Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Basel" talants Šačiri vasarā dosies uz "Bayern"; Šveinsteigeram atkal trauma

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Basel" talants Šačiri vasarā dosies uz "Bayern"; Šveinsteigeram atkal trauma
Džerdans Šačiri
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Bundeslīgas klubs Minhenes "Bayern" oficiāli paziņoja par "Basel" pussarga Džerdana Šačiri iegādi. 20 gadus vecais futbolists slavenajam vācu klubam pievienosies vasarā. Tikmēr vēl vienu savainojumu guvis "Bayern" pārstāvis Bastians Šveinsteigers. Savukārt cits Bundeslīgas klubs "Hoffenheim" atlaidis galveno treneri Holgeru Stanislavski.

Kļuvis zināms, ka vasarā Minhenes "Bayern" pievienosies "Basel" pussargs Džerdans Šačiri. 20 gadus vecais futbolists jau izgājis medicīniskās pārbaudes un parakstījis četru gadu līgumu ar "Bayern" (līdz 2016. gada jūnijam). Pārējas summa oficiāli netika atklāta, bet esot aptuveni deviņi miljoni eiro.

"Mēs esam ļoti iepriecināti, ka noslēdzām līgumu ar vienu no Eiropas visvairāk pieprasītajiem jaunajiem talantiem," saka "Bayern" sporta direktors Kristians Nerlingers. "Šačiri inteliģentā spēle un bumbas apstrādāšanas prasmes nākamajā sezonā palielinās mūsu komandas spēkus." Šačiri sezonu vēl pabeigs "Basel" klubā, kurš UEFA Čempionu līgas 1/8 finālā tiksies tieši ar "Bayern".

Tikmēr jau atkal savainojumu guvis Minhenes vienības pussargs Bastians Šveinsteigers. Vakar Vācijas kausa ceturtdaļfināla mačā pret "Stuttgart" ("Bayern" uzvarēja ar 2:0) futbolists sarāva labās potītes saites un bija spiests pamest laukumu jau pēc 17 minūtēm. Šveinsteigers varētu nespēlēt vairākas nedēļas, bet precīzs traumas saārstēšanas laiks vēl nav zināms. Tikai šī gada sākumā pussargs atgriezās laukumā pēc pleca operācijas.

Pēc vakar piedzīvotā zaudējuma pret 2. Bundeslīgas vienību "SpVgg Greuther Fürth" (0:1) un izstāšanās no Vācijas kausa, "Hoffenheim" no darba atbrīvojusi galveno treneri Holgeru Staņislavski, kurš pie kluba stūres stājās vasarā. Hofenheima labi iesāka čempionātu, tomēr pēc tam rezultāti pasliktinājās – pēdējos 10 Bundeslīgas mačos gūta tikai viena uzvara, kas gan nav liedzis klubam turēties čempionāta astotajā vietā. Viņa vietā stāsies bijušais "Stuttgart" un Berlīnes "Hertha" treneris Markuss Bābels.

Izmantotie resursi:
Bundesliga - Die offizielle Webseite
eurosport.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-09 19:36, pirms 12 gadiem
Liekas, ka Bayern Šakiri būs ideālā komanda. Potenciāls ir mizlīgs, cerams, ka spēs to arī realizēt. Katrā gadījumā Bayern komanda ir atjauninānata un Kserdanam ir visas iespējas sevi apliecināt. Lai veicas. Prieks par šo sveiciešu talanta pāreju.

  -1 [+] [-]

, 2012-02-09 19:43, pirms 12 gadiem
Šačiri...

     [+] [-]

, 2012-02-09 20:29, pirms 12 gadiem
tempijs rakstīja: Šačiri...
labi vel ka ne šaščkviri

     [+] [-]

, 2012-02-09 20:40, pirms 12 gadiem
Šačiri ir potenciāls, mazliet pat brīnos, kas šis jau pēc iepriekšējās sezonas neaizpeldēja lielākos ūdeņos.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-09 22:28, pirms 12 gadiem
Es viņu FIFĀ par 23 ļimoniem nopirku.. tagad cena liekas tāda necila...

  +1 [+] [-]

, 2012-02-09 22:53, pirms 12 gadiem
Skumji Švainija tiešām žēl, turklāt vēl tuvojas EČ2012

Bet par albāņu jaunekli, protams, liels prieks. Liels talants puisim. Par vārdu runājot...suns viņu zin. Serbhorvātu valodā būtu "Džerdan Šaćiri". Būtībā tā arī sanāk "Džerdans Šačiri", bet fonētisko atšķirību starp "č" un "ć" tiešām nespēju atrast. Laikam jau tāpēc, ka neesmu ne albānis, ne serbs. Varbūt, ka albāņi tiešām saka "Šakiri", nepateikšu.

     [+] [-]

, 2012-02-11 17:29, pirms 12 gadiem
Bayern tik uzpērk spēlētājus, tikai atšķirībā no pāris itāļu klubiem tie vismaz ir jauni un talantīgi.