Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

ASV nodrošina vietu 1/4 finālā, Kolumbija zaudē spēli un pirmo vietu grupā

ASV nodrošina vietu 1/4 finālā, Kolumbija zaudē spēli un pirmo vietu grupā
Klints Dempsijs priecājas par vārtu guvumu.
Foto: AFP/Scanpix

"Copa America" turnīra ceturtdaļfinālā pagājušajā naktī vietu nodrošināja ASV izlases futbolisti, kas Filadelfijā ar 1:0 pieveica Paragvajas valstsvienību.

Vienīgos vārtus spēles 27. minūtē guva Klints Dempsijs, nodrošinot turnīra saimniekiem tika nepieciešamos trīs punktus, kad garantēja vietu labāko astoņu komandu pulkā. Tomēr panākuma nosargāšana nebija viegla, jo otrā puslaika sākumā Diandrē Jedlins atstāja amerikāņus desmit vīru sastāvā. Tomēr Paragvajai neizdevās izglābties no zaudējuma, tādējādi paragvajieši pirmoreiz kopš 2001. gada Amerikas kausā nespēja izkļūt no grupas.

Kā izrādījās vēlāk, ASV izlases uzvara komandai nodrošināja ne tikai vietu ceturtdaļfinālā, bet arī uzvaru A grupā, jo otrajā spēlē līdzšinējie līderi Kolumbijas futbolisti ar 2:3 piekāpās Kostarikai.

Kolumbijas izlases galvenais treneris Hosē Pekermans mačā pret Kostariku bija nolēmis dot atpūtu līderiem un salīdzinājumā ar spēli pret Paragvaju sastāvā veica desmit izmaiņas. Jau mača 2. minūtē Johans Venegass ar elegantu tālsitienu izvirzīja vadībā Kostarikas izlasi, četras minūtes vēlāk Franks Fabra pēc sologājiena atjaunoja līdzsvaru, taču 34. minūtē Fabra ieraidīja bumbu savos vārtos un kostarikāņi atkal bija vadībā.

Mača 58. minūtē Selso Borgess panāca jau 3:1 Kostarikas labā, bet atlikušajā laikā kolumbieši ar Marlosa Moreno pūlēm spēja tik vien, kā samazināt rezultāta starpību. Zaudējums Kostarikai un atkāpšanās uz otro vietu A grupā nozīmē, ka jau ceturtdaļfinālā Kolumbijai var sanākt tikties ar Brazīlijas izlasi.

"Copa America". A grupa

V.KomandaS.U.N.Z.VārtiP.
1.ASV32015:26
2.Kolumbija32016:46
3.Kostarika31113:64
4.Paragvaja30121:31

Izmantotie resursi:
goal.com

  +1 [+] [-]

, 2016-06-12 08:51, pirms 8 gadiem
Jedlinam "veiksmīgs" turnīrs.

     [+] [-]

, 2016-06-12 22:40, pirms 8 gadiem
Kā var nodrošināt, ja 2 punktu pārsvars pār 3.vietu.