Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Berlīnes "Hertha" savā laukumā zaudē pirmo maču par palikšanu Bundeslīgā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Berlīnes "Hertha" savā laukumā zaudē pirmo maču par palikšanu Bundeslīgā
Pirmo "Fortuna" vārtu autors Tomass Brekers (pa kreisi)
Foto: bundesliga.de

Šovakar notika pirmā "play-off" spēle par ceļazīmi uz nākamās sezonas Vācijas Bundeslīgu. 16. vietas īpašniece šosezon Berlīnes "Hertha" uzņēma 2. līgas trešo labāko komandu Diseldorfas "Fortuna". Lai arī "Hertha" pirmo puslaiku noslēdza vadībā, viesi otrajās 45 minūtēs guva divus vārtus un uzvarēja ar 2:1. Atbildes mačs notiks 15. maijā.

Šogad pārspēlēs par vietu Vācijas Bundeslīgā divu spēļu summā labāko noskaidro Berlīnes "Hertha" un Diseldorfas "Fortuna". Berlīnes vienība, kuras laukumā šovakar notika pirmais mačs, Bundeslīgas pēdējā kārtā izrāvās no priekšpēdējās vietas, automātiski zemāk nosūtot Ķelni. Savukārt "Fortuna" 2. Bundeslīgas izskaņā guva svarīgu neizšķirtu un trešo vietu un pārspēles izcīnīja, pateicoties labākai vārtu attiecībai.

Maču labāk uzsāka viesi, kuriem padevās labas pirmās 10 minūtes, bet tad "Hertha" pamazām sāka pārņemt iniciatīvu. 19. minūtē Berlīnes Olimpiskais stadions varēja uzgavilēt, jo mājinieki izvirzījās vadībā – pēc Enisa Ben Atiras stūra sitiena ar galvu bumbu vārtos raidīja aizsargs Romans Hubnīks. "Fortuna" uzbrukumā nekas nesanāca, līdz ar to pirmais puslaiks arī beidzās ar 1:0 Berlīnes labā.

Otrajā puslaikā "Fortuna" pavērsa mača gaitu sev par labu. 65. minūtē Tomass Brekers iegāja soda laukumā un raidīja bumbu tuvajā vārtu stūrī, izlīdzinot rezultātu. Tikai sešas minūtes vēlāk pēc standartsituācijas sitienu izdarīja Kens Ilso. Pēc tam bumbu skāra arī "Hertha" futbolists Ramoss, un tā atrada ceļu vārtos. Ar 2:1 Diseldorfas labā mačs arī noslēdzās. "Fortuna" paveras labas iespējas izcīnīt vietu Bundeslīgā, jo atbildes maču klubs aizvadīs savā laukumā.

Vācijas Bundeslīgas "play-off"

DatumsLaiksSpēleRezultātsVārtu guvēji
10.05.2012.21:30Hertha BSC – Fortuna Düsseldorf1:2 (1:0)Hubnik 19' - Bröker 65'; Ramos 71'(s.v.)
15.05.2012.21:30Fortuna Düsseldorf – Hertha BSC
Slēpts komentārs: M I K U C I S

     [+] [-]

, 2012-05-10 23:59, pirms 12 gadiem
LOL!

  +5 [+] [-]

, 2012-05-11 00:21, pirms 12 gadiem
M I K U C I S rakstīja: Tūlīt panesīsies tēma Hamburga - Hamburgeri, Berlīne - Berlīneri...
vienīgais kurš kko tādu te rakstītu , jau ir uzrakstījis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja