Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien trīs vīriešu un viena sieviešu Virslīgas spēle

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien trīs vīriešu un viena sieviešu Virslīgas spēle
Foto: floorbal.lv

Latvijas Florbola čempionātā šovakar paredzētas trīs vīriešu (Liepājā, Valmierā un Rīgā), kā arī viena sieviešu (Kocēnos) Virslīgas spēle. Maču starp Liepājas "Kuršiem" un Stalbes "Pārgauju", kā arī starp "Valmiera/ViA" un Rīgas "RTU/Inspecta" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 17.30 "Kurši" – SK "Pārgauja" (Liepājas Olimpiskajā centrā)
Liepājas "Kurši" (7.v.) čempionātu sāka ar četrām uzvarām, bet nākamajās četrās spēlēs iegūti tikai divi punkti. Pēdējos divos mačos Liepājas komanda piedzīvoja smagus zaudējumus pret turnīra līderēm (3:10 pret "Rubeni" un 3:11 pret "Lekringu"). Rezultatīvākais "Kuršu" rindās joprojām ir Gints Siliņš ar 14 (6+8) punktiem, bet vārtsargs Mārtiņš Saulītis, kurš gan liepājnieku cietoksni sargājis tikai 68 minūtes, atvairījis 86.05 % pretinieku metienu.
Stalbes SK "Pārgauja" (11.v.) 10 spēlēs izcīnījis tikai divas uzvaras, bet šobrīd stalbiešiem sākusies triju zaudētu spēļu sērija. Beidzamajā mačā Stalbes komanda savā laukumā ar 7:12 atzina "Rubenes" pārākumu. "Pārgaujas" uzbrukuma līderis ar 32 (18+14) punktiem ir Lauris Ābols, bet starp vārtsargiem labāk veicies Ģirtam Priedītim – 72.62 % atvairītu metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 19.30 FBK "Valmiera/ViA" – "RTU/Inspecta" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)
FBK "Valmiera/ViA" (9.v.) deviņās spēlēs izcīnījis trīs uzvaras. Panākums svinēts arī komandas iepriekšējā mačā, kad viesos ar 10:7 tika pārspēta "Pārgauja". Divi valmieriešu spēlētāji (Dāgs Rozenbahs un Gatis Liepiņš) guvuši pa 12 punktiem. Valmieras komandas vārtsargs Renārs Arājs neitralizējis 79.36 % pretinieku metienu.
Rīgas "RTU/Inspecta" (5.v.) septiņās spēlēs piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu. Iepriekšējā spēlē rīdziniekiem izdevās apturēt FK "Rīga" uzvaru gājienu – 12:5. Rezultatīvākais studentu rindās ar 23 (12+11) punktiem ir Atis Blinds, bet starp komandas vārtsargiem notiek sīvas sacensības – Viesturs Kikors atvairījis 81.16 % metienu, bet Andis Blinds – 81.08 %.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 20.00 "Ulbroka/FS Masters" – FK "Madona" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
"Ulbroka/FS Masters" (10.v.) čempionātu sāka ar piecām uzvarām, bet nu piedzīvoti trīs zaudējumi pēc kārtas, pēdējais – savā laukumā pret "Rubeni" (7:9). Rezultatīvākie Ulbrokas komandas rindās ir Ainārs Juškēvičs ar 12 (9+3) un Pēteris Freimanis ar 11 (4+7) punktiem. Vārtsargs Edgars Augstkalns atvairījis 75.49 % metienu.
FK "Madona" (12.v.) septiņās spēlēs izcīnījis vienu uzvaru. Šobrīd madoniešiem ir trīs zaudējumi pēc kārtas, pēdējais no tiem – savā laukumā pret "Ķekavu" (5:9). Uzbrukumā no madoniešiem vislabāk veicies Elvijam Jankovskim, kuram 12 (6+6) punkti, bet vārtsargs Valērijs Bodnieks neitralizējis 77.97 % pretinieku metienu.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 19.00 "Rubene" – FK "Ķekava" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" (1.v.) jauno sezonu sāka ar trim uzvarām, bet pēdējā spēlē viesos ar 4:6 atzina "Ķekavas Bulldogs" pārākumu. Kocēniete Edīte Bankava guvusi 7 (3+4) punktus, bet Lienei Adamanei un Baibai Jurušai ir pa sešiem rezultativitātes punktiem. Vārtsardze Jolanta Tauriņa – Ieveniece, kura gan spēlējusi mazāk par 30 minūtēm, atvairījusi visus pretinieču metienus.
FK "Ķekava" (4.v.) trijās spēlēs izcīnījusi vienu uzvaru. Savā iepriekšējā mačā ķekavietes viesos ar 1:2 piekāpās RSU florbolistēm. Ķekavas komandas vārtsardze Jogita Gindra atvairījusi 95.24 % metienu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv