Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Pahars: "Sineļņikovs nespēlēs, bet viņa dēļ nemainīsim sistēmu"

Agris Suveizda

Pahars: "Sineļņikovs nespēlēs, bet viņa dēļ nemainīsim sistēmu"
Marians Pahars
Foto: Nora Krevneva, f64

Pēc Lietuvas izlases kārta pienāca arī Latvijas izlases preses konferencei un vieglam treniņam. Valstsvienības galvenais treneris Marians Pahars jau oficiāli apstiprināja to, kas bija nojaušams un faktiski zināms arī iepriekš - izlasei palīdzēt nevarēs Alans Sineļņikovs, kuram joprojām sāp saaukstētā mugura.

"Nē," Marians Pahars īsi atbildēja uz jautājumu, vai Alans Sineļņikovs rītvakar izies laukumā. Galvenais treneris gan sacīja, ka taktikas izvēli tas neietekmēs: "Neko nemainīsim. Diemžēl Alana, kurš mums pat nedevās līdzi uz šejieni, zaudējums ir jūtams, bet ir spēlētāji, kas var viņu aizstāt. Nedomāju, ka viena spēlētāja dēļ mainīsim sistēmu."

"Domāju, ka ir vesela grupa spēlētāju, kurai ir regulāra spēļu prakse un kuri spēlē savās komandās. Jā, ir futbolisti, kuri netiek pie spēļu prakses. Arī aizsardzībā ir tādi spēlētāji. Bet tā ir bijis vēsturiski. Atceros, ka arī agrāk bija situācija, kad vairākiem spēlētājiem nebija prakses, bet tajā pašā laikā atbrauca uz izlasi un izskatījās labi. Tāpēc nedomāju, ka tas ir galvenais un noteicošais," Pahars komentēja daudzu futbolistu spēļu prakses trūkumu.

Latvija no Lietuvas tabulā atpaliek par vienu punktu un tieši rītvakar lielā mērā varētu izšķirties ceturtās vietas liktenis. "Nedomājam par to," teica Pahars. Tāpat izlases galvenais treneris sacīja, ka negribējis mainīt treniņapstākļus, par spīti tam, ka Viļņā būs jāspēlē uz mākslīgā, nevis dabīgā seguma: "Nē, negribējām trenēties uz mākslīgā seguma. Pirmkārt, mums vēl būs otra spēle. Otrkārt, jo mazāk laika pavadīsim laika uz mākslīgā seguma, jo labāk – futbolistiem un viņu muskuļiem."

"Centra pussargu pozīcija mums ir diezgan labi nokomplektēta. Jā, Cauņa un Rugins ir būtiski zaudējumi, jo viņi principā ir pamatsastāva spēlētāji. Taču mums ir, kam spēlēt viņu vietā. Neaizstājamu spēlētāju nav," Pahars turpināja. "Kurš rīt stāsies vārtos? Metīšu monētu (smejas)."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-10 20:50, pirms 11 gadiem
Nu raksta autors ir vienkārši analfabēts. Kaut 1x pārlasi to, ko esi uzrakstījis. Gan jau neviens tevi neapēdīs, ka raksts parādīsies 5min vēlāk. Labi, ka vēl domu var saprast

  +1 [+] [-]

, 2013-10-10 21:10, pirms 11 gadiem
GRAMATIKA, GRAMATIKA, GRAMATIKA... Tālāk par otro rindkopu netiku. Pietrūka pacietības

  +1 [+] [-]

, 2013-10-10 21:11, pirms 11 gadiem
Interesanti kādā valodā notika konference.

     [+] [-]

, 2013-10-10 23:04, pirms 11 gadiem
Siņeļņikovu tad aizstās, jā, bet lielākā mīkla, kurš stāsies vārtos rīt.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-10 23:28, pirms 11 gadiem
kauls rakstīja: Interesanti kādā valodā notika konference.
Tā kā uz vietas nebija neviena lietuvieša, kuram interesētu Pahara preses konference, valodas bija ierastās - jautājumi latviski, atbildes krieviski (ar dažiem iestarpinātiem vārdiem latviski). Lietuvas preses konference notika lietuviski ar tulkojumu krieviski. Tulkojums bija paredzēts Latvijas medijiem - nezinu gan, kādēļ lietuvieši iedomājās, ka Latvijas medijiem pamatsvešvaloda ir krievu.

     [+] [-]

, 2013-10-11 11:49, pirms 11 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Tā kā uz vietas nebija neviena lietuvieša, kuram interesētu Pahara preses konference, valodas bija ierastās - jautājumi latviski, atbildes krieviski (ar dažiem iestarpinātiem vārdiem latviski). Lietuvas preses konference notika lietuviski ar tulkojumu krieviski. Tulkojums bija paredzēts Latvijas medijiem - nezinu gan, kādēļ lietuvieši iedomājās, ka Latvijas medijiem pamatsvešvaloda ir krievu.
Paldies! Skumjākais laikam tas, ka neviena lietuvieša, kam interesētu...

     [+] [-]

, 2013-10-11 12:28, pirms 11 gadiem
kauls rakstīja: Paldies! Skumjākais laikam tas, ka neviena lietuvieša, kam interesētu...
Arī uz Lietuvas preses konferenci nebija daudz cilvēku - Rīgā lietuviešu žurnālistu bija vairāk. Kā man sacīja, iemesls tik mazai interesei bija pēkšņie notikumi Basketbola savienībā par un ap Saboni/Kazlausku.