.

     [+] [-]

, 2017-11-12 14:32, pirms 6 gadiem
Lāčplēša dienas spēle.

  -2 [+] [-]

, 2017-11-12 14:33, pirms 6 gadiem
Pretinieks pat Kalev izbraukumā uzvarējis.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 15:08, pirms 6 gadiem
jeepis59 rakstīja: Jaunups laikam šogad ieslēdzis ekonomisko režīmu,praktiski komandā ir 11 spēlētāji,viens no tiem Vecvagars,par kuru vispār nav nekāds info vai vispār spēlēs,Skotu atlaida,Freimis ar Rozīti prom,laikam paņems kādu uz pavasari,lai vismaz LBL būtu konkurentspējīgi ventiņiem vai tai Ogrei,jebšu krievi tik maz iedeva šogad ,lai nelīztu PO VTB līgā..
ja tā komentē, vismaz kaut ko painteresējies, jo pirmkārt, vefa komplektācija nav noslēgusies un otrkārt budžets ir praktiski no LV naudas...tavā komentārā ir vienkārši tik daudz aplamību

  -1 [+] [-]

, 2017-11-12 15:15, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: ja tā komentē, vismaz kaut ko painteresējies, jo pirmkārt, vefa komplektācija nav noslēgusies un otrkārt budžets ir praktiski no LV naudas...tavā komentārā ir vienkārši tik daudz aplamību
Tu gribi teikt ,ka VEF budžets ir tikai no LV naudas,tad apskaidro,kāda jēga startēt VTB līgā nevis čempionu līgā,ko?izredžu nekādu ..vari stāstīt kam gribi,ka nav krievu naudas ,ticēs Tev retais ,ja nu vienīgi vari to pierā'dit nevis bla bla..

  -1 [+] [-]

, 2017-11-12 15:28, pirms 6 gadiem
es nekur neminēju ,ka nevajag startēt,vienīgi uz Krieviju ir stipri leilāki izdevumi transportā,pie pieticīga budžeta tas ir būtiski un ja vājš sastāvs ,tad vāja iespēja konkurēt ar bagā'tajiem klubiem..tapēc jau minēju,ka bez krievu bonusiem diez vai spēlētu VTB..

     [+] [-]

, 2017-11-12 15:30, pirms 6 gadiem
jeepis59 rakstīja: es nekur neminēju ,ka nevajag startēt,vienīgi uz Krieviju ir stipri leilāki izdevumi transportā,pie pieticīga budžeta tas ir būtiski un ja vājš sastāvs ,tad vāja iespēja konkurēt ar bagā'tajiem klubiem..tapēc jau minēju,ka bez krievu bonusiem diez vai spēlētu VTB..
tas ir tikai loģiski, bet nu pēdējos gados vtb banka tīri loģiski piegājusi, cik esmu lasījis, tad izmainīja bonusu sistēmu un apgrieza bonusus par spēlēm, tā vietā dod par ieņemto vietu un neatmaksā ceļu....viens labums ir, ka vtb banka galvenais rīkotājs, tur uzreiz pasaka, ja nav finanšu garantijas, tad turnīrā nespēlēsiet

     [+] [-]

, 2017-11-12 15:35, pirms 6 gadiem
jeepis59 rakstīja: es nekur neminēju ,ka nevajag startēt,vienīgi uz Krieviju ir stipri leilāki izdevumi transportā,pie pieticīga budžeta tas ir būtiski un ja vājš sastāvs ,tad vāja iespēja konkurēt ar bagā'tajiem klubiem..tapēc jau minēju,ka bez krievu bonusiem diez vai spēlētu VTB..
tur otra lieta ir...leģionārus vieglāk ar vtb piesaistīt

  -1 [+] [-]

, 2017-11-12 15:39, pirms 6 gadiem
Krievu līgā nav izredžu nekādu. Vajadzēja spēlēt pret līdzīgām komandām FIBA Eiropas Čempionu līgā - labs turnīrs, trāpās gan spējīgāki klubi, gan vājāki. Būtu arī pa kādai uzvarai, nevis vieni vienīgi zaudējumi.

     [+] [-]

, 2017-11-12 15:41, pirms 6 gadiem
šodien labi izskatās pret loko neskatoties uz visu viņu graujošo sastāvu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-12 15:47, pirms 6 gadiem
jeepis59 rakstīja: šodien labi izskatās pret loko neskatoties uz visu viņu graujošo sastāvu..
'mani misters pārsteidz, sākumā šķita, ka viņam jācīnās par vietu lbl rotācijā un pēc skota atlaišanas, sācis daudz labāk spēlēt

     [+] [-]

, 2017-11-12 15:48, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Krievu līgā nav izredžu nekādu. Vajadzēja spēlēt pret līdzīgām komandām FIBA Eiropas Čempionu līgā - labs turnīrs, trāpās gan spējīgāki klubi, gan vājāki. Būtu arī pa kādai uzvarai, nevis vieni vienīgi zaudējumi.
es atvainojos, bet to domāšanu es vienkārši nesaprotu. Vadoties pēc tava teiktā, tad jājautā, kāpēc eirolīgā vājākās komandas spēlē, kāpēc eirokausā. kāpēc NBA utt.

     [+] [-]

, 2017-11-12 15:59, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: 'mani misters pārsteidz, sākumā šķita, ka viņam jācīnās par vietu lbl rotācijā un pēc skota atlaišanas, sācis daudz labāk spēlēt
mani pārsteidz Ate,domāju ,ka būs otrs Helmanis ,bet neko turas līmenī,Misters malacsi ātri adoptējies