Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: FK ''Jelgava'' īsfilmā ļauj ieskatīties Ikstena ikdienā

Krišs Upenieks
FK "Jelgava" piedāvā īsfilmu par komandas vārtsargu Kasparu Ikstenu, kurš 2014. gada sezonā tika atzīts par virslīgas labāko vārtsargu. "Ar šo filmu vēlamies tuvināt mūsu komandas spēlētājus līdzjutējiem. Katrs spēlētājs ir personība, tādēļ šādus stāstus veidosim arī turpmāk, jo mūsu mērķis nav tikai sportiskais rezultāts, bet arī tas, kas notiek tribīnēs un ārpus tām," tā FK "Jelgava" radošais direktors Ainārs Tamisārs. Vitālija Astafjeva vadītā komanda savu nākamo maču aizvadīs 10. maijā Zemgales Olimpiskajā centrā (ZOC), Jelgavā, kad pulksten 15:00 uzsāks cīņu pret FB ''Gulbene'' futbolistiem. Tiešraide, kā jau ierasts, Sportacentrs.com!
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2015-05-08 22:37, pirms 9 gadiem
Vesels Patrik!!!
Ļoti patīkams video! Visu cieņu to veidotājiem!

     [+] [-]

, 2015-05-09 03:56, pirms 9 gadiem
Lielisks video! Visu cieņu Jelgavai par domu un izpildījumu, vairāk ko tādu gribētos redzēt no mūsu Virslīgas klubiem.

Kasparam veiksmi un skaidrs, ka izlase nav nekur tālu. Koliņko un Vaņins ir mūsu top vārtsargi šobrīd, bet abi jau veterāni. Ar Šteinboru jācīnās par vietu izlasē.