Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Grieķijas treneris: "Jau pirmajā puslaikā varējām gūt 2-3 vārtus un uzvarējām pelnīti"

Agris Suveizda

Grieķijas treneris: "Jau pirmajā puslaikā varējām gūt 2-3 vārtus un uzvarējām pelnīti"
Fernandu Santušs
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlase vakar Pirejā ar 0:1 atzina Grieķijas pārākumu. Grieķijas valstsvienības galvenais treneris Fernandu Santušs pēcspēles preses konferencē sacīja, ka uzvara bija pelnīta un ka neatmet cerības uz pirmās vietas izcīnīšanu.

"Uzvarējām pelnīti," teica Grieķijas izlases galvenais treneris Fernandu Santušs. "Jau pirmajā puslaikā varējām gūt divus vai trīs vārtus, un ir tikai loģiski, ka, puslaiku pārtraukumā uz ģērbtuvēm ejot pie rezultāta 0:0, rodas stress. Spēlētāji otrajā puslaikā ļoti labi reaģēja - sasniedzām mērķi un izcīnījām pelnītu uzvaru."

"Esam priecīgi par izkļūšanu no grupas. Kamēr mums vēl pastāvēs matemātiskas izredzes, turpināsim cīnīties par pirmo vietu. Ja mums izdosies izcīnīt pirmo vietu - labi. Ja ne, tad gatavosimies izslēgšanas spēlēm, jo mūsu mērķis ir doties uz Brazīliju," Santušs turpināja.

"Nevajag par to pārāk satraukties," rezultatīvās piespēles autors Jorgoss Samarass komentēja daudzās neizmantotās iespējas. "Sliktāk būtu, ja mēs neradītu izdevības. Mums vienkārši vajag vairāk pārliecības. Situācija grupā? Pēc zaudējuma Bosnijā [1:3, piektajā kārtā] teicu, ka ar piecām uzvarām piecās spēlēs mums pietiks, lai dotos uz Pasaules kausa finālturnīru. Mums oktobrī vēl ir priekšā divas smagas spēles. Taču mums nevajag gaidīt dāvanas no bosniešiem. Vienkārši jākoncentrējas uz savu sniegumu."

Grieķija kopš zaudējuma bosniešiem ir izcīnījusi trīs smagas uzvaras ar rezultātu 1:0 - izbraukumā Lietuvā un Lihtenšteinā, kā arī vakar mājās pret Latviju. Pateicoties bosniešu piektdienas zaudējumam pret Slovākiju (0:1), abām izlasēm atkal ir vienāds punktu skaits - pa 19. Tiesa, bosniešiem ir krietni labāka vārtu starpība - +20 pret +5. Bosnija nākamo spēli aizvadīs mājās pret Lihtenšteinu un pēdējā kārtā viesosies Lietuvā, bet Grieķija oktobrī savā laukumā uzņems Slovākiju un Lihtenšteinu.

Izmantotie resursi:
Αθλητικά νέα - www.sport.gr

  +2 [+] [-]

, 2013-09-11 20:49, pirms 11 gadiem
Man ka Grieku tautietim patika latvieshu spele,salidzinajuma ar Starkovu,Pahars nesedeja defa bet gan ar aktivu saspeli,centas virziit uzbrukumus.griekju baleriinas un mirstoshie gulbji,ka ari kritoshas meitenes samaitaja speles beigas.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-11 20:49, pirms 11 gadiem
pie 1-0 un neiedotas pendeles (par roku) tukša ...iršana... bet nu 3 punkti ir 3 punkti

  -1 [+] [-]

, 2013-09-11 20:50, pirms 11 gadiem
tieši manas domas

  +2 [+] [-]

, 2013-09-11 21:24, pirms 11 gadiem
iespeejas ir viena lieta, bet ja nemaak izmantot uzvareet nav pelniijis...

     [+] [-]

, 2013-09-11 21:53, pirms 11 gadiem
nevar nepiekrist.
Samaras-tas tomer ir limenis!
Kad vins lauzas cauri tada sajuta ka vinu var apstadinat vienigi nosaujot, velams ar tanku.
Tas ka bija jasvilpj pendele-cits stasts.
Pacietibu draugi, pacietibu..... mums ir labi jaunie futbolisti, bet diemzel bez pieredzes sada limeni, kas tagad sak uzkraties

  +2 [+] [-]

, 2013-09-11 21:57, pirms 11 gadiem
Vienīgais, ko viņi varēja ir sākt raudāt un krist pie zemes pirms spēles!

     [+] [-]

, 2013-09-11 22:06, pirms 11 gadiem
kaut grieķi izgaztos PK!Necienu šo simulantu izlasi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-11 22:15, pirms 11 gadiem
Protams, ka momentu ziņā uzvara bija pelnīta. Ja nebūtu Koļinko glābis, noteikti grieķi uzvarētu vēl pārliecinošāk. Mazliet gan kremt neiedotā pendele. Tikpat labi varējām aizbraukt no Grieķijas ar vienu punktu azotē.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-12 00:40, pirms 11 gadiem
Labāk zaudēt nekā visu spēli kā lupatām krist gar zemi un raudāt.....bet grieķiem jau nepierast. Jau labu laiku netikai futbolā krīt un raud!

     [+] [-]

, 2013-09-12 07:48, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskākais rakstīja: Tu jau pats sevi necieni kur nu veel pretinieku
Tur tu čalīt kļūdies!
Es cienu gan sevi gan pretiniekus(diez vai tev ir tādas īpašības),bet grieķu futbols priekš manīm jau kopš 2004 gada fināla ir pretīgs , uz simulācijām šie toreiz novinēja!Un joprojām šie simulēšanas prasmē ir nepārspējami!tev tāds fūzis laikam iet pie sirds?

  -1 [+] [-]

, 2013-09-12 09:39, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja: Tur tu čalīt kļūdies!
Es cienu gan sevi gan pretiniekus(diez vai tev ir tādas īpašības),bet grieķu futbols priekš manīm jau kopš 2004 gada fināla ir pretīgs , uz simulācijām šie toreiz novinēja!Un joprojām šie simulēšanas prasmē ir nepārspējami!tev tāds fūzis laikam iet pie sirds?
Un šeit, Čalīt, kļūdies Tu, jo Grieķija uzvarēja pelnīti, spēlējot taktisku, pārdomātu, disciplinētu futbolu, turklāt divas reizes pārspējot mājinieci Portugāli (kura, starp citu, slavena ar savu aktiermākslu). Ar simulācijā toreizējām Grieķijas modelim nebija daudz sakara, ja neskaita taktisku laika vilcināšanu, ko spēles beigās piekopj lielākā daļa izlašu.

     [+] [-]

, 2013-09-12 10:17, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Un šeit, Čalīt, kļūdies Tu, jo Grieķija uzvarēja pelnīti, spēlējot taktisku, pārdomātu, disciplinētu futbolu, turklāt divas reizes pārspējot mājinieci Portugāli (kura, starp citu, slavena ar savu aktiermākslu). Ar simulācijā toreizējām Grieķijas modelim nebija daudz sakara, ja neskaita taktisku laika vilcināšanu, ko spēles beigās piekopj lielākā daļa izlašu.
Ne tikais līdz finālam ,bet arī finālā pret Portugāli,GRE spēlēja pārdomāti un pārliecinoši uz tiesnešiem(simulēšanas jomā protams),tur bija toreiz tāds Zagorakis,kurš bija visizcilākais simulants tai čempī!