Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Futbola skola "Metta" aicina zēnus un meitenes pievienoties savai komandai

Agris Suveizda

Futbola skola "Metta" aicina zēnus un meitenes pievienoties savai komandai
Foto: FS "Metta"

Līdz ar jaunā mācību gada sākšanos, FS "Metta" aicina zēnus un meitenes pievienoties futbola komandām. Laipni gaidīti tiek gan pavisam mazie sportot gribētāji, kuri sasnieguši četru gadu vecumu, gan tie, kuri jau kādu laiku plāno uzsākt vai ir jau uzsākuši futbola gaitas.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) akreditētā futbola akadēmija FS „METTA” var lepoties ar augsti kvalificētiem treneriem un koordinatoriem, kuri izstrādā metodiku, sadarbojoties ar Itālijas, Anglijas un Zviedrijas profesionālajām futbola akadēmijām.

Papildu pārdomātai treniņu programmai, FS "Metta" ar saviem sadarbības partneriem nodrošina mūsdienu futbola prasībām atbilstošu infrastruktūru. Treniņi notiek Rīgas Hanzas vidusskolā, Olimpiskajā sporta centrā, kā arī Ķekavas un Mārupes sporta kompleksos.

Futbola skola izvirzījusi trīs vērtības, kuras savstarpējā mijiedarbībā ļauj sasniegt vēlamos rezultātus. Ģimene, futbols un izglītība – tās ir lietas, kuras nepieciešamas katram audzēknim. FS "Metta" var dižoties ar vairāk nekā 750 audzēkņu lielo kolektīvu, kur katrs tiek apmācīts, uzraudzīts un virzīts.

Rīgas dome futbola skolu "Metta" divas reizes ir novērtējusi par labāko bērnu un jauniešu sporta organizāciju. LFF vairākkārt Latvijas mērogā kā svarīgu izcēlusi futbola skolas radošo garu.

FS "Metta" reizi gadā futbola sezonas noslēguma pasākumā pulcē vairāk nekā 1200 dažāda vecuma "Metta" entuziastu, spēlētāju un fanu, kuri, atskatoties uz padarīto, priecājas par panākumiem un meklē jaunas idejas nākamajai sezonai.

Vairāk par futbola skolu "Metta" uzzini mājaslapā METTA vai zvanot pa tālruni 26430033, 26544377.

Informāciju sagatavoja:
Maira Mihelsone,
FS "Metta" izpilddirektore

  -2 [+] [-]

, 2014-09-12 13:27, pirms 10 gadiem
Kada velna pec video taisit krievu valoda? Tas domats tiem krieviem, kur sabraukusi ar uzturesanas atlaujam? Vietejie jau tomer kaut ka, bet tomer valodu saprot.

     [+] [-]

, 2014-09-13 02:30, pirms 10 gadiem
pakeeros uz so reklamu- gribeeju savu puiku pie shiem vest uz Maarupi, un...... lika pagaidiit, jo ne parko nav vienojushies ar to skolu...

gan virsliigaa pedeejie iet, gan organizaacija klibo.............