Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Joks par koronavīrusu? Alli saņem diskvalifikāciju un iespaidīgu naudas sodu

Andrejs Siliņš

Joks par koronavīrusu? Alli saņem diskvalifikāciju un iespaidīgu naudas sodu
Dele Alli. Foto: Zumapress.com / Scanpix

Anglijas Futbola asociācija (FA) nolēmusi piešķirt bargu sodu "Tottenham Hotspur" zvaigznei Delem Alli par februārī sociālajā tīklā "Snapchat" izplatītu joku video par koronavīrusu - vienas spēles diskvalifikācija, izglītojošo kursu apmeklēšana un 50 000 sterliņu mārciņas (ap 56 tūkstošiem eiro).

Izplatītajā video Alli lidostā, uzvilcis masku, jokojies par vīrusa izplatību, kā arī ņirgājies par kādu aziātu. Lai gan pats futbolists skaidrojis, ka ātri sapratis, cik slikti šāds video izskatās un izdzēsis to, kāds spēlētāja draugs to pārdevis. "Atbildot uz FA lēmumu, vēlos atkārtoti atvainoties par savu uzvedību. Tas bija ārkārtīgi slikts joks par vīrusu, kas tagad mūs skāris vairāk nekā jebkad varējām iedomāties," Alli saprot pieņemto lēmumu sodīt spēlētāju.

Sods gan sanācis ļoti skarbs. Vienas spēles diskvalifikācija nozīmē, ka Alli nāksies izlaist pirmo maču pēc sezonas atsākšanas - 19. jūnijā mājās pret "Manchester United". Tāpat futbolistam jāapmeklē izglītojošie kursi par tēmu, kā arī jāšķiras no 50 000 sterliņu mārciņu (ap 56 tūkstošiem eiro).

24 gadus vecais Anglijas izlases pussargs Alli šajā sezonā "Hotspur" sastāvā piedalījies 35 mačos un guvis deviņus vārtus.

Apvienotajā Karalistē koronavīrusa izraisītās slimības dēļ dzīvību zaudējis vairāk nekā 41 tūkstotis cilvēku.

Izmantotie resursi:
The website for the English football...

     [+] [-]

, 2020-06-11 22:44, pirms 4 gadiem
Bargs sods???
Viņam tā naudas summa ir kā spļāviens jūrā...

     [+] [-]

, 2020-06-12 00:40, pirms 4 gadiem
3 dienu alga, diezgan spēcīgs sitiens pa zvaniem!