Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" kapteinim Hendersonam traumas dēļ jāizlaiž sezonas beigas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" kapteinim Hendersonam traumas dēļ jāizlaiž sezonas beigas
Džordans Hendersons. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones "Liverpool" kapteinis Džordans Hendersons iedzīvojies ceļgala savainojumā, kura dēļ nāksies izlaist sezonas noslēdzošās četras spēles. Taču tieši pussargs pēc beidzamās spēles pacels Premjerlīgas kausu.

Trešdien "Liverpool" ar 3:1 pieveica "Brighton&Hove Albion", un Džordans Hendersons guva vienus no vārtiem. Tomēr spēles beigās pussargs iedzīvojās savainojumā, un sākotnēji valdīja bažas, ka traumas dēļ nāksies izlaist pat nākamās sezonas sākumu. Tomēr Jirgens Klops, komandas galvenais treneris, preses konferencē pavēstīja, ka saņemtas labākās no sliktajām ziņām – Hendersonam nebūs nepieciešama operācija.

"Šīs sezonas turpinājumā viņš vairs nevarēs spēlēt, bet esmu visnotaļ pozitīvi noskaņots, ka Džordans būs gatavs sākt nākamo sezonu. Kad redzējām viņu saļimstam un pēc tam pametot laukumu, visi bijām noraizējušies. Kad vakar saņēmām jaunumus, tas bija pamatīgs atvieglojums. Protams, situācija nav ideāla, bet tās ir labākās iespējamās ziņas. Viņam ātri dzīst, tāpēc esmu drošs, ka Hendo laikus būs atpakaļ," teica Klops.

Čempioniem šosezon jāaizvada vēl četras spēles, nākamā notiks rīt savā laukumā pret "Burnley". Pēc sezonas noslēdzošās cīņas tiks pasniegta Premjerlīgas trofeja, un Hendersons, lai gan vairs nespēlēs, būs tas spēlētājs, kurš pacels kausu, apstiprināja Klops.

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolfc.com/news/fi...