Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

FK "Ķekava" sagādā "Rubenei" otro zaudējumu pēc kārtas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

FK "Ķekava" sagādā "Rubenei" otro zaudējumu pēc kārtas
FK "Ķekava"
Foto: kekavasdamas.wordpress.com

Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas līdere "Rubene" šovakar piedzīvoja jau otro zaudējumu pēc kārtas. Kocēnietes savā laukumā ar 3:4 atzina FK "Ķekava" pārākumu, uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju tika atzīta Elīza Elizabete Bērziņa.

Sieviešu Virslīgas spēlē, kas notika Kocēnus, pirmā perioda vidū pēc Elīzas Elizabetes Bērziņas un Gundegas Vancānes precīziem metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās FK "Ķekava". Līdz pirmā perioda beigām "Rubene" vienus vārtus gan atguva. Otrās trešdaļas izskaņā "Ķekava" atguva divu vāru handikapu – 3:1. Pēdējās trešdaļas pirmajā minūtē pirmos vārtus pēc savas atgriešanās guva "Rubenes" uzbrucēja Zeltīte Bankava, vēlreiz samazinot rezultāta starpību līdz minimumam – 2:3. Mača turpinājumā abas komandas guva pa vieniem vārtiem, kas nozīmēja, ka "Ķekava" sagādājusi Kocēnu "Rubenei" otro zaudējumu pēc kārtas – 4:3.

Uzvarētāju labā pa 2 (1+1) vāriem guva Elīza Elizabete Bērziņa un Elīna Drēziņa, Bērziņa tika atzīta par savas komandas labāko spēlētāju. Par labāko spēlētāju "Rubenes" rindās tika atzīta Zeltīte Bankava, bet rezultatīvākā ar divām piespēlēm bija Evita Rudzīte.

FK "Ķekava" pārstāvis Artis Drēziņš atzina, ka pēc Kocēnos izcīnītās uzvaras viņa komandas meitenēm ir ļoti labs noskaņojums. Komanda uzvaru bija pelnījusi jau iepriekšējā spēlē, kad uzbruka divas riezies vairāk nekā pretinieces, bet piekāpās RSU ar 1:2. Šoreiz spēle bija daudz līdzīgāka, tomēr veiksme bija FK "Ķekava" pusē. Drēziņš ir pārliecināts, ka gan "Ķekava", gan "Rubene" vēl iespēlēsies, tomēr kopumā sieviešu Virslīga šosezon ir ļoti interesanta, jo jebkura komanda var uzvarēt jebkuru pretinieci.

Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas spēle, 9.novembris

"Rubene" – FK "Ķekava" 3:4 (1:2, 0:1, 2:1)

Metienu attiecība:
21:23 (6:8, 5:7, 10:8)
Rezultatīvākās:
"Rubene" – Evita Rudzīte 2 (0+2), Zeltīte Bankava 1 (1+0), Madara Rudzīte 1 (1+0), Baiba Juruša 1 (1+0), Edīte Bankava 1 (0+1).
FK "Ķekava" – Elīna Drēziņa 2 (1+1), Elīza Elizabete Bērziņa 2 (1+1), Alīna Logina 1 (1+0), Gundega Vancāne 1 (1+0), Ieva Jurkāne 1 (0+1), Dina Štāle 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv